Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166706 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4060 -: Юни 25, 2010, 08:50:53 am »
на улицата, на майната си, близо до руската гимназия във Варна

Малии, ама сериозно ли му я върнаха.  :blink: Браво. Абе виждаше се нещо такова в картата, че някой може да я намери и даде, но не беше ясно отчетливо сякаш. Мястото горе-долу се ориентирах за радост при условие, че с търсенето ми е трудно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4061 -: Юни 25, 2010, 08:53:23 am »
Както и да я погледна тази карта, от никъде не ми пасва на случилото се, освен, че Слънцето като диспозитор на Венера в 4 дом е в 3 и в съвпад с Меркурий /което може да се свърже с училище/. Но може да се свърже и със съседи и съученици. А защо Венера - управител на неговия 2 дом е в 4? Ей туй не разбирам.

4 дом са и сградите. Сигнификаторите в случая мисля, че добре си показват.     

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4062 -: Юни 25, 2010, 09:02:15 am »
Цитат
вероятността за луна без кур.
Луна без квоооо :57: :57: :57:

Е вече излезе лафа просто.  :clap: :86:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4063 -: Юни 25, 2010, 12:50:46 pm »
ранен ти е АЦ....ама той каква роля има в живота ти...в смисъл..любов ли...?

*

abroad

« Отговор #4064 -: Юни 25, 2010, 12:55:44 pm »
romantica, картата не е радикална..и къде е парс фортуната
правете картите поне по кох
ако изобщо се тълкува отговорът е не, не е той

*

missKapriz

« Отговор #4065 -: Юни 25, 2010, 01:07:50 pm »
Романтика,питаш дали съобщението в скайп е от назования по име ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4066 -: Юни 25, 2010, 01:52:27 pm »
По хорара за моята приятелка засега бавно се движим към прогнозата на Скарлет, която предположи, че раждането може да позакъснее. Още няма бебе, чака си... Луната. Всички други планетни позиции /в знак/ вече са ясни, да видим сега в кой знак и с какви аспекти ще е Луната, че майката доста беше афектирана по време и преди бременността...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4067 -: Юни 25, 2010, 01:55:51 pm »
а някъде бях чела, че много деца се раждали по пълнолуние....
пълнолунието ли чака бебето.....? :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4068 -: Юни 25, 2010, 02:09:24 pm »
По хорара за моята приятелка засега бавно се движим към прогнозата на Скарлет, която предположи, че раждането може да позакъснее. Още няма бебе, чака си... Луната. Всички други планетни позиции /в знак/ вече са ясни, да видим сега в кой знак и с какви аспекти ще е Луната, че майката доста беше афектирана по време и преди бременността...

Лили, кога беше термина, че забравих? А мен днес ме шашнаха с едно обаждане и не мога нищо да си видя сама по хорара дали ще стане или не. :( И съм много тъжна. Това предстоящо затъмнение хич не ми показва реално нищо.  :'( Ако Аурорчето се появи да ми метне едни карти, много ще съм й благодарна. Става въпрос за работа - викат ме на интервю. Но дали ще ме одобрят? НИ сЪ знае.  :unsure: :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4069 -: Юни 25, 2010, 02:13:05 pm »
Терминът е за 30 юни - 1 юли, тогава ще влиза вече в десетия... Бебето ще да е доста едро, струва ми се.
Но не се знае кога точно е заченала - или в началото, или в средата на октомври миналата година.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4070 -: Юни 25, 2010, 02:15:31 pm »
Скарлет, ако искаш, изчакай да мине затъмнението и тогава задай въпроса.
Или интервюто е преди него? И без това обикновено резултатът след проведено интервю не става ясен веднага.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4071 -: Юни 25, 2010, 02:17:05 pm »
Нямам предсава как ще ражда ,заради Хирон в1 дом и Марс в 6 дом на втората карта и У6 и У интерсептиран Скорпион в 12 дом на пърта карта ,ли мислиш така ,Скарлет ?
 Раждането няма да е съвсем скоро по термин има няколко /не много/ месеца.

А какво мислиш по въпроса дали не са  близнаци ?

Това го питам отделно за себе си ,защото тези двойни знаци се ми интересни защо се появяват .Аз не изтърпях и попитах ,няма да казвам какъв е отговора ,но близнаци не са видяни на 4Д . 

За взаимната рецепция бях чела,че когато е така си сменят местата т.е Уран идва на трон във Водолей,а той носи изненади.Но пък в първата карта Нептун като У5 Риби ще бъде на трон в -женски знак,а Уран в 4дом-края на нещата .Да няма някаква изненада се чудя ?

Че и снощи сънувах сън с близнаци   :-\

Уран винаги носи изненади, но взаимната рецепция на планети е много благоприятно. Първата карта не я гледам, защото въпроса е неясен и за мен неправилен. Затова тълкувах втората. Попитах за секцио веднъж заради Урани Водолей, и втори път заради Марс в 6 дом на майката. Меркурий управлява 5-я дом и е в квадрат с Марс. Той е и диспозитор на Марс. Нептун може да даде както поставянето на упойка / което е често при раждания/, но може да предизвика и затруднине в хода на раждането и това да предизвика в последствие секцио. Меркурий се свързва с дихателната система и му предстои квадрат с Марс в 6 дом след смяната на знака.  Но пък не е задължително да се стигне до секцио, а просто да има повече разцепване и после кърпене, а може и да се затрудни раждането, ако има увиване на пъпната връв и затрудняване на дишането на детето. За близнаци ..... не мисля, въпреки Близнаците на куспидата на нейния 5 дом. Меркурий е в Овен и по-скоро е момче. А ако имаш и рождения й хороскоп, там най-добре може да се види дали има натални предпоставки за близнаци изобщо.

Наистина  се е наложило секzио заради затруднение и е гльтнало бебето околоплодна те4ност.Браво ,Скарлет :08:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4072 -: Юни 25, 2010, 02:19:26 pm »
Скарлет, ако искаш, изчакай да мине затъмнението и тогава задай въпроса.
Или интервюто е преди него? И без това обикновено резултатът след проведено интервю не става ясен веднага.  :blink:

Ми, нЕмам избор - чЕкам.  ;D От ЧЕкане ми се изчЕка чакалото. Вече на два пъти пропада работата, но сега вече ме викат за интервю.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4073 -: Юни 25, 2010, 02:22:45 pm »

Наистина  се е наложило секzио заради затруднение и е гльтнало бебето околоплодна те4ност.Браво ,Скарлет :08:

Иииииии!!!! Детето добре ли е?  :o Миличкото! А момче ли излезе? Нали и това прогнозирахме? Майката добре ли е? Тя знаеше ли за тази прогноза за секциото?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4074 -: Юни 25, 2010, 02:24:28 pm »
Е, дано да стане и дано е нещо, което си заслужава. Ще стискам палци!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4075 -: Юни 25, 2010, 02:27:48 pm »
Е, дано да стане и дано е нещо, което си заслужава. Ще стискам палци!  :blink:

Да, заслужава си.  :72: Ей туй чакане чаках!  ;D Аз повече на солара си вярвам, отколкото на друго. А бях казвала, че сол. МЦ ми е в 10 нат. дом и в соларен 10 дом имам Луна в Лъв, в съвпад с Регул. Ако има желаещи, могат да ментат едно таро за мен.  :-[ Ще се отблагодарявам.  ;)

*

abroad

« Отговор #4076 -: Юни 25, 2010, 02:29:55 pm »
Скарлет ще тегля таро, ама преди това спретнах хорарна карта все е дно аз задавам въпроса.
Искаш ли да я кача?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4077 -: Юни 25, 2010, 04:02:26 pm »

Иииииии!!!! Детето добре ли е?  :o Миличкото! А момче ли излезе? Нали и това прогнозирахме? Майката добре ли е? Тя знаеше ли за тази прогноза за секциото?

Ами все още са в родилното,казали са че няма опасност за живота на бебето,нито за развитието му,но е на кислород и не са и го дали при нея. Имало също хематом и е на лекарства  .Бебето е момиче и се е родило а 22.Тя до последно се е надявала да роди нормално - отишла е с разкритие ,но накрая все пак се е наложило секцио.
След такива преживявания не се чувства много добре,но дай Боже ,всичко ще си дойде на място.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4078 -: Юни 25, 2010, 04:13:05 pm »

След такива преживявания не се чувства много добре,но дай Боже ,всичко ще си дойде на място.
  Изпрати й много поздрави от мен и с пожелание да се оправя бързо.  :58: :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4079 -: Юни 25, 2010, 04:14:41 pm »
Скарлет ще тегля таро, ама преди това спретнах хорарна карта все е дно аз задавам въпроса.
Искаш ли да я кача?

По-добре виж тарото, че тия дни не е за хорар.  ;) Не искам да гледам хорари при лунни затъмнения. Благодаря ти!  :wub: