По хорарната карта - дори само от нея се вижда, че човекът наистина иска промяна - АС Стрелец - подвижен знак и Плутон в 1-ви дом - планетата на трансформациите. Ако тази карта не е нагласена, бих отговорила така: Поради апликиращия квадрат на Луната (която е и У8) с Венера (У5 и У10) не се препоръчва смяна на работата и имиджа или впускане в развлечения - това няма да донесе желаната трансформация. По-скоро да заложи на тригона на Луната със Сатурн в 9-ти дом (въпреки че е разходящ, но Сатурн е високо в картата) - сериозно изучаване на някаква наука, философия, чужд език. Положението на Луната във 2-ри дом ме навежда на мисълта, че питащият търси трансформация на ценностната си система или просто има нужда от повече пари (че кой няма

). 8-мият дом е доста широк - темата за трансформацията е сериозно застъпена. Луната е под господството на Уран - мисля, че става дума за рязка промята. Питащият иска рязко да скъса с нещо. Слънцето, като втори управител на 8-ми дом, стои най-високо в картата, в 10-ти дом и "изгаря" Меркурий (У6, У7, У9 и трети У8). Индикация, че питащият мисли и за смяна на работата или трансформация на някаква връзка.
Юпитер пък сключва квадрат с Плутон - още един показател, че питащият се нуждае от промяна. Юпитер е в 3-ти дом - може би питащият има нужда от повече комуникация и контакти, в съвпад с Уран (управител на интерсептирания Водолей във 2-ри дом) - отново затвърждава идеята ми за промяна на ценностната система, в апликиращ тригон с Марс - може би повече движение ще донесе трансформацията - например спортуване, танци и т.н. или смяна на дома (Марс е У4), но Марс също е и У11 - смяна на приятелското обкръжение.
Почти всички планети са в източната хемисфера - трнсформацията е изцяло в ръцете на питащия, той има волята за промяна.
Извод - бих заложила на трансформация по 2-ри и 9-ти дом. Няма да е лека и лесна - Сатурн не обича лесните неща, но ще е стабилна и ще даде положителен резултат на питащия в дългосрочен план. За резултати в по-краткосрочен план - нови познанства, разширяване на кръга от познати и приятели и повече движение. :blink:
Мисля, че основният двигател на желанието за трансформация е Т-крадратурата Плутон-Сатурн-Юпитер (Уран). Нека питащият погледне наталната си карта, за да види къде са разположение тези планети и кои домове управляват. Така ще разбере къде има потенциал за трансформация.
P.S. Не съм астролог и всичко от написаното по-горе може да не е вярно. :blink: