Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163206 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5940 -: Октомври 13, 2010, 02:16:06 am »
Тя наистина го обича, той я приема като по-малката си сестричка. Той също е много грижовен спрямо нея, но за интимности все още не се говори между тях, а тя е объркана.  :-[

Знам за какво говориш. Имах приятелка, която беше влюбена в братовчет си. Не питай какво преживя, когато той се ожени ....за друга естествено. :'( Беше смазана.

По хорара - мисля, че нама шанс за сега. Луната прави разходящи секстили. Класическите сигнификатори също са разходящи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5941 -: Октомври 13, 2010, 02:18:41 am »
Ako говорим за узаконяване на връзка-НЕ.
Иначе хорарът сочи, че те вече са били заедно- разпаднал се секстил преди задаването на въпросам/у Сатурн-Луна.
Има все още чувства- Марс и Венера в негов 5 дом, но и там съвпадът е ...отминал.

За узаконяване на връзка тя все още не мисли. Рано е да се каже. Малка е - 88 набор. Иначе не са били заедно досега. Тя наистина го обича, той я приема като по-малката си сестричка. Той също е много грижовен спрямо нея, но за интимности все още не се говори между тях, а тя е объркана.  :-[
Щом не е имало връзка, значи са пропуснати шансовете за такава.

« Отговор #5942 -: Октомври 13, 2010, 02:23:03 am »
Ами, мисля да не й казвам, че това ще я депресира много. Ще се направя на приятно разсеяна. Много е влюбено милото... чак ми е жал за нея!  :'(

Ако мислиш, че това би я успокоило, можеш да й кажеш - в близките 2-3 месеца няма изгледи да стане, защото хорара е за кратки периоди от време, а по-нататък ще питате пак. Хем, няма да я излъжеш, хем няма тя да остане без отговор.  :blink:

« Отговор #5943 -: Октомври 13, 2010, 02:27:51 am »
Ok. Аз питам: ''Ще успея ли да придобия нов дом (по-просторен) в рамките на 6 месеца?

Разглеждам новият дом като 4ти от 4ти - Стрелец. Управителя е ретро и Луната клони към квадрат с него. Май няма да стане в желания срок  :-\ :-\ :-\

*

Feia

« Отговор #5944 -: Октомври 16, 2010, 07:08:25 pm »
Хорарният ми въпрос е: Как да постигна трансформацията, която ми е нужна? Чрез какъв метод, чрез какво или кого, въобще, КАК?

*

Feia

« Отговор #5945 -: Октомври 16, 2010, 07:13:21 pm »
Хорарният ми въпрос е: Как да постигна трансформацията, която ми е нужна? Чрез какъв метод, чрез какво или кого, въобще, КАК?

Фея, на хорарни въпроси обичайно се отговаря с °да° или °не°. За подобно развитие - отговор по-скоро биха дали транзити, дирекции, прогресии към наталните ти конфигурации... Има теми за практикуми във форума...

Аз съм сигурна, че и по тази карта може да се отговори, стига да има човек, разбиращ от астрология и с действаща интуиция.

;) ;D

« Отговор #5946 -: Октомври 16, 2010, 07:20:48 pm »

В газоообразно състояние ли искаш да преминеш? И не, че е нещо важно, но се казва МОЛЯ, когато искаш да ти се отговори тук.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5947 -: Октомври 16, 2010, 07:23:51 pm »

В газоообразно състояние ли искаш да преминеш? И не, че е нещо важно, но се казва МОЛЯ, когато искаш да ти се отговори тук.

:rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #5948 -: Октомври 16, 2010, 07:27:33 pm »

Кака Злоби е озлобена от липсата на 10-ина години по-младо агнешко, което да и начеше раздразненото настроение?  :rolleyes:

;D

« Отговор #5949 -: Октомври 16, 2010, 07:28:07 pm »
Оооо, Хелоооо!  ;D ;D ;D Какво те води насам?  ;D

ПП За сега се задоволявам с  5 години по-младо. ;)

*

Feia

« Отговор #5950 -: Октомври 16, 2010, 07:32:02 pm »

ПП За сега се задоволявам с  5 години по-младо. ;)

Това агне, дето сте го заколили, трябва в консерва да го съхранявате. Иначе няма да издържи толкова време. Или ти само го гледаш на картинка и така се задоволяваш?  :rolleyes:

« Отговор #5951 -: Октомври 16, 2010, 07:34:21 pm »
Ти си един много, много болен и нещастен човек... :blink:

*

Feia

« Отговор #5952 -: Октомври 16, 2010, 07:37:37 pm »
Ти си един много, много болен и нещастен човек... :blink:

И това го казва един много здрав психически и щастлив човек, нали? Щастлив човек, който може да поучава нещастните болни душици.  :25:

;D ;D ;D  :P :P :P ;D ;D ;D

« Отговор #5953 -: Октомври 16, 2010, 07:41:58 pm »
Това го казва човек, който е достатъчно снизходителен към подобно поведение.  :mellow:

« Отговор #5954 -: Октомври 16, 2010, 08:28:49 pm »
По хорарната карта - дори само от нея се вижда, че човекът наистина иска промяна - АС Стрелец - подвижен знак и Плутон в 1-ви дом - планетата на трансформациите. Ако тази карта не е нагласена, бих отговорила така: Поради апликиращия квадрат на Луната (която е и У8) с Венера (У5 и У10) не се препоръчва смяна на работата и имиджа или впускане в развлечения - това няма да донесе желаната трансформация. По-скоро да заложи на тригона на Луната със Сатурн в 9-ти дом (въпреки че е разходящ, но Сатурн е високо в картата) - сериозно изучаване на някаква наука, философия, чужд език. Положението на Луната във 2-ри дом ме навежда на мисълта, че питащият търси трансформация на ценностната си система или просто има нужда от повече пари (че кой няма ;D). 8-мият дом е доста широк - темата за трансформацията е сериозно застъпена. Луната е под господството на Уран - мисля, че става дума за рязка промята. Питащият иска рязко да скъса с нещо. Слънцето, като втори управител на 8-ми дом, стои най-високо в картата, в 10-ти дом и "изгаря" Меркурий (У6, У7, У9 и трети У8). Индикация, че питащият мисли и за смяна на работата или трансформация на някаква връзка.

Юпитер пък сключва квадрат с Плутон - още един показател, че питащият се нуждае от промяна. Юпитер е в 3-ти дом - може би питащият има нужда от повече комуникация и контакти, в съвпад с Уран (управител на интерсептирания Водолей във 2-ри дом) - отново затвърждава идеята ми за промяна на ценностната система, в апликиращ тригон с Марс - може би повече движение ще донесе трансформацията - например спортуване, танци и т.н. или смяна на дома (Марс е У4), но Марс също е и У11 - смяна на приятелското обкръжение.

Почти всички планети са в източната хемисфера - трнсформацията е изцяло в ръцете на питащия, той има волята за промяна.

Извод - бих заложила на трансформация по 2-ри и 9-ти дом. Няма да е лека и лесна - Сатурн не обича лесните неща, но ще е стабилна и ще даде положителен резултат на питащия в дългосрочен план. За резултати в по-краткосрочен план - нови познанства, разширяване на кръга от познати и приятели и повече движение. :blink:

Мисля, че основният двигател на желанието за трансформация е Т-крадратурата Плутон-Сатурн-Юпитер (Уран). Нека питащият погледне наталната си карта, за да види къде са разположение тези планети и кои домове управляват. Така ще разбере къде има потенциал за трансформация.

P.S. Не съм астролог и всичко от написаното по-горе може да не е вярно. :blink: ;D
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 11:13:32 pm от Mirabella »

*

Feia

« Отговор #5955 -: Октомври 16, 2010, 09:09:47 pm »

Поради апликиращия квадрат на Луната (която е и У8) с Венера (У5 и У10) не се препоръчва смяна на работата и имиджа или впускане в развлечения - това няма да донесе желаната трансформация.

По-скоро да заложи на тригона на Луната със Сатурн в 9-ти дом (въпреки че е разходящ, но Сатурн е високо в картата) - сериозно изучаване на някаква наука, философия, чужд език.

Браво на теб!  ;D

Да, аз съм заложила на сериозното изучаване на чужд език в момента. И знам, че това ще ми донесе промяна в близкото и далечно бъдеще.

Юпитер пък сключва квадрат с Плутон - още един показател, че питащият се нуждае от промяна. Юпитер е в 3-ти дом - може би питащият има нужда от повече комуникация и контакти, в съвпад с Уран (управител на интерсептирания Водолей във 2-ри дом) - отново затвърждава идеята ми за промяна на ценностната система, в апликиращ тригон с Марс - може би повече движение ще донесе трансформацията - например спортуване, танци и т.н. или смяна на дома (Марс е У4), но Марс също е и У11 - смяна на приятелското обкръжение.

Извод - бих заложила на трансформация по 2-ри и 9-ти дом. Няма да е лека и лесна - Сатурн не обича лесните неща, но ще е стабилна и ще даде положителен резултат на питащия в дългосрочен план. За резултати в по-краткосрочен план - нови познанства, разширяване на кръга от познати и приятели и повече движение. :blink:

За движението - може, но то би било нещо от допълнителна помощ, но не основното.

Права си, че става въпрос за смяна на ценностната система.

Цитат

За това в краткосрочен план - това с новите приятели и повечето движение се случи от самосебе си.  ;)

Сега остава да разбера как се прави промяна на ценностната система и трансформация по Сатурн за дългосрочна промяна. Идеи?  :rolleyes:

Сега транзитният Сатрун ми е в 12-ти дом - точно на мястото за трансформации. И въпреки това му положение, сега не съм се уединила, което е необичайно за мен, а точно обратното. Но и транзитният Юпитер ми е в секстил със Слънцето и квадратура с Луната.

Идеи за това как се прави трансформация по Сатрун? Мисля, че трябва да се отдели време за уединение и размисъл.  :rolleyes:

;)

« Отговор #5956 -: Октомври 16, 2010, 09:17:21 pm »
Не съм експерт по Сатурн. Може би точно както ти правиш - сериозно и методично изучаване на нещо. Във всеки случай Сатурн обича сериозните и търпеливите... Ако в солара ти за тази година Сатурн не е в 12-ти дом, няма да имаш голямо желание за уединение за дълго време. В следващия солар дано също не е в 12-ти дом.

« Отговор #5957 -: Октомври 16, 2010, 09:20:53 pm »
Аз не го жаля,. Не го жали и ти.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5958 -: Октомври 16, 2010, 09:28:31 pm »
Хорарният ми въпрос е: Как да постигна трансформацията, която ми е нужна?

Хело, ти ли си бе, душа?  ;D
Защо питаш за трансформация, то твоето направо си е трансмутация - всеки път въпроси от различен ник.
Пак ли ще ни изоставиш или смяташ да се задържиш тук?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #5959 -: Октомври 16, 2010, 09:31:03 pm »

Хело, ти ли си бе, душа?  ;D

:rolleyes:  ;)

Защо питаш за трансформация, то твоето направо си е трансмутация - всеки път въпроси от различен ник.

Реших, че с Кинг Конг трябва да се приключи.

Макар, че и феята не е идеален вариант, но засега е по-добре.

Пак ли ще ни изоставиш или смяташ да се задържиш тук?

Ще се задържа, докато имам полза.

А ти защо не отговориш на някой от въпросите ми?  :rolleyes:

;D