ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.
Аз пък ще пробвам да упражнявам осъзнато сънуване - не за друго, просто искам да си програмирам някой хубав сън като в приказките, да сънувам нещо приятно. :rolleyes:Вижте какво намерих по темата:ЦитатLucid dreaming, ясните сънища или осъзнатите сънища, както ги превеждат са невероятен феномен, заложен в съзнанието на всеки един от нас. Самохипноза и хипногогични внушенияСъстоянието точно преди да заспите, когато се унасяте и често сте погълнати от бързо сменящи се съноподобни образи (hypnogogic state), е много подходящо за програмиране на сънища. Просто всяка нощ, преди да заспите си повтаряйте, че ще имате ясен сън, и ако тази мисъл се пренесе в хипногогичното състояние, после може да се реализира във сънищата ви. Можете дори да “програмирате” определен сън, който искате да имате. Това е и един вид самохипноза. Можете да използвате и различни други видове самохипноза по всяко време на деня с цел подпомагане на техниките за осъзнато сънуване. Дори и само като си мислите за lucid dreaming от време на време, четете за него и т.н. вие концентрирате съзнанието си върху него и така увеличавате възможността такъв сън да ви се яви. Още тази вечер смятам да пробвам, утре ще ви споделя дали се е получило. :93:
Lucid dreaming, ясните сънища или осъзнатите сънища, както ги превеждат са невероятен феномен, заложен в съзнанието на всеки един от нас. Самохипноза и хипногогични внушенияСъстоянието точно преди да заспите, когато се унасяте и често сте погълнати от бързо сменящи се съноподобни образи (hypnogogic state), е много подходящо за програмиране на сънища. Просто всяка нощ, преди да заспите си повтаряйте, че ще имате ясен сън, и ако тази мисъл се пренесе в хипногогичното състояние, после може да се реализира във сънищата ви. Можете дори да “програмирате” определен сън, който искате да имате. Това е и един вид самохипноза. Можете да използвате и различни други видове самохипноза по всяко време на деня с цел подпомагане на техниките за осъзнато сънуване. Дори и само като си мислите за lucid dreaming от време на време, четете за него и т.н. вие концентрирате съзнанието си върху него и така увеличавате възможността такъв сън да ви се яви.
Цитат на: Feia в Ноември 18, 2010, 12:08:26 amБях на Астродрама при него. Беше на тема Елементът Вода и знакът Скорпион. Хареса ми! И астродрамата и самият той като подходящ и знаещ много неща и правилно тълкуващ символи човек.бе това да не е оня младок,чиято снимка пусна веднъj и ни навика с Лили защо се бъзваме по негов адрес? в Русе има бая шарлатани,бях веднъj на някакъв ''психолог-учител'' :lol:
Бях на Астродрама при него. Беше на тема Елементът Вода и знакът Скорпион. Хареса ми! И астродрамата и самият той като подходящ и знаещ много неща и правилно тълкуващ символи човек.
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 12:32:56 amАз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора. Преди това обаче бързо в темата за таро! ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат. Имам следният важен за мен въпрос: Ще успея ли да стана Духовен водач, както ми предсказаха веднъж?
Аз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора. Преди това обаче бързо в темата за таро! ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.
Цитат на: Lillie в Ноември 18, 2010, 12:36:12 amПростете за невежеството. Не, бе! Просто предполагам защо попита точно този въпрос! Това е.
Простете за невежеството.
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 18, 2010, 12:37:11 amЦитат на: Lillie в Ноември 18, 2010, 12:36:12 amПростете за невежеството. Не, бе! Просто предполагам защо попита точно този въпрос! Това е. Защо ли и аз си помислих същото?!
След като всеки пита каквото си иска, тогава искам да попитам, отново сериозно :Ще ми повлияе ли положително НЛП - нервно-лингвистично програмиране, ако се подложа на него в следващите шест месеца?
За шменти-капели.
Фея, изчакай да минеш сатурновия възврат и тогава опитай. Имаш шанс, защото Лилит ти е в съвпад с МЦ.
Цитат на: priya в Ноември 18, 2010, 12:52:28 amЦитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 12:32:56 amАз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора. Преди това обаче бързо в темата за таро! ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат. Имам следният важен за мен въпрос: Ще успея ли да стана Духовен водач, както ми предсказаха веднъж?Пускам и какво казва тарото по темата:http://www.facade.com/tarot/personal/?UID=359438&Date=11%2F17%2F2010&Name=Horar+-+shte+uspeia+li+da+stana+duhoven+vodach%3F&Query=&Deck=aquatic&Reading=celtic_crossНяма ли да може някой да се изкаже и по ТАРО-то?
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 12:32:56 amАз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора. Преди това обаче бързо в темата за таро! ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат. Имам следният важен за мен въпрос: Ще успея ли да стана Духовен водач, както ми предсказаха веднъж?Пускам и какво казва тарото по темата:http://www.facade.com/tarot/personal/?UID=359438&Date=11%2F17%2F2010&Name=Horar+-+shte+uspeia+li+da+stana+duhoven+vodach%3F&Query=&Deck=aquatic&Reading=celtic_cross
Имаме хорарен въпрос - Коя е идеалната за мен професия, при която ще съм щастлива?
Фея, шоубизнеса е много подходящ за теб. Ако не успееш можеш да пробиеш като шофьор на автобус.
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 01:44:38 amПрия, от картата ясно личи, че ти си една от малкото избранници. Ще успееш да станеш духовен водач на специална група /за съжаление не на цялото човечество/. Преди това обяче трябва да преминеш през един много труден етап, за да пречистиш напълно съзнанието си. Какво чудо! Лилит е точно на МЦ.Иха!!! Благодаря, Дивна! Ето - значи - тамън! Лилитката ще ме прочуе като духовен водач! Така и сънувах неотдавна... При това непрограмиран сън си беше...
Прия, от картата ясно личи, че ти си една от малкото избранници. Ще успееш да станеш духовен водач на специална група /за съжаление не на цялото човечество/. Преди това обяче трябва да преминеш през един много труден етап, за да пречистиш напълно съзнанието си. Какво чудо! Лилит е точно на МЦ.