Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169085 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6220 -: Ноември 18, 2010, 12:52:19 am »
ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.  :-[

Нещо изтървах ли, защо, Дивна.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6221 -: Ноември 18, 2010, 12:57:00 am »
Разминала си се на косъм с това да оглавиш някое хипи или грийн д-ние.

Съвпадът с Уран е отминал, а със Сатурн има опозиция.
Вярно, че Парса е в 9 дом и Луна ще направи секстил с него, но....ТЦ :blink:

*

Feia

« Отговор #6222 -: Ноември 18, 2010, 12:59:58 am »
Аз пък ще пробвам да упражнявам осъзнато сънуване - не за друго, просто искам да си програмирам някой хубав сън като в приказките, да сънувам нещо приятно.  :rolleyes:

Вижте какво намерих по темата:

Цитат
Lucid dreaming, ясните сънища или осъзнатите сънища, както ги превеждат са невероятен феномен, заложен в съзнанието на всеки един от нас.

Самохипноза и хипногогични внушения

Състоянието точно преди да заспите, когато се унасяте и често сте погълнати от бързо сменящи се съноподобни образи (hypnogogic state), е много подходящо за програмиране на сънища. Просто всяка нощ, преди да заспите си повтаряйте, че ще имате ясен сън, и ако тази мисъл се пренесе в хипногогичното състояние, после може да се реализира във сънищата ви. Можете дори да “програмирате” определен сън, който искате да имате. Това е и един вид самохипноза. Можете да използвате и различни други видове самохипноза по всяко време на деня с цел подпомагане на техниките за осъзнато сънуване. Дори и само като си мислите за lucid dreaming от време на време, четете за него и т.н. вие концентрирате съзнанието си върху него и така увеличавате възможността такъв сън да ви се яви.

Още тази вечер смятам да пробвам, утре ще ви споделя дали се е получило.  :93:

Аз използвам активно въображение, наричано и "сън наяве". По време на Астродрамата имах доста такива сънища наяве, но и това беше целта.

*

Feia

« Отговор #6223 -: Ноември 18, 2010, 01:00:51 am »
Бях на Астродрама при него. Беше на тема Елементът Вода и знакът Скорпион. Хареса ми! И астродрамата и самият той като подходящ и знаещ много неща и правилно тълкуващ символи човек.

бе това да не е оня младок,чиято снимка пусна веднъj и ни навика с Лили защо се бъзваме по негов адрес?  ;D

в Русе има бая шарлатани,бях веднъj на някакъв ''психолог-учител''  ;D :lol:

Ако имаш предвид хипнотизаторът, който ви показвах, във връзка с увеличаването на гърди с хипноза - не!

;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #6224 -: Ноември 18, 2010, 01:02:04 am »
Сега си мисля друго Прия. Ако се захванеш с нещо свързано с превенция на наркотици (по Нептун) -Да. :blink:

*

Feia

« Отговор #6225 -: Ноември 18, 2010, 01:10:21 am »
След като всеки пита каквото си иска, тогава искам да попитам, отново сериозно :

Ще ми повлияе ли положително НЛП - нервно-лингвистично програмиране, ако се подложа на него в следващите шест месеца?

*

Stella

• 7765
« Отговор #6226 -: Ноември 18, 2010, 01:16:10 am »
Аз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора.  ;)
Преди това обаче бързо в темата за таро!  ;D

ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.  :-[

Имам следният важен за мен въпрос: Ще успея ли да стана Духовен водач, както ми предсказаха веднъж?

Защо мястото на задаване на въпроса е София, България?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #6227 -: Ноември 18, 2010, 01:21:19 am »
Простете за невежеството.  :-[

Не, бе! Просто предполагам защо попита точно този въпрос! ;D Това е. ;)

Защо ли и аз си помислих същото?!  :-\ ;D

*

Feia

« Отговор #6228 -: Ноември 18, 2010, 01:25:11 am »
Простете за невежеството.  :-[

Не, бе! Просто предполагам защо попита точно този въпрос! ;D Това е. ;)

Защо ли и аз си помислих същото?!  :-\ ;D

И за какво сте си помислили?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6229 -: Ноември 18, 2010, 01:27:29 am »
За шменти-капели.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6230 -: Ноември 18, 2010, 01:29:10 am »
След като всеки пита каквото си иска, тогава искам да попитам, отново сериозно :

Ще ми повлияе ли положително НЛП - нервно-лингвистично програмиране, ако се подложа на него в следващите шест месеца?

Фея, изчакай да минеш сатурновия възврат и тогава опитай. Имаш шанс, защото Лилит ти е в съвпад с МЦ.

*

Feia

« Отговор #6231 -: Ноември 18, 2010, 01:29:41 am »
За шменти-капели.  ;D

Да разберете в кой град съм ли?  ;D

Ами, ако съм пътувала от Русе до София, специално за това и ако имам роднина в София?  ;D ;D

*

Feia

« Отговор #6232 -: Ноември 18, 2010, 01:30:57 am »

Фея, изчакай да минеш сатурновия възврат и тогава опитай. Имаш шанс, защото Лилит ти е в съвпад с МЦ.

Имам поне 4 години до Сатурновото завръщане. А хорарът важи за 6 месеца, нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6233 -: Ноември 18, 2010, 01:33:07 am »
За мен няма значение в кой град си сега.
Просто ми беше интересно дали астродрама се провежда и в Русе.
В интерес на истината, не съм се интересувала от подобни мероприятия във Варна, а сигурно има кой да ги организира тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6234 -: Ноември 18, 2010, 01:44:38 am »
Аз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора.  ;)
Преди това обаче бързо в темата за таро!  ;D

ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.  :-[

Имам следният важен за мен въпрос: Ще успея ли да стана Духовен водач, както ми предсказаха веднъж?

Пускам и какво казва тарото по темата:
http://www.facade.com/tarot/personal/?UID=359438&Date=11%2F17%2F2010&Name=Horar+-+shte+uspeia+li+da+stana+duhoven+vodach%3F&Query=&Deck=aquatic&Reading=celtic_cross

Няма ли да може някой да се изкаже и по ТАРО-то? :'(

Прия, от картата ясно личи, че ти си една от малкото избранници. Ще успееш да станеш духовен водач на специална група /за съжаление не на цялото човечество/. Преди това обяче трябва да преминеш през един много труден етап, за да пречистиш напълно съзнанието си.
Какво чудо!  :o Лилит е точно на МЦ.

*

Feia

« Отговор #6235 -: Ноември 18, 2010, 01:46:24 am »
Имаме хорарен въпрос - Коя е идеалната за мен професия, при която ще съм щастлива?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6236 -: Ноември 18, 2010, 01:50:22 am »
Имаме хорарен въпрос - Коя е идеалната за мен професия, при която ще съм щастлива?

Призванието го търсим в натала, възможностите за реализация - според текущата динамика. Хорарът отразява само твоята моментна нагласа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6237 -: Ноември 18, 2010, 01:52:08 am »
Фея, шоубизнеса е много подходящ за теб. Ако не успееш можеш да пробиеш като шофьор на автобус.

*

Feia

« Отговор #6238 -: Ноември 18, 2010, 01:56:15 am »
Фея, шоубизнеса е много подходящ за теб. Ако не успееш можеш да пробиеш като шофьор на автобус.

Опитваш се да си правиш майтап?

Да, знам...

Тогава може да погледнете по същия хорар, понеже съм задала въпроса по почти същото време, един последен, но много важен за мен в момента въпрос - Как да си излекувам гърлото?

*

Divna

« Отговор #6239 -: Ноември 18, 2010, 02:05:08 am »

Прия, от картата ясно личи, че ти си една от малкото избранници. Ще успееш да станеш духовен водач на специална група /за съжаление не на цялото човечество/. Преди това обяче трябва да преминеш през един много труден етап, за да пречистиш напълно съзнанието си.
Какво чудо!  :o Лилит е точно на МЦ.

Иха!!! Благодаря, Дивна! Ето - значи - тамън! Лилитката ще ме прочуе като духовен водач! Така и сънувах неотдавна... При това непрограмиран сън си беше... :-[

Аз и на таро ти гледах и боб ти хвърлих.
Всички прогностични техники са единодушни. Ще станеш духовен водач!  ;D