Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165630 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6420 -: Декември 09, 2010, 12:10:00 am »
...при задаване на въпроса "взаимоотношенията" назовани ли са с име ?

« Отговор #6421 -: Декември 09, 2010, 12:12:40 am »
...при задаване на въпроса "взаимоотношенията" назовани ли са с име ?

Ами да мисля,ще се случат ли - взаимоотношенията,който аз искам  :rolleyes:

Мерси Мирабелла,дано си права  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #6422 -: Декември 09, 2010, 12:20:56 am »
То искането ясно  :P Имах предвид отсрещния човек - името му да си назовала при задаване на въпроса, ако е така и мен ми се струва, че отговорът е "да".

« Отговор #6423 -: Декември 09, 2010, 12:23:04 am »
То искането ясно  :P Имах предвид отсрещния човек - името му да си назовала при задаване на въпроса, ако е така и мен ми се струва, че отговорът е "да".

Ами май му назовах името,да :rolleyes: Благодаря  :88:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6424 -: Декември 09, 2010, 12:23:47 am »
Дивна , ще пътуваш! ;D :wub:

:25: :kissd:

Сигурна съм на 1000%! :wub: :wub:

Тогава да спя спокойно викаш.  ;D

Благодаря ти!  :kissd:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6425 -: Декември 09, 2010, 12:58:22 am »
По хорара на Ласт Кис-ДА.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6426 -: Декември 09, 2010, 01:03:41 am »
Може ли и аз един хорарен въпрос - Ще се случи ли това,за което питам?  :-\

Понеже виждам хубави апликиращи аспекти със сигнификаторите на любовта, партньорството и кариерата ти, казвам "да", ако въпросът е по някоя от тези теми.

Дивна, и аз мисля, че ще пътуваш.

Марая, по хорарната ти карта виждам, че ти си в по-неблогоприятна позиция от купувача - той диктува условията, но поне има парите, за да купи ценната книга. Засега не е налице аспект между управителите на вторите ви домове Меркурий и Юпитер, за да има потвърждение за трансакцията. А когато този аспект ще се случи, ще бъде квадрат. Последния аспект на Луната до напускане на знака е секстил с Уран, който е У5 на купувача X, така че казвам "да, ще я купи, ако я хареса".

Нужна му е , целта е да си играем на нерви с него и цената...., а аз я знам...., щото знам малко повече отколкото той си мисли...., ;D ;D
Мерси Мирабелка... :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6427 -: Декември 09, 2010, 01:07:25 am »
По хорара на Ласт Кис-ДА.

Благодаря,Уран!
Дано наистина стане  :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6428 -: Декември 09, 2010, 02:38:39 pm »
Ще се договоря ли с човека Х за продажбата на ценна книга?

Марая, ще продаваш или ще купуваш? Тъй като въпроса ти е "ще се договоря ли", всъщност самият акт на покупко/продажбата не е показан тук. И би трябвало вече да сте се договорили Луната е в разпадащ се секстил с Венера, била е в съвпад с Марс, между Венера и Марс също има разходящ секстил. Ако вземем Плутон като управител на Скорпион, Венера апликира към секстил с него. Според мен не е имало проблем пред вашето "договаряне". Последният аспект на Луната е секстил с Юпитер/Уран. На Марс - също, на Венера - тригон с горните. Не виждам защо да не стане. Все пак, Венера е в Скорпион, и заедно с Луната са в знаци на дебилитация, ти си му в ръцете на Х и в неизгодна позиция. Но аспектите не са лоши.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6429 -: Декември 09, 2010, 02:43:17 pm »
Момичета, въпросът ми е следния: Ще пътувам ли скоро? /става въпрос за презокеанско пътуване/ Венера е в 9 дом и сключва все хубави аспекти. Луна и тя е в секстил с моя сигн. Уран. Май ще стане.  ;D

По моите си сигнификатори - Сатурн и Марс също ще стане, но няма да е скоро - фиксиран кръст на картата, в съчетание с кардинални знаци на сигнификаторите - поне 14-15 седмици :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #6430 -: Декември 09, 2010, 08:58:29 pm »
Момичета, моля ви за помощ...въпросът е доста сериозен,а именно:

"Фалшифицирал ли е К (назован по име) подписа ми? Ще успея ли да го докажа?"

Качвам картата по плацидус и по кох. Ще съм благодарна на всякакви коментари.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #6431 -: Декември 09, 2010, 10:45:01 pm »
И по двете карти се вижда, че имало конфликт между вас. Ти си в подчинена позиция спрямо него. По Плацидиус може би има и някакво негативно действие от негова страна към теб, но дали е свързано с фалшификация, не мога да намеря потвърждение. Последният аспект на Луната е секстил с Уран, така че, ако е направил нещо срещу теб, би трябвало да успееш да го докажеш. Предупреждавам, че не съм профи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6432 -: Декември 09, 2010, 10:50:25 pm »
Ако за подпис се гледа негов 3 дом и по двете карти има такава вероятност- секстил на Луна с Юпитер и секстил на Луна с Уран. :-\
Ако е свързано с договори- луната е подминала Меркурий т.е. минало е събитието.
Кой дом се гледа за фалшифициране/подмяна на нещо?
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 10:56:58 pm от Uran »

« Отговор #6433 -: Декември 09, 2010, 10:54:33 pm »
12ти дом и Нептун, смятам, че отговарят за фалшификациите.

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #6434 -: Декември 09, 2010, 10:59:16 pm »
Mirabella, благодаря! Всяко мнение ми е ценно.

Uran, става въпрос за подпис върху договор и прилежащите към него документи. Събитието вече се е случило и то отдавна, просто аз сега разбирам  :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #6435 -: Декември 09, 2010, 10:59:31 pm »
12ти дом и Нептун, смятам, че отговарят за фалшификациите.
Ами 12-ият му дом е пълен. Вярно, че няма мажорни аспекти м/у Нептун и Юпитер, но има апликиращ секстил на Луна към управителя на дома. Това достатъчно ли е за съмнения? :-\

*

missKapriz

« Отговор #6436 -: Декември 10, 2010, 12:16:43 am »
Анири,според мен подписа ти е фалшифициран.Ти си представена от Луна в заточение.Квезита е представен от Сатурн.Сатурн е и естествен сигнификатор на подписа.Между двете планети има разпадащ квадрат.Разпадащия секстил между слънцето/твоя У2/ и Сатурн пък ме кара да мисля,че ти си имала доверие до скоро на този човек,дори може и да си му поверила парите или делата си.Възможно е да става дума и за имотен спор.Луна в заточение показва предполагам,че ти си понесла доста негативи заради тази фалшификация.
Но последния аспект на Луната е секстил с Уран, и си мисля,че в крайна сметка ти ще успееш да научиш цялата истина,като дори можеш да си позволиш малко нечестни методи и спекулации,за да успееш-ПФ на К12,Марс-естествен сигнификатор на доказателствата,ще съвпадне с Плутон-спекулациите,мафиотските работи така да се каже
Късмет!

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #6437 -: Декември 10, 2010, 12:52:34 am »
missKapriz, благодаря ти за мнението! Липсваше във форума доста време и се радвам,че си се завърнала  :blink:
Въпроса е свързан с пари, човека се опитва да ме обвини, че аз ги дължа. Не съм и допускала, че е възможно да се случи подобно нещо. Надявам се всичко да се нареди.

*

missKapriz

« Отговор #6438 -: Декември 10, 2010, 01:29:03 am »
Aniri,предположих имотен проблем заради Сатурн-У7 в твоя 4 дом.
Квезита да не ти е подчинен?

*

Uran

• 6041
« Отговор #6439 -: Декември 10, 2010, 01:40:20 am »
Ще си поправи ли оценките в ОТЛИЧНИ дъщеря ми? ;D

Забелязах, че кусписа на 5 дом съвпада с асцендента и. :o