Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166585 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6380 -: Ноември 29, 2010, 12:15:59 am »
Търсиш корените си, истинската си същност (Луна У1 на IC). Търсиш точен, рационален отговор - Луна в Дева. Първият аспект на Луната е тригон с Плутон (Скорпиона) в Козирог, в 7-мия ти дом. Може би най-прекият път да разбереш коя си е като се огледаш в надеждни парньори.

*

Feia

« Отговор #6381 -: Ноември 29, 2010, 12:21:35 am »
Търсиш корените си, истинската си същност (Луна У1 на IC).

Наистина търся истинската си същност. За корените не знам какво се има предвид.

Първият аспект на Луната е тригон с Плутон (Скорпиона) в Козирог, в 7-мия ти дом. Може би най-прекият път да разбереш коя си е като се огледаш в надеждни парньори.

То и ясновидецът Христо Христов, въпреки многото си пропуски и други работи, които описах наскоро, ми беше казал, че когато си намеря подходящият за мен мъж, тогава съм щяла да имам успех в живота.

Благодаря за отговора, но аз ще чакам още някой да каже нещо по картата.

« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 04:53:26 am от Feia »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6382 -: Ноември 29, 2010, 06:31:41 pm »
Хорарите не отговарят на въпроса как, а първо трябва да се отговори с Да или Не, пък после се вижда всичко останало.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6383 -: Декември 03, 2010, 05:44:34 am »
Един приятел се интересува от този въпрос, а на мен ми писна 2 месеца да гледам как във връзката му взаимоотношенията с приятелката му не вървят, и много се терзае от този въпрос.
"Дали приятелката ми е изневерявала до сега?"

та.. реших да бъда добър  ;D

Kris ako iskas isprati mi danite na lizni, ste se opitam da ti otgowora.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Vision

• 3523
« Отговор #6384 -: Декември 03, 2010, 03:56:42 pm »
Един приятел се интересува от този въпрос, а на мен ми писна 2 месеца да гледам как във връзката му взаимоотношенията с приятелката му не вървят, и много се терзае от този въпрос.

с нептун съвпад хирон в негов първи дом той явно се заблуждава и самонаранява с тези въпроси, а защо има нужда да го прави- упр. на негов асц. е във втория му дом- или е засегнат морала му /душевни ценности/ или буквално ценности- опасява се, че ако тя му изневерява ще го напусне и той ще изгуби нещо от това в материален план..
а дали тя му изневерява- нейният упр. е слънце в 4-ти дом, стрелец, единствени аспекти- секстил със сатурн и тригон с нея си, с асц...сигурно е свободолюбива и не позволява да бъде обсебена, но не мисля че му е изневерявала, по- скоро е домошарка, сериозна и отговорна личност, а всичките демони са само в главата на твоя приятел..дано да не е толкова глупав, че да я тормози заради собствените си страхове, защото ако е така, вече я е изгубил, въпрос на време е и то не заради друг, а заради себе си..ако злоупотребява и с алкохола, още по- зле..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #6385 -: Декември 03, 2010, 04:28:35 pm »
Не.

*

missKapriz

« Отговор #6386 -: Декември 03, 2010, 04:36:33 pm »
Цитат
с нептун съвпад хирон в негов първи дом той явно се заблуждава и самонаранява с тези въпроси, а защо има нужда да го прави- упр. на негов асц. е във втория му дом-
Въпроса не е ли зададен лично от момчето,което се интересува за приятелката си?
Ако е така мисля,че отговора е НЕ,не му е изневерявала

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6387 -: Декември 03, 2010, 05:11:45 pm »
Въпроса в кавичките, той си го зададе, но аз го презадавам за вас, и качих картата минута/2 по късно тоест значи аз го задавам?!
 Или не знам, или греша - поправете ме, ако е така?

Po horara sasto se wisda ze ima drug taen priatel s koito flirtuwa, no seks ne, was osnowa na Mars kwadrat Neptun!

*

Vision

• 3523
« Отговор #6388 -: Декември 03, 2010, 07:32:24 pm »
Въпроса в кавичките, той си го зададе, но аз го презадавам за вас, и качих картата минута/2 по късно тоест значи аз го задавам?!

и аз го гледах като зададен от него, т.е. седми дом е първи, защото пита за приятелката си..но никога не съм сигурна с това преномериране.. :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6389 -: Декември 03, 2010, 08:16:24 pm »
Не знам кои сигнификатори всеки е избрал да гледа, но при така зададен въпрос, трябва да търсим минали, разходящи аспекти. При това положение, Слънце е единственият сигнификатор на мацката, за който не може да се каже, че си е имал "вземане-даване" с някой. Тоест, начинът, по който Вижън е избрала да тълкува сигнификаторите, на мен ми се струва единственият, при който има отговор Не.
При пети от първи - Юпитер, при седми от първи - Сатурн/Уран, при пети от седми - Меркурий. Всички те имат някакви "бивши" отношения, които трябва да бъдат разчепкани. Даже Венера, въпреки че е най-неопитната в знака си, е била в съвпад с Луна току-що. Сега, следва въпрос - при аспект с кои планети се вижда "изневяра". В такива случаи Лилли разглежда тези въпроси, като въпроси, отнасящи се към седми дом, под един общ знаменател "Лъже ли/Невярна ли е жената" и се гледа състоянието на управителя на седми и планетите в него, достойнства, нараняване, и т.н. Допълнение - пита се за жена Луна/Венера в Скорпион, в падащ дом..., У7 - Сатурн, е в падащ дом (ако го броим Уран, е в осми). Със Сатурн ситуацията е особена - той е в екзалтация, но със самия факт на управлението си "поврежда" това, което сигнифицира, та....

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6390 -: Декември 03, 2010, 09:34:31 pm »
Не знам кои сигнификатори всеки е избрал да гледа, но при така зададен въпрос, трябва да търсим минали, разходящи аспекти. При това положение, Слънце е единственият сигнификатор на мацката, за който не може да се каже, че си е имал "вземане-даване" с някой. Тоест, начинът, по който Вижън е избрала да тълкува сигнификаторите, на мен ми се струва единственият, при който има отговор Не.
При пети от първи - Юпитер, при седми от първи - Сатурн/Уран, при пети от седми - Меркурий. Всички те имат някакви "бивши" отношения, които трябва да бъдат разчепкани. Даже Венера, въпреки че е най-неопитната в знака си, е била в съвпад с Луна току-що. Сега, следва въпрос - при аспект с кои планети се вижда "изневяра". В такива случаи Лилли разглежда тези въпроси, като въпроси, отнасящи се към седми дом, под един общ знаменател "Лъже ли/Невярна ли е жената" и се гледа състоянието на управителя на седми и планетите в него, достойнства, нараняване, и т.н. Допълнение - пита се за жена Луна/Венера в Скорпион, в падащ дом..., У7 - Сатурн, е в падащ дом (ако го броим Уран, е в осми). Със Сатурн ситуацията е особена - той е в екзалтация, но със самия факт на управлението си "поврежда" това, което сигнифицира, та....

As wsemam sa biwsi partnori Plutona i planeti w 8 dom, koito sme gi sarowili po nakakaw nazin, no islisat pak ot grobowete si, poneze ne sme gi sarowili dostatazno dusewno na dalboko. :85:
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 09:38:50 pm от doby »

*

Vision

• 3523
« Отговор #6391 -: Декември 04, 2010, 06:00:05 am »

май пак не съм нацелила точната домификация.. :-[ не че насила искам да изкарам жената безгрешна, някак и на мен ми направи впечатление това минало време на въпроса, а и фиксацията върху този въпрос от негова страна, и асц/десц е лъв/водолей, фиксаж отвсякъде, както казваш ти.. :-\

сега излиза, че жената му е изневерявала, така ли??..или не може да се каже със сигурност..

*

Stella

• 7765
« Отговор #6392 -: Декември 04, 2010, 04:27:03 pm »

та.. реших да бъда добър  ;D

Твоят приятел се управлява от Меркурий (У11), а неговата приятелка от Венера - У5-ти от 11-ти. Тук думата "приятелка" е употребена в смисъл на романтични отношения. Понеже въпросът е зададен в минало време, гледаме разходящите аспекти на Венера. Същата няма разходящи аспекти в рамките на знака, в който се намира, следователно хорарът казва "не". 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6393 -: Декември 04, 2010, 04:30:00 pm »

Като презадаваш въпроса, ти дефинираш какъв ти е питащия и аз съм длъжна да се съобразя с това (основно правило). Иначе "бъди добър" и му отговори сам.  Шегувка!  :19:

Т.е. искам да кажа, че си на прав път.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6394 -: Декември 06, 2010, 02:36:43 pm »
Понеже въпросът е зададен в минало време, гледаме разходящите аспекти на Венера. Същата няма разходящи аспекти в рамките на знака, в който се намира, следователно хорарът казва "не". 

Венера има разходящ аспект с Луната, който се случва два градуса по-рано в знака им на заточение/падение, освен ако не броим съвпада за аспект. Отпървом и аз се засилих да натаманя Венера да сигнифицира дамата, ама после видях, че и нейната не е лесна. Ако Крис пита за приятелката на приятеля си, тоест Крис = 1 дом, въпросът би трябвало да е формулиран различно. Така, както е написан, сякаш Крис просто поства въпроса на приятеля си, който съответно трябва да е представен от 1 дом.  :-\
Така или иначе това не е от въпросите, на които някога можем да получим обективен отговор. :blink:

« Отговор #6395 -: Декември 06, 2010, 07:19:26 pm »
Здравейте момичета!
Идвам, за да дам обратна връзка по хорара за съквартирантката, наистина се намери едно момиче, което ми каза, че ще може да дойде декември месец, аз се съгласих, но сега ме гложди мисълта, дали наистина ще дойде, може ли да питам още нещо, дано не е мн нахално от моя страна:
Ще дойде ли Веси да живее при мен?

Май асцендентът в нулев градус не епозволява да се даде отговор?

Първо искам да благодаря на всички, които се ангажираха с мен и квартирния проблем, мога да дам окончателен отговор: момичето, което бях намерила, излезе мн некоректно  и не дойде, но за сметка на това хазяинът излезе мн разбран човек и намали наема, интересното е, че всички хорари по въпроса бяха положителни, т.е. ще се намери съквартирантка, а в действитеност не се получи така. Мисля си, че хубавите аспекти са показали по някакъв начин благопроятния развой на ситуацията като цяло.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #6396 -: Декември 07, 2010, 04:38:33 am »
Здравейте!

Ще се нуждая от помощ!
Въпрос: "Да се запиша ли на курса?" Какво мислите?

Предварително благодаря на всички, които ще се включат!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6397 -: Декември 07, 2010, 01:47:04 pm »
Притеснена си финансово, а курсът си струва. Изчакай малко, може би ще се смени преподавателят или времето, или ще станат по-ясни някои други обстоятелства около курса. Имаш още време да решиш.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6398 -: Декември 07, 2010, 03:57:27 pm »
Kурсът по 3 дом ли е?
Имаш желание за този курс (с Внерини теми ли е свързан)-твоят сигнификатор е в съвпад с Плутон и кусписа на 5 дом. Луната ще направи секстил с Венера и по-широк съвпад с Меркурий и Плутон, което трябва да е ДА.
Асц е във 2 градус и май показва, че е рано за този въпрос.

« Отговор #6399 -: Декември 07, 2010, 05:50:22 pm »
Дианче, Уран - благодаря за отговорите! Курсът е по алтернативна медицина. Да, има време :blink: