Не знам кои сигнификатори всеки е избрал да гледа, но при така зададен въпрос, трябва да търсим минали, разходящи аспекти. При това положение, Слънце е единственият сигнификатор на мацката, за който не може да се каже, че си е имал "вземане-даване" с някой. Тоест, начинът, по който Вижън е избрала да тълкува сигнификаторите, на мен ми се струва единственият, при който има отговор Не.
При пети от първи - Юпитер, при седми от първи - Сатурн/Уран, при пети от седми - Меркурий. Всички те имат някакви "бивши" отношения, които трябва да бъдат разчепкани. Даже Венера, въпреки че е най-неопитната в знака си, е била в съвпад с Луна току-що. Сега, следва въпрос - при аспект с кои планети се вижда "изневяра". В такива случаи Лилли разглежда тези въпроси, като въпроси, отнасящи се към седми дом, под един общ знаменател "Лъже ли/Невярна ли е жената" и се гледа състоянието на управителя на седми и планетите в него, достойнства, нараняване, и т.н. Допълнение - пита се за жена Луна/Венера в Скорпион, в падащ дом..., У7 - Сатурн, е в падащ дом (ако го броим Уран, е в осми). Със Сатурн ситуацията е особена - той е в екзалтация, но със самия факт на управлението си "поврежда" това, което сигнифицира, та....