Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170068 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7820 -: Май 30, 2011, 05:24:10 pm »
Пускам един хорарен въпрос вдъхновена от хубавото време и промените. Може и да ми се смеете, може и не но искрено ме вълнува въпроса дали ще имам трети съпруг и кога ?  ;)
Не че имам неистовото желание да пера чорапи нон стоп......  :blink:
Ето я и картата
Предполагам, че за 3 съпруг би трябвало да се гледа 11 дом и У11 ?
Верно е  че АЦ-то е в ранен градус но на Луната тепърва ѝ предстои аспект с У11 - хи хихиххихии
пък знам ли.....

ПП. Марая, очаквам включване  :rolleyes:
;D , някои хора не са родени да остават сами....Не са си самодостатъчни.... ;D или винаги си търсят белята... ;) ;D
ДА!

Направо ми иде да дойда в Бургас и да те нацелувам  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
ОБИЧАМ ТЕ БЕ !!!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7821 -: Май 30, 2011, 05:27:48 pm »
Пускам един хорарен въпрос вдъхновена от хубавото време и промените. Може и да ми се смеете, може и не но искрено ме вълнува въпроса дали ще имам трети съпруг и кога ?  ;)
Ето я и картата
Верно е  че АЦ-то е в ранен градус но на Луната тепърва ѝ предстои аспект с У11 - хи хихиххихии
пък знам ли.....

;D , някои хора не са родени да остават сами....Не са си самодостатъчни.... ;D или винаги си търсят белята... ;) ;D
ДА!

Направо ми иде да дойда в Бургас и да те нацелувам  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
ОБИЧАМ ТЕ БЕ !!!!

Тръгвай... ;D , чакам те... :wub:
Този път , мисля , че ще е скорпион....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7822 -: Май 30, 2011, 05:31:22 pm »
Ето я и картата
пък знам ли.....

ДА!

ОБИЧАМ ТЕ БЕ !!!!

При първа възможност...
А това със Скорпиона не е никак лошо :)
Прогресиите ми Скорпи ли те карат да мислиш така ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #7823 -: Май 30, 2011, 05:40:42 pm »
Ето я и картата
пък знам ли.....

ДА!

ОБИЧАМ ТЕ БЕ !!!!

При първа възможност...
А това със Скорпиона не е никак лошо :)
Прогресиите ми Скорпи ли те карат да мислиш така ?

Наталната ти карта "крещи"....Тепърва предстоят събития... ;D :wub:
Слънце съвпад Плутон в натала....От тук тръгвам....в интерпретацията....
А след 1г. СД В енера ще направи точен съвпад с наталния Плутон... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7824 -: Май 30, 2011, 05:56:39 pm »
Ми ще видим,  да сме живи и здрави  :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #7825 -: Май 30, 2011, 06:03:50 pm »

Няма къде да ходим... ;) :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7826 -: Май 30, 2011, 06:05:42 pm »

Няма къде да ходим... ;) :blink:

А бе, то измъкване няма май..... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #7827 -: Май 31, 2011, 04:14:56 am »
Днес Луната с курс ли е?

Казва се :
Моля ви кажете днес луната с курс ли е? :blink:
Има едни вълшебни думички..., а и интернет може да ти даде инфо дали и кога е с курс... ;D ;D ;D ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7828 -: Май 31, 2011, 04:18:48 am »
Днес Луната с курс ли е?

Да
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #7829 -: Май 31, 2011, 06:30:06 am »
Къде са актовете за раждане? ще се намерят ли? :'(

00:26
31.05.2011
с-я

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7830 -: Май 31, 2011, 11:42:03 pm »
За търсене хич ме няма,ама Марая, ти си ги нафъчкала някъде, да знаеш-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #7831 -: Май 31, 2011, 11:44:43 pm »
За търсене хич ме няма,ама Марая, ти си ги нафъчкала някъде, да знаеш-)))

Не аз , а дъщеря ми.... :(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7832 -: Май 31, 2011, 11:46:08 pm »
Ми,гледай,ся. Аз ги гледам по 2 дом и там е риби-рибите са тайните и скрити места, обаче, управителят Нептун е в твоя 1 дом.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #7833 -: Май 31, 2011, 11:55:25 pm »
Ми,гледай,ся. Аз ги гледам по 2 дом и там е риби-рибите са тайните и скрити места, обаче, управителят Нептун е в твоя 1 дом.

Я , виж ако тръгнеш от 5-ти какво ще излезе :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7834 -: Юни 01, 2011, 12:00:58 am »
сега погледнах, че диспозитор на нептун е уран във втори. Да не би е да е на работното място на дъщеря ти/

*

Марая

• 28287
« Отговор #7835 -: Юни 01, 2011, 12:21:42 am »
сега погледнах, че диспозитор на нептун е уран във втори. Да не би е да е на работното място на дъщеря ти/

Хм....,ще питам...Знаеш ли , че не съм се сетила , да не ги е забравила в офиса... :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7836 -: Юни 01, 2011, 12:23:53 am »
Ми,нептун ще даде разсеяност. Тоз втори дом да не покаже някакъв шкаф или сейф,бе.Ама, пък,с тез риби,трябва да е на ниско място

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7837 -: Юни 01, 2011, 12:25:17 am »
Сега,гледам,че последният съвпад на нептун е бил с плутон, което би потвърдило работното място на дъщеря ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #7838 -: Юни 01, 2011, 12:29:56 am »
Сега,гледам,че последният съвпад на нептун е бил с плутон, което би потвърдило работното място на дъщеря ти
:wub: Мерси Кабалетка , да...дааа...много е разсеяна... :wub:
Ще проверим и ще докладвам... ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7839 -: Юни 02, 2011, 02:58:37 am »
Сбърках ли, като казах на колежката ми (в университета) за стипендията, след като взеха нея, не мен? Ако не и бях казала, щеше ли да е по-добре за мен?

Ох, така зададен, въпросът ми докарва мигрена ;D, затуй ще отговарям само на подчертаното. Работата е много интересна. Ти и управителят на твоя трети дом се намират във фиксиран знак, в девети дом, който е домът и на Истината, на абсолютната, божествена истина и правдивост. Според древните белег на Божествената истина и промисъл в космограмата е Слънцето, именно заради това домът на радост на Слънцето е девети дом. Като отражение на девети дом, трети е огледало на истината в ежедневния живот, това е личната правда, човешката мярка за истина. И тъй като Луната превежда/отразява светлината на Слънцето, нейният дом на радост е трети \не защото е най-променлива, а трети е домът на най-близкото ни и най-променящо се обкръжение, както съм го чела\.

След това пространно въведение, ще стане по-ясно защо е важно в тази карта, че твоят сигнификатор, У1, сигнификаторът на твоята, лична истина - У3 и сигнификаторът на Истината - У9 са заедно, и то точно в девети дом и още по-точно - във фиксиран знак и то под управлението на владетелят на Истината. Сигнификаторите във фиксираните знаци във въпроси за лъжа, заблуда и правота говорят за солидност, правдивост, честност и последователност. При всичко това  изводът ми би бил, че си постъпила правилно, в съгласие със себе си, с истинската си същност. Постъпката ти е била в ущърб на интересите ти, защото вероятно биха избрали теб - светилата, особено Луната, която управлява твоя 1211-ти, са в твоя знак, в ъглов дом, при това в дома на обществения успех и признание - десети. Обаче са в мутабелен знак, както и въобще кръста на хороскопа - в такива хорари мутабелните знаци демонстрират фалш, непостоянство и въобще нещо, което няма стабилни основи.
Вероятно постъпката ти е довела до това да не бъдеш избрана. Но си спечелила нещото, което се нарича с модерната чуждица интегритет. Почтеност и цялостност. Ти си избираш дали е загуба или не.
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 03:08:17 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda