Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167177 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8220 -: Септември 07, 2011, 11:16:24 pm »
то той съвсем не беше сам - имаше си и власна жена, която може и знае най-добре и която първо обвинява, пък после се защитавай. Виновен до доказване на противното - това съм идо днес.
Само пример - дадоха ми срок да взема едно решение и тъй като не го взех, според тях, ми казаха да не разчитам повече на тях. Това на РД на дъщеря ми иот тогава ни вест ни кост вече 8 дни.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8221 -: Септември 08, 2011, 04:21:54 pm »
Мсе пак на моето въпросче - отговорче? :-[

« Отговор #8222 -: Септември 08, 2011, 05:42:11 pm »
За да не тормозя пак Стела с въпроси, но защото иведнъж изникна добре оформен и осъзнат въпрос, ще го пусна тук.

Та осъзнах, че да обичам ми липсва и затова реших да поmитам - ще намеря ли скоро любовта?

Вирго, вторият ти управител Луна точно излиза от тригон с Венера, който е естественият сигнификатор на любовта и взаимоотношенията. Венера в картата управлява и 3-тия ти дом на срещите и запознанствата. В рамките на знака Луната е имала тригон и с твоя първи управител. Ти питаш за бъдеще време, но възможно ли е да си срещнала вече, в момента, любовта и да не я забелязваш?
Луната в картата е и управител на 5-тия дом на любовта и романтичните взаимоотношения. Юпитер се намира в знака на екзалтация на Луната (въпроса), т.е. за теб този въпрос е действително от изключителна важност в момента. Но Луната не отговаря положително - тя се намира в знака на падение на Юпитер. И двата ти управителя са в земни знаци - мисля, че в момента подхождаш много предпазливо по отношение на любовта, възможно е също така да има елемент на подценяване на собствените достойнства, отдаване на самота, тъга, примирение (Луна в заточение). Освен това Венера (запознанствата) също не е в благоприятно положение - в падение и изгорена от Слънцето. Може би трудно правиш първата крачка към познанство или в кръга от хора, сред които се движиш не виждаш интересни личности. Венера управлява и твоите собствени инициативи, така че неблагоприятното й положение може да показва, че си се оставила на течението на събиятата вместо да хванеш юздите в свои ръце.
До края на знака на Луната й остава само един мажорен аспект, който е опозиция с Марс (елемент на 5-тия ти дом). Струва ми се, че в сърцето ти се крие бурна страст, която се опитваш да подтискаш (Марс в заточение) или избягаш.
Липсва сходящ аспект между Юпитер (теб) и Луната (въпроса). Луната има само дисхармонични аспекти в рамките на знака. Изглежда ми по-скоро като негативен отговор. Но така, както е формулиран въпросът с това "скоро", не знам какво е за теб "скоро", но "не"-то може да се отнася до "скорото", а не до "намирането".

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8223 -: Септември 08, 2011, 08:58:01 pm »
Мирабела, блатодаря ти отново!

Аз наистина се чудих дали да го напиша това "скоро", но без него беше много неопределено.
Възможно е да се страхувам да дам възможност на любовта в момента и настина подхождам със страх и резерв и определно чакам нещо да се случи, някакъв знак, въобще, нещо, което да подскаже отговора с категоричност. И определено се стремя към самота в този момент.
Така че явно или трябва да обърна внимание на наличната любов или няма скоро да има друга.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8224 -: Септември 09, 2011, 06:09:08 pm »
Така , както си задала въпроса - сигурно си знаеш и отговора,
АСЦ е в послените градуси на знака, това няма да ти даде
отговор на въпроса дали ще посетиш курса, а само дали е " добре "
да го посетиш   ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #8225 -: Септември 09, 2011, 08:21:08 pm »
С този ъглов Марс и на мен ми се струва, че може да си се забързала да го запишеш. Шегата настрана.
Луната е в знака на твоя управител и отива на тригон с него. Управителят ти е екзалтиран. Положението на У1 в 8-ми дом обикновено не го считат за особено благоприятно, но в този случай мисля, че добре подхожда на тематиката на въпроса - става дума за курс, свързан с психология и окултното. Луната в 1-ви дом може да подсказва, че курсът би бил добра възможност за личностно развитие (каквато е и целта на курса, предполагам). Последният аспект на Луната е съвпад с Нептун - най-много да ти напълнят главата с фантасмагории, но пък може да се почувстваш успокоена душевно (Нептун управлява упойките за духа и тялото)... Гледах главно Луната, защото не съм сигурна този курс по кой дом да го отнеса. Някакси не ми пасва съвсем за 3-ти дом. Може би 9-ти или 8-ми биха му паснали по-добре?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8226 -: Септември 12, 2011, 09:48:56 am »
Момичета, днес научих много неприятна новина за едно приятелско дете и преди малко реших да ви питам - Ще се излекува ли детето?
Болестта е левкимия.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8227 -: Септември 12, 2011, 12:10:56 pm »
само да ви кажа, че остават по-малко от 20 минути на пълнолунието днес

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8228 -: Септември 12, 2011, 12:11:49 pm »
само да ви кажа, че остават по-малко от 20 минути на пълнолунието днес

Това има ли нещо общо с хорарите?
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 12:15:59 pm от Hm »

*

abroad

• 2187
« Отговор #8229 -: Септември 12, 2011, 12:25:10 pm »
рядко си падам по спама
и още по-рядко има задоволителен резултат за търсен положителен отговор на хорари, зададени по пълнолуние, още повече при сходяща опозиция

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8230 -: Септември 12, 2011, 01:37:49 pm »
Оф, забравих за пълнолунието! Ми, то при тази новина...!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8231 -: Септември 12, 2011, 04:21:29 pm »
Дам, за 8:35 е хорарната карта. Горната (за часа на случката) се нарича събитийна. В този случай двете не се различават съществено.

Луната ще направи съвпад със Сатурн на изгорения път. Може да им е неприятно, може да ги "изгаря", но ще се примирят. Може и да повикат малко (Луната има опозиция с Марс след това), но в крайна сметка нещата ще се разрешат мирно. Луната и Юпитер (баща ти - 4-ти дом) имат общ диспозитор, последният аспект на Луната е секстил с Мерукирй (10-ти дом - майка ти). Мисля, че тя ще приеме нещата по-лесно и бързо. Баща ти малко се дърпа (Юпитер е ретрограден) и преувеличава нещата (Юпитер е в знака на екзалтация на Луната - същината на въпроса), но мисля, че майка ти ще го убеди да погледне философски на нещата.
Мирабела, баща ми ми се обади и ми обясни, че майка ми го накарала да наговори думите си от онзи ден и той я убеждавал, че няма така нищо да се постигне. Така че явно натам вървят нещата, както и пояснихме, ако помних с разменено значение на домовете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8232 -: Септември 12, 2011, 07:24:34 pm »
Имам хорарен въпрос: Как ще се развие в близките 6 месеца връзката/приятелството ми с В.?

Ще имате такава, основана на духовно разбирателство и комуникация, но не и без периоди на отдръпвания от негова страна, на предизвикателства, както от обстоятелствата, така и заради вас самите. Усещане за необяснима свързаност, но и също на пръв поглед неясна дразнимост и за нещо, което се случва под повърхността, не може да се изрази с думи, но наранява. Това и други фактори може да ти донесат разочорования. Противоречиви отношения.

Ще се излекува ли детето?
Болестта е левкимия.

Светилата са едни от най-важните при въпроси за здраве, а тук предстои пълнолуние, опозиция. В момента има ли подобрение? Ако е така, бих предположила задържане поне за известен период на това състояние, но не се наемам с отговор, аброад е права. Но и не бих съветвала това да се съобразява кога е или не, все пак не е казано, че на всеки въпрос, трябва да знаем развитието, може би просто не е момента понякога.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8233 -: Септември 12, 2011, 07:31:19 pm »
Имам хорарен въпрос: Как ще се развие в близките 6 месеца връзката/приятелството ми с В.?

Ще имате такава, основана на духовно разбирателство и комуникация, но не и без периоди на отдръпвания от негова страна, на предизвикателства, както от обстоятелствата, така и заради вас самите. Усещане за необяснима свързаност, но и също на пръв поглед неясна дразнимост и за нещо, което се случва под повърхността, не може да се изрази с думи, но наранява. Това и други фактори може да ти донесат разочорования. Противоречиви отношения.

А можеш ли да кажеш какво е това, което наранява, което се случва под повърхността?

Кое още може да ми донесе разочарования?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8234 -: Септември 12, 2011, 07:43:52 pm »
А можеш ли да кажеш какво е това, което наранява, което се случва под повърхността?

Нещо, което ти сама ще доловиш като усещане, и както казах не непременно лесно да бъде изказано с думи.

Кое още може да ми донесе разочарования?

Ситуации, които предстоят, а и за които може да си имаш нещо наум вече. 

*

abroad

• 2187
« Отговор #8235 -: Септември 12, 2011, 07:49:47 pm »
virgo, вярно че не съм добра и изчерпателна в изказа, но нямам спомен да съм препоръчала въздържание от хорари по пълнолуние или новолуние, само споделих наблюдения за опозицията на светилата, както съм споменала по-горе
освен това несериозно е да се разглежда хорар за здравословно състояние, особено пък на дете :unsure:
друг е въпросът, че дори и всичките отговори да знаех и да можех, никога не бих отговорила конкретно на подобно питане и след анализ на натал, надявам се не е необходимо да обяснявам защо :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8236 -: Септември 12, 2011, 07:52:23 pm »
Според теб ще отиде ли при друга?

Да доразвиваме въпроса не върви, и това е достатъчно засега, съобразявайки момента на задаването. Имай си предвид, каквото си имаш, а пък остави нещата да се случват.
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 08:00:54 pm от sunrain »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8237 -: Септември 12, 2011, 09:51:23 pm »
Ок, мерси

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8238 -: Септември 13, 2011, 11:44:16 am »
Имам екзистенциален въпрос.

Какво да правя? Както искате, така го тълкувайте.

Чакам отговори.  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8239 -: Септември 13, 2011, 12:38:26 pm »
1. Изчакай 3-4 седмици, жизнените ти обстоятелства ще се променят и ще си в състояние да прецениш нещата по-трезво, не така депресивно.
2. Заминавай.
3. По отношение на духовните ти търсения - току-що си намерила нещо, което изглежда отговаря на целите ти, първоначално ти се е сторило лесно, точно като за теб, по мярка. Ще се появят обаче трудности и съпротива по време на "обучението". Ще са нужни усилия, упоритост и отдаденост, които не мислиш, че си готова да вложиш. Иначе си струва.
4. Партньорство - скоро и за двама ви предстои съществена промяна. Тогава отношенията ви ще се запазят все така гладки, безпроблемни и удовлетворяващи, но самооценката ви и интересите ви ще са променени. Възможно е друг човек да занимава мислите на У7. Възможно е и У7 изненадващо да се покрие някъде за известно време и да не го виждаш, а после да се върне в целия си блясък.
5. Кариера - не се задават значими промени.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda