За да не тормозя пак Стела с въпроси, но защото иведнъж изникна добре оформен и осъзнат въпрос, ще го пусна тук.
Та осъзнах, че да обичам ми липсва и затова реших да поmитам - ще намеря ли скоро любовта?
Вирго, вторият ти управител Луна точно излиза от тригон с Венера, който е естественият сигнификатор на любовта и взаимоотношенията. Венера в картата управлява и 3-тия ти дом на срещите и запознанствата. В рамките на знака Луната е имала тригон и с твоя първи управител. Ти питаш за бъдеще време, но възможно ли е да си срещнала вече, в момента, любовта и да не я забелязваш?
Луната в картата е и управител на 5-тия дом на любовта и романтичните взаимоотношения. Юпитер се намира в знака на екзалтация на Луната (въпроса), т.е. за теб този въпрос е действително от изключителна важност в момента. Но Луната не отговаря положително - тя се намира в знака на падение на Юпитер. И двата ти управителя са в земни знаци - мисля, че в момента подхождаш много предпазливо по отношение на любовта, възможно е също така да има елемент на подценяване на собствените достойнства, отдаване на самота, тъга, примирение (Луна в заточение). Освен това Венера (запознанствата) също не е в благоприятно положение - в падение и изгорена от Слънцето. Може би трудно правиш първата крачка към познанство или в кръга от хора, сред които се движиш не виждаш интересни личности. Венера управлява и твоите собствени инициативи, така че неблагоприятното й положение може да показва, че си се оставила на течението на събиятата вместо да хванеш юздите в свои ръце.
До края на знака на Луната й остава само един мажорен аспект, който е опозиция с Марс (елемент на 5-тия ти дом). Струва ми се, че в сърцето ти се крие бурна страст, която се опитваш да подтискаш (Марс в заточение) или избягаш.
Липсва сходящ аспект между Юпитер (теб) и Луната (въпроса). Луната има само дисхармонични аспекти в рамките на знака. Изглежда ми по-скоро като негативен отговор. Но така, както е формулиран въпросът с това "скоро", не знам какво е за теб "скоро", но "не"-то може да се отнася до "скорото", а не до "намирането".