Благодаря на Мис Каприс и Аврорка за отговорите!
ситуацията следната шашава ,като картата
в петък ни сменят дограмата, лудница, в събота следобяд дъщеря ми тръгва с компания на
една вила и търси пръстена да го сложи, не го открива и решава, че са монтажниците,не го е носила няколко дена и твърди,че е бил в кутийка с бижута на секцията
бях бясна като се прибрах и ми казаха, същата фирма ми слага дограмата и в другият апартамент, не очаквах подобно нещо, обърнах всичко в хола нищо, седнах,пуснах въпроса
и взех да звъня на фирмата, слава богу,че беше събота вечер и не ми вдигна никой да се излагам, голям срам и конфузия щеше да се получи, обаждам се пак на дъщеря ми да я попитам пак последният спомен ,къде е бил, пак същото ми обяснява и нещо ми прищрака
и взех отново да преравям дамските й чанти, които вече бях преровила и в една хоп ми изпадна в ръката, хастара скъсан и изпадна от там, абсурдно преживяване и ми олекна,
че не е това, не са го откраднали, отворих си бутилка бяло вино и отпих с кеф, в този момент пак ми звъни дъщерята, викам сега ще я захапя, а тя с радостна новина,нейна приятелка родила дъщеричка, да ми каже точният час, ех забравих за всичко,
по- крайни чувства в такъв кратък период , мъка-мъка и накрая двойна радост