Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170259 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2280 -: Април 26, 2010, 07:53:38 pm »
Вие пък да вземете да сключите договор по ретро Меркурий. Ти, астроложката! Немам думи.  ;D Но пък всички правила си имат изключения.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2281 -: Април 26, 2010, 08:03:04 pm »
Вие пък да вземете да сключите договор по ретро Меркурий. Ти, астроложката! Немам думи.  ;D Но пък всички правила си имат изключения.  :blink:

не АЗ , АЗ нямам права над нея за това! Агенцията Лили! А тя е регистрирана на ретро мерк ,собственичката й има ретро мерк ,Бенетон също има ретро мерк ;D ;D ;D ,майтапа е голям...ей хора , това ще го изследвам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2282 -: Април 26, 2010, 08:07:29 pm »
Ахаа, сега вече стана ясно защо, намерихме обяснение на това ретроградие.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2283 -: Април 26, 2010, 08:10:14 pm »
   Честито Марая ! Радвам се за теб :wub:

Благодаря Дейзи!
договора се работи близо година....,но това не е само моя радост ,това е радост за България! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2284 -: Април 26, 2010, 08:15:22 pm »
Успех!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2285 -: Април 26, 2010, 08:27:07 pm »
Супер, Марая, да ти е жива и здрава ,
още много да те кара да се чувстваш горда майка ;D

успех й желая от сърце  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2286 -: Април 26, 2010, 08:33:13 pm »
Успех!  :88:

БЛАГОДАРЯ! преди първите снимки ще ВИ събера на голям купон -ТАКА КАКТО ГО ПРАВИХ ЦЯЛО ЛЯТО!
на теб АУРОРА , от сърце в този ден ти желая да изпиташ това щастие след 10години и да има същите очи като теБ! очи ,които никога няма да забравя!! никога! :wub:

« Отговор #2287 -: Април 26, 2010, 08:43:45 pm »
 :blink: Благодаря, Марая. Всичките ти бонбони в къщи да са живи и здрави! :blink: :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2288 -: Април 26, 2010, 08:51:36 pm »
Супер, Марая, да ти е жива и здрава ,
още много да те кара да се чувстваш горда майка ;D

успех й желая от сърце  :blink:

АМИН! НЕКА ВСЕЛЕНАТА ТЕ ЧУЕ! нека тя приеме твойто пожелание и го материализира!
нека за тези пет години се родят много кадърни деца ,нека има много любов ,нека има мното надежда , нека има МИР ,нека няма оръжия  а има хармония ,НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ ЩАСТЛИВИ! :blink: :'(
« Последна редакция: Април 26, 2010, 08:59:43 pm от Марая »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2289 -: Април 26, 2010, 08:55:19 pm »
Успех на дъщеряти и на теб Марая! ;D
п.п.Ще знаем, че момиченцето от бялата раса на постерите е твоята дъщеря. ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2290 -: Април 26, 2010, 09:02:07 pm »
Успех на дъщеряти и на теб Марая! ;D
п.п.Ще знаем, че момиченцето от бялата раса на постерите е твоята дъщеря. ;D ;D

само една ще бъде бяла! :'( :'( :'( ,като "по жицата" на йовков!
хей хора има надежда за милата ни РОДИНА! има......,не съм платила цент ,стотинка ,пени за това....има надежда.....

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2291 -: Април 26, 2010, 09:05:20 pm »
Желая много  късмет и успехи  Марая, на теб и на децата ти!! :kissd: Нека винаги има такива хубави новини на нашия форум.

« Отговор #2292 -: Април 26, 2010, 09:51:05 pm »
Марая честито да ти е жива и здрава и все така да ти носи щастие!Все едно вчера всички тук я орисахме за добро!
Колкото до отговора на въпроса ти мисля в колко часа е зададен и  кой от двата въпроса е по-важен за да ти се отговори?!?!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2293 -: Април 26, 2010, 10:31:27 pm »
никой ли не иска да ми отговори на въпроса? :(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2294 -: Април 26, 2010, 10:45:59 pm »
На кой въпрос бе Марая?  ;D

Ако ще е дали ще живееш до Синухето, пускай транзити и прогресии към композита  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2295 -: Април 26, 2010, 10:51:47 pm »
На кой въпрос бе Марая?  ;D

Ако ще е дали ще живееш до Синухето, пускай транзити и прогресии към композита  :rolleyes:

ко дЪгъ ГЛЬЕДАМ КОМПОЗИТъ БЬЕ?! ;D ;D ;D то е ясно....
задодах хорарен въпрос и никой не ми каза думичка.... :(
МОМИЧЕТА  :wub: :wub: :wub: КОКИЧЕТА ,днес в 18:30мин е сключен договор м/у агенцията ,която представлява най-малката ми дъщеря и световния гигант БЕНЕТОН!
дъщеря ми е избрана м/у 100 кандидатки от 73 страни за лице на колекция 2011г. сезон пролет/лято...излишно е да ВИ съобщавам ,че рева като магаре от кеф ,болка и радост. все противоречиви чувства.
договора обаче е за срок от 5 год.
снимките и фотосесйте ще започнат през периода януари/февруари 2011г. фотосесийте ще бъдат на някоколко екзотични райски кътчета в света... :'( :'( :'( :blink: :blink:
та въпроса ми е:
има ли бъдеще на модния подиум дъщеря ми? ще има ли успех колекцията чието лице ще бъде тя? :'( :'(

Благодаря ви от сърце! отдавна не съм плакала от радост! :'( :kissd:

това е въпроса?!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2296 -: Април 26, 2010, 11:10:19 pm »
Това са два въпроса Марая,не знам с една карта става ли и на двата  :unsure:

Дъщеря ти е представена от 5ти дом-като неин 1ви,Юпитер е точен съвпад с АСЦ и -късметлийка ще е в случая,отделно е добре за чуждестранни участия.Там е и Уран.Но отсреща Сатурн в 7ми с опозициите-ще трябва много да се съобразява с по-възрастните,с агенцията,с изискванията към нея.

Не съм сигурен дали подиума е по неин 5ти или 10ти дом-по 5ти дом виждаме там Марс-съревнование и състезателна среда,но секстила с Луна е добър.По 10ти е много добре за бъдеща кариера на рекламно лице в целият свят, защото управител е Юпитер, а той е точно на АСЦ(лицето).

;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2297 -: Април 26, 2010, 11:35:42 pm »
Това са два въпроса Марая,не знам с една карта става ли и на двата  :unsure:

Дъщеря ти е представена от 5ти дом-като неин 1ви,Юпитер е точен съвпад с АСЦ и -късметлийка ще е в случая,отделно е добре за чуждестранни участия.Там е и Уран.Но отсреща Сатурн в 7ми с опозициите-ще трябва много да се съобразява с по-възрастните,с агенцията,с изискванията към нея.

Не съм сигурен дали подиума е по неин 5ти или 10ти дом-по 5ти дом виждаме там Марс-съревнование и състезателна среда,но секстила с Луна е добър.По 10ти е много добре за бъдеща кариера на рекламно лице в целият свят, защото управител е Юпитер, а той е точно на АСЦ(лицето).

;)

това са така наречените сложни карти...
но отговора ти ме удовлетворява..... ;D :blink: ;)
много благодаря! :wub:

*

Divna

« Отговор #2298 -: Април 26, 2010, 11:42:44 pm »
МОМИЧЕТА  :wub: :wub: :wub: КОКИЧЕТА ,днес в 18:30мин е сключен договор м/у агенцията ,която представлява най-малката ми дъщеря и световния гигант БЕНЕТОН!дъщеря ми е избрана м/у 100 кандидатки от 73 страни за лице на колекция 2011г. сезон пролет/лято...излишно е да ВИ съобщавам ,че рева като магаре от кеф ,болка и радост. все противоречиви чувства.

Супер новина  :blink:

Да ти е жива и здрава Марая! Моите сърдечни поздравления за един от първите големи професионални успехи в живота на тази малка принцеса.
Искам всеки ден да чета в тоя форум все хубави новини като тая  :blink:

*

Divna

« Отговор #2299 -: Април 26, 2010, 11:45:03 pm »
Абе това е то, кой каквото и да казва БЪЛГАРКИТЕ си оставаме едни от най-хубавите и интелигентни жени на света.