Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164003 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2320 -: Април 27, 2010, 07:43:33 am »

напротив! могла съм и преди 6 години беше последната ми сесия за ЖИВАНШИ в България....
дълго време "летях" в самолетите в списанията на "Балкан" ,в пози както майка ми е родила в лице ,до последния щрих на Живанши...

това няма значение...,гримьора на ЖИВАНШИ ,казваше ,че имам живописно лице от Мата Хари през Лолитка ...до...няма значение ,няма да ме разбереш!

Не ти вЕрвам! Удари снимките в масата от списанията! Бърже! Що си трайкаш, не е присъщо за теб да скромничиш.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2321 -: Април 27, 2010, 07:54:56 am »

ЛИПСВА В НАТАЛА ИНФО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ...спри Хело ,моля те! какво против имаш красотата!
вярно е , аз никога не съм те виждала ,не съм виждала лицето ти ,но не вярвам да си злобно квазимодо ,което мрази красивите жени.... :(

Марая, не се ядосвай за глупости.  :P Детето ще има поддръжката на приятели и влиятелни хора в чужбина. Ще има голям късмет, много успешна кариера,свързана със фотосесии, но може и да участва във филми /имай го това предвид/. А като й омръзне, може да се отдаде изцяло на астрологията. Има данни да стане велик астролог с този Уран на трон в 10 дом /или нещо друго ураново/.  ;D Но може да се запише да учи режисура /или нещо друго, свързано с кино и снимки/ с този натоварен 12 дом и с тези Риби и Нептун в 9.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2322 -: Април 27, 2010, 11:09:27 am »
Къде са часа и минутите на задаване на въпроса?

На поста си пише часа,аз този взех-20:34,София  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2323 -: Април 27, 2010, 11:10:46 am »
Да, и аз него взех. Марая, това дете кое поред е? Най-малкото ли?

Мерси, Синухе.
« Последна редакция: Април 27, 2010, 11:15:41 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2324 -: Април 27, 2010, 11:15:17 am »
Ще отговоря преди нея-да най-малкото е .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2325 -: Април 27, 2010, 11:27:30 am »

напротив! могла съм и преди 6 години беше последната ми сесия за ЖИВАНШИ в България....
дълго време "летях" в самолетите в списанията на "Балкан" ,в пози както майка ми е родила в лице ,до последния щрих на Живанши...

това няма значение...,гримьора на ЖИВАНШИ ,казваше ,че имам живописно лице от Мата Хари през Лолитка ...до...няма значение ,няма да ме разбереш!

Не ти вЕрвам! Удари снимките в масата от списанията! Бърже! Що си трайкаш, не е присъщо за теб да скромничиш.  ;D

ako iska6 mi vqrvai. be6e tolkova otdavna....no sche namerq snimki i sche ti pratq.
dalgo vreme mi stoqha snimkite v samoletnite bro6uri..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2326 -: Април 27, 2010, 11:57:52 am »

ЛИПСВА В НАТАЛА ИНФО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ...спри Хело ,моля те! какво против имаш красотата!
вярно е , аз никога не съм те виждала ,не съм виждала лицето ти ,но не вярвам да си злобно квазимодо ,което мрази красивите жени.... :(

Марая, не се ядосвай за глупости.  :P Детето ще има поддръжката на приятели и влиятелни хора в чужбина. Ще има голям късмет, много успешна кариера,свързана със фотосесии, но може и да участва във филми /имай го това предвид/. А като й омръзне, може да се отдаде изцяло на астрологията. Има данни да стане велик астролог с този Уран на трон в 10 дом /или нещо друго ураново/.  ;D Но може да се запише да учи режисура /или нещо друго, свързано с кино и снимки/ с този натоварен 12 дом и с тези Риби и Нептун в 9.

благодаря ти Скарлет!
това перекенде и сега чете астрология. и се занимава с нумерология ;D ;D. падам от смях с нея.....
мислиш ли ,че ще има успех в киното :-\ аз в натала и приемам ,че нептун е на мц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2327 -: Април 27, 2010, 12:15:10 pm »
Нептун си е баш на МС, кулминиращ и е в партилен квадрат с Луната!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2328 -: Април 27, 2010, 12:23:49 pm »
Нептун си е баш на МС, кулминиращ и е в партилен квадрат с Луната!  :72:

ха , в моя натал има опозе на нептун и луна.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2329 -: Април 27, 2010, 12:30:57 pm »
Да, повтарят се някои аспекти, децата ги наследяват или ги доразвиват.

А, Марайче, хич не увъртай, сещаш ли се кога ми обеща да пратиш няколко твои младежки снимки!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2330 -: Април 27, 2010, 12:37:11 pm »
Да, повтарят се някои аспекти, децата ги наследяват или ги доразвиват.

А, Марайче, хич не увъртай, сещаш ли се кога ми обеща да пратиш няколко твои младежки снимки!  ;D

:-[ ,ще пратя....,ама нали трябва да ги изнамеря ,пък да сканирам ,пък да ги качвам ,пък ...то си е работа.
абе ще му дойде времето и на това. обещавам! :blink: ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2331 -: Април 27, 2010, 12:53:48 pm »
Да използвам момента да се намеся с малко по хорара за детето.  ;D Може пък да ви стане неудобно и да се пренесете в Говорилнята.   :wink2:

Реших да завъртя картата, така, че да взема за отправен дом този, в който попада петото родено дете. Тоест оставаме я така в този вид и сигнификатор на малката е управителя на асцендента Плутон и Марс съответно.

Плутон е във 2 дом - тя ще печели средства със собствени усилия.
Марс в 9 дом - в чужбина и ще се чувства добре
Негов диспозитор - Слънце в 6 дом, Телец - работа и то доходна, малка е, но нещата се сериозни, тоест тя гледа на тях по този начин
На Слънце му предстои да съвпадне с Меркурий и тук предполагам указва периода на нейното заминаване. Делят ги не повече от три градуса, до 2-3 месеца ли се очаква да замине или по-скорошен период?  

Тя ще установи изключително важни контакти по време на изпълнението на договора за тази кампания, те ще й носят някаква сигурност и за в бъдеще.
Твоите надежди за нейното развитие не са напразни, ще намерят подкрепа. Луната е в 11 дом, неин диспозитор е Венера, която й предстои тригон със Сатурн, а преди това съвпад с Парс Фортуна.

10 дом е важен - управлява се от Слънце в Телец, хубаво, тоест още едно "да" за доброто й представяне и успех на това поприще! Как звучи само, а тя е толкова малка, отсега се е нагърбила с отговорности и задачки.  :blink:

По принцип Луната в тази карта може да се приеме, че е без курс, тоест няма кой знае какво да става по-различно и ако имаш притеснения, да нямаш с една дума.  ;D

Направи ми впечатление нещо интересно - тук три планети, които я касаят са ретро. Плутон, Сатурн и Меркурий. В тази поредност се диспозират, а Меркурий от Венера, която пък е в Близнаци...пак стигаме до ретро планета.
Струва ми се, че нейният ангажимент сега ще е просто нещо, което е трябвало да довърши и е настъпил момента. Сякаш затова бързо се развива тя, има минали отложени въпроси за решаване.  :blink:        

ПП:  :P Е, закачам се, то му отпускаме края всички, не е забележка, макар, че като търсиш нещо после наистина е кофти. 

« Последна редакция: Април 27, 2010, 01:03:05 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2332 -: Април 27, 2010, 12:59:34 pm »
Много ти благодаря Съни!
а за другото  :-X :-[. повече няма да си бъбрим тук :-[ на други теми....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2333 -: Април 27, 2010, 01:21:12 pm »

На поста си пише часа,аз този взех-20:34,София  ;)

Аз исках да чуя, че трябва да ползвам него, защото тя обикновено пише час на задаване на въпроса.  :blink:

Божеее, ша умра!  ;D Куспидата на 5 дом е в Овен, с управител Марс в 8 дом. Марс управлява 4 дом в картата, а в 5 дом са ретро Меркурия и Слънцето-управители на 9 дом. Трудно ще преживява детето разделите с дома Марс е в нейния 4 дом /8 дом в картата/. Управител на нейния 6 дом /10 дом в картата/ е Венера, която е във 2 дом. Това показва работата и печеленето на парички. В 10 дом /нейния 6/ е и Луната, която е във Везни-знакът на красотата и и показва работата като рекламно лице. Меркурий управлява нейния 3 дом-договорите и след 4 градуса ще направи отново точен тригон с Плутон в нейния 9 дом-чужбина. Може да има допълнително предоговаряне или допълнителен договор с още някоя агенция. Венера и Меркурий са във взаимна рецепция, подсилват нейната изява и печелене. На Венера й предстои тригон с Нептун след 26 градуса, а Нептун е в нейния 11 дом / 6 от 10/. Този 3 дом в картата се явява за нея 6 от 6 и дава допълнителни ангажименти и работа. И в него има Уран и Нептун във взаимна рецепция-също силна позиция. На Луната също й предстои тригон с Нептун след 14 градуса. Аз не разбрах кога ще заминава някъде, но след около 2 седмици може да и започнат снимки. Няма да анализирам всичко с подробности, че ме гонят от компа.  ;)  Детето ще има голям успех, но го пази от претоварване.Тя физически е здрава, но я пази от емоционално претоварване. Меркурий както е ретро и аспекта квадрат с Марс е разходящ, така в един момент / към 25-26 май / може да създаде сериозно напрежение у детето. На Слънцето в 5 дом също му предстои квадрат с Марса, а те управляват съответно нейния 5, 8 и 12 домове / някъде след 4 дни до 1 месец / внимавайте за доходите й от творческата работа /5 дом/ , тайни врагове /12 дом/ и чуждите пари /8 дом/. Нямам много време сега да мисля, но да не се опитат да ви изпързалят с някое заплащане. Ако някой включи за още някакво тълкуване на тези домове, да пише. Че аз като бързам, не моем да мислим адекватно.  ;D  

*

Марая

• 28287
« Отговор #2334 -: Април 27, 2010, 01:26:55 pm »

На поста си пише часа,аз този взех-20:34,София  ;)

Аз исках да чуя, че трябва да ползвам него, защото тя обикновено пише час на задаване на въпроса.  :blink:

Божеее, ша умра!  ;D Куспидата на 5 дом е в Овен, с управител Марс в 8 дом. Марс управлява 4 дом в картата, а в 5 дом са ретро Меркурия и Слънцето-управители на 9 дом. Трудно ще преживява детето разделите с дома Марс е в нейния 4 дом /8 дом в картата/. Управител на нейния 6 дом /10 дом в картата/ е Венера, която е във 2 дом. Това показва работата и печеленето на парички. В 10 дом /нейния 6/ е и Луната, която е във Везни-знакът на красотата и и показва работата като рекламно лице. Меркурий управлява нейния 3 дом-договорите и след 4 градуса ще направи отново точен тригон с Плутон в нейния 9 дом-чужбина. Може да има допълнително предоговаряне или допълнителен договор с още някоя агенция. Венера и Меркурий са във взаимна рецепция, подсилват нейната изява и печелене. На Венера й предстои тригон с Нептун след 26 градуса, а Нептун е в нейния 11 дом / 6 от 10/. Този 3 дом в картата се явява за нея 6 от 6 и дава допълнителни ангажименти и работа. И в него има Уран и Нептун във взаимна рецепция-също силна позиция. На Луната също й предстои тригон с Нептун след 14 градуса. Аз не разбрах кога ще заминава някъде, но след около 2 седмици може да и започнат снимки. Няма да анализирам всичко с подробности, че ме гонят от компа.  ;)  Детето ще има голям успех, но го пази от претоварване.Тя физически е здрава, но я пази от емоционално претоварване. Меркурий както е ретро и аспекта квадрат с Марс е разходящ, така в един момент / към 25-26 май / може да създаде сериозно напрежение у детето. На Слънцето в 5 дом също му предстои квадрат с Марса, а те управляват съответно нейния 5, 8 и 12 домове / някъде след 4 дни до 1 месец / внимавайте за доходите й от творческата работа /5 дом/ , тайни врагове /12 дом/ и чуждите пари /8 дом/. Нямам много време сега да мисля, но да не се опитат да ви изпързалят с някое заплащане. Ако някой включи за още някакво тълкуване на тези домове, да пише. Че аз като бързам, не моем да мислим адекватно.  ;D  

много благодаря Скарлет! :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2335 -: Април 27, 2010, 01:27:54 pm »
Ама, съм тъпа!  :P Забраих да кажа и за Локус Фортуна - тя е на 7 гр. в Рак в нейния 3 дом и е в секстил със Слънцето и Меркурий.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2336 -: Април 27, 2010, 01:35:17 pm »
Ама, съм тъпа!  :P Забраих да кажа и за Локус Фортуна - тя е на 7 гр. в Рак в нейния 3 дом и е в секстил със Слънцето и Меркурий.  ;D

ЕГН-то каза АН , шегувам се.... :wub:
то и онова ,което си казала е доволно достатъчно...,като знам как пишеш по 3,4 изречения :P :blink:.
мерси много скарлет!благодаря ти!

снимките ще започнат догодина и ще бъдат в Китай ,Тайланд и Сингапур....
а тук има разни договори с Български производители ,наблизо с една Турска компания....ама нищо повече не знам ,защото като сключвахме договорите с агенцията преди година ,подписахме такива клаузи ,че да ти настръхне косъма....
само ме е яд за косата на детето ,ама имало сега изисквания за къса коса :(
и то мадамска прическа- страхотно каре!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2337 -: Април 27, 2010, 01:40:36 pm »

ЕГН-то каза АН , шегувам се.... :wub:
то и онова ,което си казала е доволно достатъчно...,като знам как пишеш по 3,4 изречения :P :blink:.
мерси много скарлет!благодаря ти!

снимките ще започнат догодина и ще бъдат в Китай ,Тайланд и Сингапур....
а тук има разни договори с Български производители ,наблизо с една Турска компания....ама нищо повече не знам ,защото като сключвахме договорите с агенцията преди година ,подписахме такива клаузи ,че да ти настръхне косъма....
само ме е яд за косата на детето ,ама имало сега изисквания за къса коса :(
и то мадамска прическа- страхотно каре!

Ами, не е шега, аз съм си вече на години. Пък и понякога си претоварвам мозъка с работа, а с тази овча Луна в 6 дом требе да го пазим, иначе ще се наложи трансплантация на нов мозък от друга овца.  ;D Ама не се знае дъл ше е читава.  :P  ;D Хубав ден, момичета и момчета!  :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2338 -: Април 27, 2010, 01:55:00 pm »
Ей , аман от тези години и въобще колко пъти да казвам ,че има бабички на 20 и момичета на 60....

справка :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D1%8A%D1%80

и още нещо

http://www.youtube.com/watch?v=aivqG1nufeo

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2339 -: Април 27, 2010, 04:56:49 pm »
Мдаа, и във въпроса на Лили, и във въпроса на Вещичка няма как да проверим верните отговори :-[.

имам потвърждение от друга страна - подаръка ми трябва да се използва, но след няколко години. касае освобождение /не смърт/, но е доста сложно за обяснение. факт е, че още е много рано за използването му  ;) 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/