Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169688 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2340 -: Април 27, 2010, 05:01:21 pm »
Мдаа, и във въпроса на Лили, и във въпроса на Вещичка няма как да проверим верните отговори :-[.

имам потвърждение от друга страна - подаръка ми трябва да се използва, но след няколко години. касае освобождение /не смърт/, но е доста сложно за обяснение. факт е, че още е много рано за използването му  ;) 

Сега остава само да почакаме 9 месеца за Лили  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2341 -: Април 27, 2010, 05:13:12 pm »
Мдаа, и във въпроса на Лили, и във въпроса на Вещичка няма как да проверим верните отговори :-[.

имам потвърждение от друга страна - подаръка ми трябва да се използва, но след няколко години. касае освобождение /не смърт/, но е доста сложно за обяснение. факт е, че още е много рано за използването му  ;) 

Сега остава само да почакаме 9 месеца за Лили  ;D

е да пишка на термометъра и готово  :57: :57: :57:   тоо лаф е на сина ми - мииииии мъже, кво ли разбират  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2342 -: Април 27, 2010, 05:14:57 pm »
След астрален секс г*з не боли, както казват, там поне не ти трябват предпазни мерки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2343 -: Април 27, 2010, 05:16:05 pm »
ся са сетих и друго. никой никъде не е казал, че се забременява от астрален секс  ;)  то ако беше така аз щях да съм многодетна майка хахахахаааааааааааааааааааааааааа...
обаче Лили може и да роди астрално дете, а не физическо, че дори и може да не си спомня като е будна  ;D ;D ;D  

та за Лили доказателствата са малко хикс на ен-та степен  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2344 -: Април 28, 2010, 02:06:26 pm »
софия
14:51 мин. 28.04.2010г.
ще пътувам ли днес?

« Последна редакция: Април 28, 2010, 02:15:27 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2345 -: Април 28, 2010, 02:36:54 pm »
И аз ми се иска да задам един въпрос, който ме интересува от известно време, а именно: Ще живеем ли отново на семейни начела с приятеля ми? Пиша "отново", защото вече сме живяли заедно. Разделихме се, тъй като имахме проблеми идващи от страна на децата ни. В момента живеем разделено, но сме всеки ден заедно. В солара си за 2010/2011 имам показатели за брак, колкото и невероятно да ми звучи  :-\.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_139_horar_1_hk.43926.2204.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Благодаря ви предварително!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2346 -: Април 28, 2010, 02:47:04 pm »
И аз ми се иска да задам един въпрос, който ме интересува от известно време, а именно: Ще живеем ли отново на семейни начела с приятеля ми?
Благодаря ви предварително!

Да!! :49: Пия бира.  :P Меркурий и Юпитер ще направят секстил, а ретрото дава връщане, но засега ти се въздържаш нещо. Като гледам Юпитер в 10 дом /негов 4/ може при него да живеете.
« Последна редакция: Април 28, 2010, 02:55:02 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2347 -: Април 28, 2010, 02:51:09 pm »
софия
ще пътувам ли днес?

Ако смЕташ да пътуваш до странство по работа, май малко ще има забавяне на пътуването, заради ретро Мерка. Ако мислиш да пътуваш на кратко разстрояние и да имаш любовно/сексуална среща, може.  :P

*

Divna

« Отговор #2348 -: Април 28, 2010, 02:54:44 pm »
Благодаря ти Скарлет  :kissd:

Да, въздържам се защото се страхувам. Децата ни са в много критична възраст (пубертета) и ни дават много грижи и проблеми. Иначе и двамата много се обичаме и ни е хубаво когато сме заедно.

*

missKapriz

« Отговор #2349 -: Април 28, 2010, 03:00:18 pm »
Цитат
Меркурий и Юпитер ще направят секстил
Кога?Нали  аспекта ,трябва да  се случи в знака,където са планетите в момента,а преди Юпитер да напусне Риби няма точен аспект с Меркурий :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2350 -: Април 28, 2010, 03:01:04 pm »
софия
ще пътувам ли днес?

Ако смЕташ да пътуваш до странство по работа, май малко ще има забавяне на пътуването, заради ретро Мерка. Ако мислиш да пътуваш на кратко разстрояние и да имаш любовно/сексуална среща, може.  :P

мерси Скарлетка , по работа трябва да пътувам...
обаче и ГУНЬО/МЪЖА МИ/ се гласи да пътува с мен...та сексуалното как ли ще стане? :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #2351 -: Април 28, 2010, 03:02:38 pm »
Цитат
та сексуалното как ли ще стане
С мъжа ти! ;) ;D ;DКато няма пържола и с боб става ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2352 -: Април 28, 2010, 03:02:58 pm »
Като гледам този муден в Телец и ретро Мерк, гледай да не се бавиш повече от 1 месец. Действай,момиче, да не се появят некви други пречки междувременно. Не ми харесва този Плутон в 7 дом, с тези квадратури. А той управлява 6 дом - здраве,ежедневието ви,разни лели и чичовци от твоя страна и т.н. ....всичко де що се сетиш по 6 дом. Чеки,че се сетих нещо да питам. Той има ли да урежда имотни въпроси документално?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2353 -: Април 28, 2010, 03:05:17 pm »
Цитат
та сексуалното как ли ще стане
С мъжа ти! ;) ;D ;DКато няма пържола и с боб става ;D ;D

не го щЪ бре хора ,верно оправи ми колата ,че имах проблеми....,ама това му е задължение...
просто не знам вече какво не съм довършила с него...... :unsure:

« Отговор #2354 -: Април 28, 2010, 03:06:17 pm »
Къде са часа и минутите на задаване на въпроса?

На поста си пише часа,аз този взех-20:34,София  ;)

Аз исках да чуя, че трябва да ползвам него, защото тя обикновено пише час на задаване на въпроса.  :blink:

Божеее, ша умра!  ;D Куспидата на 5 дом е в Овен, с управител Марс в 8 дом. Марс управлява 4 дом в картата, а в 5 дом са ретро Меркурия и Слънцето-управители на 9 дом. Трудно ще преживява детето разделите с дома Марс е в нейния 4 дом /8 дом в картата/. Управител на нейния 6 дом /10 дом в картата/ е Венера, която е във 2 дом. Това показва работата и печеленето на парички. В 10 дом /нейния 6/ е и Луната, която е във Везни-знакът на красотата и и показва работата като рекламно лице. Меркурий управлява нейния 3 дом-договорите и след 4 градуса ще направи отново точен тригон с Плутон в нейния 9 дом-чужбина. Може да има допълнително предоговаряне или допълнителен договор с още някоя агенция. Венера и Меркурий са във взаимна рецепция, подсилват нейната изява и печелене. На Венера й предстои тригон с Нептун след 26 градуса, а Нептун е в нейния 11 дом / 6 от 10/. Този 3 дом в картата се явява за нея 6 от 6 и дава допълнителни ангажименти и работа. И в него има Уран и Нептун във взаимна рецепция-също силна позиция. На Луната също й предстои тригон с Нептун след 14 градуса. Аз не разбрах кога ще заминава някъде, но след около 2 седмици може да и започнат снимки. Няма да анализирам всичко с подробности, че ме гонят от компа.  ;)  Детето ще има голям успех, но го пази от претоварване.Тя физически е здрава, но я пази от емоционално претоварване. Меркурий както е ретро и аспекта квадрат с Марс е разходящ, така в един момент / към 25-26 май / може да създаде сериозно напрежение у детето. На Слънцето в 5 дом също му предстои квадрат с Марса, а те управляват съответно нейния 5, 8 и 12 домове / някъде след 4 дни до 1 месец / внимавайте за доходите й от творческата работа /5 дом/ , тайни врагове /12 дом/ и чуждите пари /8 дом/. Нямам много време сега да мисля, но да не се опитат да ви изпързалят с някое заплащане. Ако някой включи за още някакво тълкуване на тези домове, да пише. Че аз като бързам, не моем да мислим адекватно.  ;D  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2355 -: Април 28, 2010, 03:08:28 pm »
Цитат
Меркурий и Юпитер ще направят секстил
Кога?Нали  аспекта ,трябва да  се случи в знака,където са планетите в момента,а преди Юпитер да напусне Риби няма точен аспект с Меркурий :unsure:

Къде 10 юни, след като сменят знака, правят точен секстил. Първо ще има да уредят, подредят и променят нещо в неговия дом. Юпитер управлява и интерсептираните Риби в неговия 4 дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2356 -: Април 28, 2010, 03:10:10 pm »
Не можах да разбера aldemira що пусна този цитат.  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2357 -: Април 28, 2010, 03:12:10 pm »
Не можах да разбера aldemira що пусна този цитат.  :unsure:

и аз го гледах като бръмбар сламка :o

*

Divna

« Отговор #2358 -: Април 28, 2010, 03:19:27 pm »
Като гледам този муден в Телец и ретро Мерк, гледай да не се бавиш повече от 1 месец. Действай,момиче, да не се появят некви други пречки междувременно. Не ми харесва този Плутон в 7 дом, с тези квадратури. А той управлява 6 дом - здраве,ежедневието ви,разни лели и чичовци от твоя страна и т.н. ....всичко де що се сетиш по 6 дом. Чеки,че се сетих нещо да питам. Той има ли да урежда имотни въпроси документално?

Да. Има къща, която след смъртта на съпругата си я дели с двамата си сина. Единият току що навърши 18 и вече автоматично е собственик на половината от частта на майка си, а другият ще навърши 18 краят на следващата година.
Приятелят ми мислеше да продаде къщата, за да си купим нещо заедно, но юридически нещата се усложняват, защото не е само той собственика. Иначе има други имоти, които са си само негови.

Аз нямам лели, чичовци, братовчеди и т.н. Може би ще се появят проблеми свързани със здравословното ми състояние или работата ми.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2359 -: Април 28, 2010, 04:09:04 pm »

Да. Има къща, която след смъртта на съпругата си я дели с двамата си сина. Единият току що навърши 18 и вече автоматично е собственик на половината от частта на майка си, а другият ще навърши 18 краят на следващата година.
Приятелят ми мислеше да продаде къщата, за да си купим нещо заедно, но юридически нещата се усложняват, защото не е само той собственика. Иначе има други имоти, които са си само негови.

Аз нямам лели, чичовци, братовчеди и т.н. Може би ще се появят проблеми свързани със здравословното ми състояние или работата ми.

Може да има промяна в работата. Не мисли веднага за лошото. Освен това по-вероятно е да има уреждане на документи за имоти с роднините по бащината му линийка.  ;) Ако има брат или сестра, с тях също ще има финансови разногласия, заради опозицията м/у Сатурн и Уран.Финансовото състояние засега не позволява закупуване на имот - Сатурн е ретро и в опозиция с Уран. На Слънцето /управител на 10 дом/ му предстои тригон със Сатурн / упр. на неговия 2 дом. Баща му може да му отпусне парички след около година да си закупи нещо свое или пък да започне по-доходна работа, да вземе кредит от банка. 1 дом е 4 от негов 4 /т.е. 10/  и Меркурий е в съвпад със Слънцето /малко забавяне, заради положението им във фиксиран знак в негов 5 дом/. Луната управлява неговия 8 дом и й предстои тригон с Юпитер/представящ него/ след около година, година и половина. Може да купи нещо в близост до вода.   ;D Само оправете тия деца, че тази Луна в Скорпион и в опозиция със Слънцето.....ще ви вземат здравето тия проклетии. Да няма "Мойто и твойто бият нащо?". Ако детето не го приема, заведи го на психотерапевт. 10 дом се явява 6 дом на твоето дете и предстоящия тригон м/у Луната и Юпитер дава възможност за помощ.  :wub: