Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165767 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2440 -: Април 29, 2010, 02:55:47 pm »
ще се продаде ли помещението 15,17 м.м.пловдив

Не си точна. Кой го продава? Трябва да е ясно чия собственост е. Ако е твоя собственост - гледаме 4-ти дом, ако е на друг, търсим производни домове.

*

Nebesna

« Отговор #2441 -: Април 29, 2010, 02:59:35 pm »
А трябва да си пестя силите, че транзитния Юпитер ми квадратира наталния /а ми управлява 6 дом/.

О, да. Юпитер те кара да се разгръщаш в голям периметър и да действаш мащабно, не както Меркурий - много работи, но дребнички. Наистина трябва да се щадиш. Но пуста човешка любознателност.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #2442 -: Април 29, 2010, 03:10:58 pm »
по погрешка съм писала в друга тема ,имота е общ мой и на съпруга ми продаваме го ние двамата блаагодаря за отделеното време

*

Nebesna

« Отговор #2443 -: Април 29, 2010, 05:58:42 pm »
по погрешка съм писала в друга тема ,имота е общ мой и на съпруга ми продаваме го ние двамата блаагодаря за отделеното време

Имотът ще се продаде, но ще има спънки и забавяне, заради документи, мислиш някакъв документ. Сделката ще бъде по-изгодна за купувача.

« Отговор #2444 -: Април 29, 2010, 06:38:50 pm »
Взела е изпита..Такъв товар ни падна от гърдите...

Браво на дъщеря ти!  :clap:
Сега ще си по-спокойна и ще имаш повече време за нас :93:

Шегичка  :wink2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2445 -: Април 29, 2010, 07:23:39 pm »
Хехееее! Аз пък се надявам да имам време за разходки край морето, че лято идва.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #2446 -: Април 29, 2010, 10:33:55 pm »
благодаря Небесна за отговора,за съжаление каквото човек сам си направи.още веднъж благодаря.

« Отговор #2447 -: Май 01, 2010, 01:37:16 pm »
много ви моля дайте си безпристрастното мнение по тъзи въпрос зададен от мен:Ще изкара ли приемния изпит за кандидатстване в художествената гимназия дъщерята Х на моя приятел Х?И двамата са назовани по име

« Последна редакция: Май 01, 2010, 01:56:19 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

« Отговор #2448 -: Май 01, 2010, 01:57:39 pm »
меригадже, откъде си измъкнала тези опции за "анарета" и "алкокоден" ? Коя версия на Зет-а ползваш? Живо ме интересува програмка, която да може автоматично да ми определя тези неща.

*

Nebesna

« Отговор #2449 -: Май 01, 2010, 02:04:16 pm »
Според мен детето на приятеля ти (независимо, че си я назовала по име) аз ползвам производните домове, се сигнифицира от Везни и Венера. Венера е във взаимна рецепция с Меркурий, което е положителен знак, но Меркурий е ретрограден, а ретроградието винаги покава повторение или забавяне. може би няма да стане на първо класиране или тя кандидатсва за втора година, не знам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2450 -: Май 01, 2010, 02:52:04 pm »
За мен също въпроса не е зададен правилно. И аз разглаждам Венера като сигнификатор на дъщерята на приятеля - 5 от 11 дом. Венера е като летящия холандец без мажорни аспекти, но ще направи секстил с Марс. Ще я приемат само, ако плати пари на изпитващия. А може би вече са платили - Луната прави разходящ тригон с Марс - Луната управлява 12 дом - 2 от 11, а Марс - нейния 7. Луната в 3 дом ще направи квадрат първо с Юпитер - съуправител на 6 дом и едва след това ще направи секстил с Нептун - управител на 6 дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2451 -: Май 01, 2010, 02:55:29 pm »
Локус фортуна е в нейния 6 дом, затова има шанс. По 6 дом са специализираните средни училища /ако така се наричат сега/.  ;D

« Отговор #2452 -: Май 01, 2010, 03:35:21 pm »
меригадже, откъде си измъкнала тези опции за "анарета" и "алкокоден" ? Коя версия на Зет-а ползваш? Живо ме интересува програмка, която да може автоматично да ми определя тези неща.

Небесна използвам Зет 7(тази версия най много ми харесва) въпросната настройка се намира в Настройка на картата-главно меню-афетика-Авестийска

За мен също въпроса не е зададен правилно. И аз разглаждам Венера като сигнификатор на дъщерята на приятеля - 5 от 11 дом. Венера е като летящия холандец без мажорни аспекти, но ще направи секстил с Марс. Ще я приемат само, ако плати пари на изпитващия. А може би вече са платили - Луната прави разходящ тригон с Марс - Луната управлява 12 дом - 2 от 11, а Марс - нейния 7. Луната в 3 дом ще направи квадрат първо с Юпитер - съуправител на 6 дом и едва след това ще направи секстил с Нептун - управител на 6 дом.

Благодаря ти Скарлет приятелят ми се е подлудил води я на часни уроци и Да мисля че търси и друг начин за да я приемат защото тя си е по-посредствена ученичка.Дано да я приемат защото е едно срамежливо дете израснало в не толкова добро като отношения семейство но това е друга тема на разговор и така да се опоучупи малко пък и има някякъв талант!
« Последна редакция: Май 01, 2010, 03:47:28 pm от marygadje »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2453 -: Май 01, 2010, 04:52:29 pm »
Меригадже, според мен детето е 5 от 7 дом. Не съм убедена, че ще стане от първия път. Планетите, които ни интересуват в случая са ретро, но може би просто показват някакво забавяне, възможно е ако има друга възможност, тогава да успее. Взаимната рецепция на Меркурий с Венера е един положителен фактор в тази насока и се надявам да стане, щом го желае семейството.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2454 -: Май 01, 2010, 06:24:11 pm »
Странно е че и в двата случая говоим за Венера и Меркурий който е ретро и все си мисля че на второ класиране ще успеее!Ще ви уведомя за резултата!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2455 -: Май 01, 2010, 06:37:22 pm »
Дали ще поставиш детето по 5 от 7 / т.е. в 11 дом / или по 5 от 11 / т.е. 3-ти дом /  е все тая. Защото и в двата случая управител е Венера.   :rolleyes: Ще чакаме резултата.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2456 -: Май 01, 2010, 06:59:40 pm »
Управител на 5-ти от 7-ми е Меркурий. Той е в Телец и Венера в случая затова е важна, защото е диспозитор.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2457 -: Май 04, 2010, 02:30:54 pm »
момоичета, зов за помощ!
15,13 мин. софия
ще спечели ли Ж -наричам го по име обществената поръчка в гр. К? става дума за ремонт /строителни дейности.

ето и картата!

« Последна редакция: Май 04, 2010, 02:46:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2458 -: Май 04, 2010, 04:42:21 pm »
кажете нещо моля Ви!
много ми е важен хорара.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #2459 -: Май 04, 2010, 07:58:38 pm »
Марая вече качва карти :PБраво. :wub:
Според мен отговора е НЕ освен,ако няма второ класиране ,втори търг или нещо подобно.Неговия сигниф е в 12 му дом-може би се е "подсигурил" до някаква степен,но не достатъчно