Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162450 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2680 -: Май 10, 2010, 10:40:33 pm »
На нищо не ме избива, Небесна. Просто цитирам. Не може ли?
Тези думи не са мои, но ги споделям.
Хайде, да не ставаме за смях.
А това, че някому съм трън в задника, го знам. Няма нужда нито да ми се казва, нито да ми се показва. Независимо колко усмивки се слагат, колко захаросани коментари се пишат, енергията си тече и се усеща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2681 -: Май 10, 2010, 10:41:32 pm »
античният астролог Уилям Лилли /така недолюбван от някои/ хубаво е казал: "Важно е да се мисли”.  :blink:

Надо думать, надо читать  ;D казва един мой колега :P

Аурора, повече няма да цитирам никой, че пак ще ме обвинят в ГРАНДОМАНИЯ.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2682 -: Май 10, 2010, 10:46:44 pm »

Тогава логично е да потърсим първо въпросната К. в хорара, а не нейния адвокат. Защото въпросът е зададен изрично за нея, не се пита дали ще го направи чрез друг човек, т.е. чрез адвоката си /ако има такъв/.

Затова К. си е по 7 дом.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2683 -: Май 10, 2010, 10:46:54 pm »
На нищо не ме избива, Небесна. Просто цитирам. Не може ли?
Тези думи не са мои, но ги споделям.
Хайде, да не ставаме за смях.
А това, че някому съм трън в задника, го знам. Няма нужда нито да ми се казва, нито да ми се показва. Независимо колко усмивки се слагат, колко захаросани коментари се пишат, енергията си тече и се усеща.

Ох, нищо не разбирам... Вие си знаете. Говориш с недомлъвки и стават недоразумения. Аз също усещам недомлъвките. Надявам се да не е насочено към мен.

Може да не съм много точна напоследък, ама ме е напуснала музата. Уморявам се на работа (да се застраховам и аз като Скарлет). Ама не ми се изоставя и форума. Сигурно нещо съм изтървала и не мога да навържа парченцата от пъзела. Както и да е...важното е мир да има.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2684 -: Май 10, 2010, 10:48:06 pm »
И друг автор го е цитирал:
Цитат
Същността на хорарана астрология е в определянето на сигнификаторите и интерпретацията на информацията и както казва Уилям Лили: „Важно е да се мисли”.

Това е от блога на Кабала.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2685 -: Май 10, 2010, 10:48:59 pm »

Тогава логично е да потърсим първо въпросната К. в хорара, а не нейния адвокат. Защото въпросът е зададен изрично за нея, не се пита дали ще го направи чрез друг човек, т.е. чрез адвоката си /ако има такъв/.

Затова К. си е по 7 дом.  :blink:

Определено К. си е по 7-ми дом, а нейния опонент е в противоположния дом.

*

Nebesna

« Отговор #2686 -: Май 10, 2010, 10:50:01 pm »
И друг автор го е цитирал:
Цитат
Същността на хорарана астрология е в определянето на сигнификаторите и интерпретацията на информацията и както казва Уилям Лили: „Важно е да се мисли”.

Това е от блога на Кабала.

Ох, Лилии! момичета не се вземайте толкова насериозно. да бъдеш автор, означава да имаш признание от авторска колегия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2687 -: Май 10, 2010, 10:51:38 pm »
Ама Небесна, никой не иска да каже, че не си точна!
Аз пък публично заявявам, че не се чувствам силна в хорарната астрология и малко са въпросите, на които се чувстам достатъчно добре подготвена да отговоря.
Просто при мен аналитичното, логическото мислене е по-изразено, но пък не мога да се похваля с много прочетени книги по хорарна астрология и практика в тази насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2688 -: Май 10, 2010, 10:53:17 pm »
Ама Небесна, никой не иска да каже, че не си точна!
Аз пък публично заявявам, че не се чувствам силна в хорарната астрология и малко са въпросите, на които се чувстам достатъчно добре подготвена да отговоря.
Просто при мен аналитичното, логическото мислене е по-изразено, но пък не мога да се похваля с много прочетени книги по хорарна астрология и практика в тази насока.

Споко! Разпусни! Ние влизаме тук, за да си практикуваме хобито, за да ни е приятно, поне аз! На моменти виждам, че се напрягаш.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2689 -: Май 10, 2010, 10:55:15 pm »
Небесна ще видиш ти какво значи стационарен Меркурий-аз помня че определено на такъв из форума стават най-големите филми.А уж е утре вечер  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2690 -: Май 10, 2010, 10:55:25 pm »
да бъдеш автор, означава да имаш признание от авторска колегия.

То е ясно, че някои статии не са авторски, а са сглобени. Специално що се отнася до хорарната астрология.
Изброяват се правилата, концепции и готово, няма творчество. Все пак написалият го е положил труд, затова го нарекох автор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2691 -: Май 10, 2010, 11:06:57 pm »
Небесна ще видиш ти какво значи стационарен Меркурий-аз помня че определено на такъв из форума стават най-големите филми.А уж е утре вечер  :unsure:

;D ;D ;D ;D

Няма да влизам утре вечер във форума. Ще си спретна секс вечер.

« Отговор #2692 -: Май 11, 2010, 07:53:21 am »
Небесна ще видиш ти какво значи стационарен Меркурий-аз помня че определено на такъв из форума стават най-големите филми.А уж е утре вечер  :unsure:

;D ;D ;D ;D

сега осъзнах що е ниска раждаемостта в Бг., ако само на стационарен Мерк секс вечер,сме го закъсали отвсякъде ;) :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #2693 -: Май 11, 2010, 08:33:20 am »

Затова К. си е по 7 дом.  :blink:

Определено К. си е по 7-ми дом, а нейния опонент е в противоположния дом.
А в кой дом е адвоката на Аурора в този случай?
Не е ли по-добре да се определи К.по друг дом-според връзката и с Аурора,а 7 дом да си остане дома на адвоката,който евентуално е подкупила?
Аурора ,може да си го споменала по-долу,но бях заета да си инсталирам кракІа на ЗЕТ8 -та би ли казала каква ти е К.
И друг въпрос-някога ще разберем ли верния отговор на въпроса ти-естеството му е такова,че едва ли някой ще се похвали :PТова не пречи да опитаме да отговорим разбира се
п.п.Щеше да е по-лесно да попиташ дали адвоката ти е лоялен към теб примерно ;)А ако имаш и най-малко съмнение е добре да го смениш

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2694 -: Май 11, 2010, 08:42:36 am »
МисКаприз аз вече писах, че според мен К. е по седми дом, защото се пита "тя подкупила ли е адвоката ми", тоест разглеждаме нейните действия основно.
 А адвоката го поставям в 9 дом. Там са юридическите въпроси, процеса и човека, който ни защитава в такива моменти.   

« Отговор #2695 -: Май 11, 2010, 08:45:35 am »
си инсталирам кракІа на ЗЕТ8

Мис Каприс при мен в зет8 има само транзити, няма солар,прогресии и дирекции като в зет7, при теб как е и ако има, моля те метни насам  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #2696 -: Май 11, 2010, 08:46:24 am »

;D ;D ;D ;D

сега осъзнах що е ниска раждаемостта в Бг., ако само на стационарен Мерк секс вечер,сме го закъсали отвсякъде ;) :o

Да му мислят тези дето още не са дали своя принос за възпроизводството на населението.

*

missKapriz

« Отговор #2697 -: Май 11, 2010, 08:47:30 am »
Принципно,когато е зададено име е по 7 дом,но там са и адвокатите ,които ни защитават в даден процес,по 9 дом е самия процес-поне аз така определям сигнификаторите,според това,което съм чела.В случаи като този,където се препокриват сигнификатори предварително обмислям,кой от тях е удачно да заменя с друг-в случая си мисля,че К.има възможност да се отнесе до дом,отговарящ на връзката и с Аурора.Иначе нямам идея как да се гледа тази карта,ако 7 дом е и К.и адвоката на А

*

missKapriz

« Отговор #2698 -: Май 11, 2010, 08:50:33 am »
си инсталирам кракІа на ЗЕТ8

Мис Каприс при мен в зет8 има само транзити, няма солар,прогресии и дирекции като в зет7, при теб как е и ако има, моля те метни насам  ;D
С удоволствие,само че аз така и не успях да кракна или каквото там се казва ;DИ на мен честно казано Астрото ми е добре,но ми беше интересна зетката,заради ректификациите,които правела-понеже сега се мъча да ги схвана долу-горе,ей така-за сверка осках да използвам ЗЕТ-а ,но не било писано ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2699 -: Май 11, 2010, 08:50:36 am »
К. така или иначе е опонента в делото, просто няма как да я отнесеш към друг дом. В хорари за съдебни процеси другата страна си е по 7 дом.