Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165566 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2720 -: Май 11, 2010, 05:24:38 pm »
кажете нещо де :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2721 -: Май 11, 2010, 05:26:21 pm »

А че пералнята вероятно ще иска ремонт може да е от куинконса Нептун/Сатурн и упр на 2 дом на пералнята в 6ти дом + Луната в нейният 2ри дом.Ама че откачена работа  ;D

тцъ тцъ тцъ тцъ тцъ три пъти го прочетох тва и нищо не вдянах  :'(  ши взема да са изруся накрая и да са свършва  ;D

Какво му е сложното бе-пералнята е 6ти дом.Дома е в Риби управител Нептун.Нептун (пералнята) има куинконс със Сатурн,а това може да е поправка.Парите за пералнята са в нейният 2 дом който е Овен-в дома е Луната,която показва как се развива въпроса за самата нея,ситуацията т.е. иска манги  ;D Марс упр на 2 дом на пералнята е в неин 6ти дом-пари за ремонт.

Но хич си нямам и идея дали е възможно такова разглеждане  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2722 -: Май 11, 2010, 05:27:22 pm »
Вещичка, нямам време да прочета какво са ти писали.
Според мен пералнята ще се оправи - Луната й предстои секстил с Нептун, управител на 6 дом. Обаче така зададен въпроса не може да отговори как ще се оправи, тоест може и ремонт да има, но сега нямам възможност да видя всичко, затова по-късно.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2723 -: Май 11, 2010, 05:28:00 pm »
аааааа тъй като обясни го разбрах ся  ;D  ма предното ти обяснение си граничеше с квантова физика  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2724 -: Май 11, 2010, 05:30:12 pm »

Ми картата която си качила на мен ми изглежда като НЕ.Защото упр на 8 и 2 дом нямат аспект (Венера/Плутон) или е вече разходящ (Венера/Марс).

На Луната и предстои само един аспект-секстил с Нептун,но той няма отношение към въпроса.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2725 -: Май 11, 2010, 07:22:52 pm »
Вещичке, нямам време да гледам много, но вземи провери да не е запушена с нещо пералнята. Изчакай ден,два. А по-късно ще разгледам подробно картата.  :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2726 -: Май 11, 2010, 07:24:47 pm »
Вещичке, нямам време да гледам много, но вземи провери да не е запушена с нещо пералнята. Изчакай ден,два. А по-късно ще разгледам подробно картата.  :wub:

е тъй де тъй - извадих всичките монети и банели от цедката  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2727 -: Май 11, 2010, 07:25:36 pm »
Марайче, може би трябва да се уточни откъде чакаш тези пари - бизнес партньор, контрагент, някой друг... Кой е длъжникът?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2728 -: Май 11, 2010, 07:27:13 pm »
Марайче, може би трябва да се уточни откъде чакаш тези пари - бизнес партньор, контрагент, някой друг... Кой е длъжникът?
бизнес партнер :blink:.мерси Лиленце....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2729 -: Май 11, 2010, 07:36:24 pm »
бе ко си говориш и аз хабер си нямам от хорари  ;D ;D ;D  ама ако знаеш кво пране ме чака, а мноо мразим да перем на ръка  :-X  ебаси, бабите ни кък са прали на реката бееее  :-X :-X :-X :-X :-X :-X

вещичке, провери си филтъра отдолу. Може да е запушен, нещо да е преминало.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2730 -: Май 11, 2010, 07:38:18 pm »
бе Небесна нали по-горе го написах, че квото имаше го извадих всичкото  ;D  ма пак не бачка  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2731 -: Май 11, 2010, 07:39:35 pm »
Щом е контрагент, значи би трябвало да мине по 7 дом. И Луната там показва за кого се пита.
Асцендента върху изгорения път как бихте го тълкували?
Ако се гледа по-нататъшното развитие на въпроса, Луната има само сходящ секстил с Нептун, но според мен той няма отношение към въпроса.
Парите на бизнес партньора са по 8 дом, а там е разположено Слънцето, при това в Телец. Предполагам, че не става въпрос за малка сума. Слънцето обаче има разходящ квадрат с Марс, но Марс е сигнификатор на бизнес партньора. Марс съуправлява 2 дом - твоите пари. Дължимите пари всъщност назаем ли са били дадени или се дължат при други обстоятелства, по сключен договор или нещо друго? Съвсем се обърках, много ми е неясен този хорар. Надявам се да се включи някой по-разбиращ от хорари.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2732 -: Май 11, 2010, 07:39:53 pm »

И аз мисля, че отговорът е "Не". Освен това, което е изредил Синухе:
господарят на 2-ри дом Марс прави квадрат със Слънцето, което е в неговия 2-ри дом. Това означава, че няма да има движение от неговия към твоя паричен дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2733 -: Май 11, 2010, 07:41:17 pm »
Щом е контрагент, значи би трябвало да мине по 7 дом. И Луната там показва за кого се пита.
Асцендента върху изгорения път как бихте го тълкували?
Ако се гледа по-нататъшното развитие на въпроса, Луната има само сходящ секстил с Нептун, но според мен той няма отношение към въпроса.
Парите на бизнес партньора са по 8 дом, а там е разположено Слънцето, при това в Телец. Предполагам, че не става въпрос за малка сума. Слънцето обаче има разходящ квадрат с Марс, но Марс е сигнификатор на бизнес партньора. Марс съуправлява 2 дом - твоите пари. Дължимите пари всъщност назаем ли са били дадени или се дължат при други обстоятелства, по сключен договор или нещо друго? Съвсем се обърках, много ми е неясен този хорар. Надявам се да се включи някой по-разбиращ от хорари.

да! по сключен договор :blink:.
браво Лили! :wub:

*

Nebesna

« Отговор #2734 -: Май 11, 2010, 07:41:41 pm »
бе Небесна нали по-горе го написах, че квото имаше го извадих всичкото  ;D  ма пак не бачка  :-X

Уф, извини ме! Ме моа чета всичко.

*

Nebesna

« Отговор #2735 -: Май 11, 2010, 07:49:26 pm »

Научила съм се да гледам Луната - нейната позиция казва много.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2736 -: Май 11, 2010, 07:53:30 pm »

господарят на 2-ри дом Марс прави квадрат със Слънцето, което е в неговия 2-ри дом. Това означава, че няма да има движение от неговия към твоя паричен дом.

ще докладвам....в четвъртък трябва да е плащането.... :blink:

*

Nebesna

« Отговор #2737 -: Май 11, 2010, 07:56:37 pm »

ще докладвам....в четвъртък трябва да е плащането.... :blink:

Тупре.

« Отговор #2738 -: Май 11, 2010, 08:06:54 pm »
Така, така, така  ;)

По въпросът дали Мила казва истината. От самото начало се усъмних, но ми беше интересно да играя играта и да разбера до къде ще доведе  :P. Както и да се развие другата тема - аз не вярвам.
Още в неделя направих хорар с въпрос - КАЗВА ЛИ МИЛА ИСТИНАТА? 00,19 ч СФ

Отговорът по хорара е - НЕ. Сигнификаторът й Луна е в последен гардус т.е. отговорът е отрицателен. Отминаващата опозиция с мен представена от ретро САтурн показва, че аз не вярвам.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2739 -: Май 11, 2010, 08:11:25 pm »
Темата на Мила е стартирана на 09 май 2010, 10:18:03 р.m.
Градът е София, предполагам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.