Вчера само аспектите на Луната имах време да гледам по питането на Вещичка. Сега виждам ново питане има, това е за вчерашното.
Тази карта ми е трудна честно казано, много е овъртяна. Не разбирам какво ти прави Луната в 7-ми дом, да не би да си се питала някой ще я оправи ли, не да е било само надежда от само себе си да се оправи....нямам си идея.
Предстои й секстил с Нептун, който управлява 6 дом - пералнята, но незнам доколко ще изиграе роля в случая.
Дали с класическите, дали с модерните последният аспект на Венера е квадрат с Уран, но той управлява 5 дом и е почти на куспидата на 7 дом. Силно се надявам да няма отношение към твоето питане и да не повлияе негативно този аспект върху машинката. Иначе тя по Юпитер е в Риби, на трон, но пък квадрат с Венера /ти/, опозиция със Сатурн /изхода от ситуацията/.
Венера - ти, е във взаимна рецепция с Меркурий. Явно ти си си добре, но пералнята дали...
Тук ми се струва, че предстои изненадващ момент с нея, но какъв още малко време и ще разбереш, включвам Уран - Юпитер ще съвпадне с него. Може би всичко това означава, че ще тръгне, но пак ще се развали накрая, защото все ми се струва, че в тази карта има положителен момент, поне заради секстила на Луната с Нептун, но накрая нещата отново се развиват не в твоя полза.
Марс - за машините също е в квадрат с Венера, тя и той управляват и оста 2-ри/8-ми дом, парите ти, тоест ще се наложи да плащаш/даваш пари.