Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167968 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2780 -: Май 12, 2010, 12:37:36 pm »
Марая, може и да е много хубав и затова да не искат да ти кажат  :blink:

Е, анджък. Ще създадем свръхочаквания някакви, после де ще се найде мъж, дето да ги оправдае  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2781 -: Май 12, 2010, 12:39:49 pm »
Права си за очакванията, Дияна. По-добре човек нищо да не знае
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2782 -: Май 12, 2010, 12:40:28 pm »
Марая, може и да е много хубав и затова да не искат да ти кажат  :blink:

да бе , с тоя аспект сатурн- уран ...надай се стойчко ;D ;D.
аз не смея да построя картата ;D ;D ,майтапа настрана.
ами ако единия мизерабъл управлява асц-то на хорара?
не ми се мисли. а Диана е цвъцнала ядосаната емотиконка ,та....знам ли? :-\ :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2783 -: Май 12, 2010, 12:46:16 pm »
Марайо :41:. Аз на теб се ядосвам. Не на хорара.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #2784 -: Май 12, 2010, 12:48:18 pm »
Вещичке, аз мисля, че твоята пералня ще се поправи. Разглеждам втората карта във връзка с въпроса, зададен 12,15 ч. днес.

Пералнята се управлява от ретрограден сатурн (У6), който се намира във 2-ри дом. Ясно е, че пари ще се дават и то точно за тази пералня. Ретроградният сатурн го тълкувам така - пералнята може да се оправи. Ти се управляваш от Слънцето, което е в сходящ тригон със Сатурн във втори. Луната е в съвпад с Меркурий - управител на 2-ри дом, което отново показва, че има да даваш парички, ама първо трябва да ги вземеш отнякъде, за да ги дадеш.

Не съм сигурна дали ще има нова пералня. Сигурна съм, че тази си плаче за ремонт и може да се оправи. но да знаеш проблемът не е в електрическата част или електрониката - Сатурн в опозиция на Уран. Причината не е в смазочните масла - Сатурн опозе Юпитер.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2785 -: Май 12, 2010, 12:53:48 pm »
Марайо :41:. Аз на теб се ядосвам. Не на хорара.

:86: :kissd:
е кажи две думи де...молим ти се! :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2786 -: Май 12, 2010, 01:06:20 pm »
Вещичке, аз мисля, че твоята пералня ще се поправи. Разглеждам втората карта във връзка с въпроса, зададен 12,15 ч. днес.

Пералнята се управлява от ретрограден сатурн (У6), който се намира във 2-ри дом. Ясно е, че пари ще се дават и то точно за тази пералня. Ретроградният сатурн го тълкувам така - пералнята може да се оправи. Ти се управляваш от Слънцето, което е в сходящ тригон със Сатурн във втори. Луната е в съвпад с Меркурий - управител на 2-ри дом, което отново показва, че има да даваш парички, ама първо трябва да ги вземеш отнякъде, за да ги дадеш.

Не съм сигурна дали ще има нова пералня. Сигурна съм, че тази си плаче за ремонт и може да се оправи. но да знаеш проблемът не е в електрическата част или електрониката - Сатурн в опозиция на Уран. Причината не е в смазочните масла - Сатурн опозе Юпитер.

виж ся, то електроника няма - саде тоците само, ама то щом лампичката свети и на някои позиции на програматора си ръмжи значи не е от тока. остава механиката да е баялдисала... ми то като се замисля тя е къде 10 годишна пералнята май  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #2787 -: Май 12, 2010, 01:08:57 pm »
абе хора , птички и пчелички , що не щете да кажете две думи бе?
толко ли е лош хорара :angry: :( :(

Да, ще останеш доволна. Ти се управляваш от Слънцето, което е в сходящ тригон с Уран - управителя на 7-ми дом. Ще има малко търкания, заради квадратурата с марс, но главно по юридически въпроси или въпроси, свързани с чужденци, но в крайна сметка всичко ще приключи добре - Последният аспект, който ще направи луната е тригон с Нептун в 7-ми дом.
« Последна редакция: Май 12, 2010, 01:14:33 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #2788 -: Май 12, 2010, 01:14:01 pm »

виж ся, то електроника няма - саде тоците само, ама то щом лампичката свети и на някои позиции на програматора си ръмжи значи не е от тока. остава механиката да е баялдисала... ми то като се замисля тя е къде 10 годишна пералнята май  :(

Видя се, че е старичка - управлява се от сатурн Ама си мисля, че и дая ремонтираш, то ще е временно, т.е. съвсем скоро ще се наложи да си купиш нова, на доизживяване е - сатурн е в последните градуси на знака. Свършва и живота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2789 -: Май 12, 2010, 01:14:57 pm »
абе хора , птички и пчелички , що не щете да кажете две думи бе?
толко ли е лош хорара :angry: :( :(

Да, ще останеш доволна. Ти се управляваш от Слънцето, което е в сходящ тригон с Уран - управителя на 7-ми дом. Последният аспект, който ще направи луната е тригон с Нептун в 7-ми дом. Ще има малко търкания, заради квадратурата с марс, но главно по юридически въпроси или въпроси, свързани с чужденци, но в крайна сметка всичко ще приключи добре - Последният аспект, който ще направи луната е тригон с Нептун в 7-ми дом.

знаех си аз ,че некой от тея двамцата ще управлява я мене ,я отсрещния ;D ;D ;D.
а тоя нептун в 7-ми , а Небесна ,как го виждаш? :-\
мерси много :kissd:

*

Nebesna

« Отговор #2790 -: Май 12, 2010, 01:16:21 pm »
Ми нептуна в 7-ми дом не пречи. той характеризира човека - нали е зодия риби. Не го виждам като зловреден в случая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2791 -: Май 12, 2010, 01:19:47 pm »
Ми нептуна в 7-ми дом не пречи. той характеризира човека - нали е зодия риби. Не го виждам като зловреден в случая.

да , риби е!
мерси много :wub:
ще докладвам.... ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2792 -: Май 12, 2010, 01:22:21 pm »

Видя се, че е старичка - управлява се от сатурн Ама си мисля, че и дая ремонтираш, то ще е временно, т.е. съвсем скоро ще се наложи да си купиш нова, на доизживяване е - сатурн е в последните градуси на знака. Свършва и живота.

то пак зависи де... ако реши да ми барне некоя голяма сметка за ремонт къде 100-150лв си мисля, че хич нема смисъл да се ремонтира, ами направо нова да вземам... друг е въпроса дали ще намеря пари за нова  :57:  само ако знаех кога ще продам дъртия таралясник хич и нема да му мисля много  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #2793 -: Май 12, 2010, 01:26:28 pm »

то пак зависи де... ако реши да ми барне некоя голяма сметка за ремонт къде 100-150лв си мисля, че хич нема смисъл да се ремонтира, ами направо нова да вземам... друг е въпроса дали ще намеря пари за нова  :57:  само ако знаех кога ще продам дъртия таралясник хич и нема да му мисля много  :-\

стига бе ,още ли не си го продала? :o
верно ли?
я задай хорар по-добре за таралясника отколкото за пералнята.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2794 -: Май 12, 2010, 01:32:43 pm »

я задай хорар по-добре за таралясника отколкото за пералнята.

ма "хористките" ще ме бият вече бре  ;D   ми не съм го продала щот не ми се занимаваше  :-[  фаща ма сиклета като си помисля да се занимавам с такова нещо  :-X

кога ще продам дъртия таралясник? - 14:17 часа, Варна, днес

*

Марая

• 28287
« Отговор #2795 -: Май 12, 2010, 01:37:42 pm »
за какво да те бият? :-\
това е изключително практична тема и е полезна и за питащия и за отговарящия....
така ,че само трябва да преработиш въпроса в смисъл да посочиш време според мен.
да ограничиш продажбата в рамките на месец ,два ,три.
абе и аз не разбирам много много от хорари , ама мисля ,че отговора е по-точен когато рамкираме събитието. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2796 -: Май 12, 2010, 01:40:47 pm »
ми кък бе, нали от някви там точни градуси според дадени аспекти се изчислява времето  :-\  или се бъркам. май Скарлетка твърдеше, че е напълно възможно да се определи това...

ако не става тогава: до 1 месец ще продам ли дъртия таралясник?  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2797 -: Май 12, 2010, 01:45:01 pm »
Адаш , според мен теб просто ти е досадно да се занимаваш с това и си го отдала на произвола на съдбата.... ;D мързи те ! иначе досега да я беше опаткала... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2798 -: Май 12, 2010, 01:47:13 pm »
мчи досадно ми е я, аз не го крия... това са подробности, а аз не обичам подробностите  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2799 -: Май 12, 2010, 01:47:53 pm »

И аз това мисля да те посъветвам, да се огледаш за нова.