Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163402 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2880 -: Май 13, 2010, 09:01:42 am »
lili,работата е там ,че аз си плащам осигуровките от джоба -а той като фирма трябва да ми ги внася - не съм сигурна обаче дали го прави и няма как да проверя

Можеш да провериш дали ти внася осигуровките на един сайт на здравната каса от всяка точка на света. Също така можеш да провериш за всички осигуровки в НОИ (ДОО, универсален пенсионен фонд) - просто ти разпечатват справка на момента от компютърните им програми. Аз скоро взех такава за фондацията си - безплатна е. Отиди и кажи - искам да знам дали дължа осигуровки? Вероятно ще те попитат за ЕГН-то и т.н. Дори не подаваш молба.

За хорарния въпрос няма значение дали се водиш фиктивно на работа или не, нито това, че ти е приятел. Ако имаш договор с него вие автоматично влизате във взаимоотношения на "работодател-наемен работник". Доколкото разбирам, ти си назначена, следователно него го търсиш по 10-ти дом.
« Последна редакция: Май 13, 2010, 09:07:12 am от Небесна »

« Отговор #2881 -: Май 13, 2010, 09:49:51 am »
Марая, до скоро ти близа рани, сега те поставят в ролята на тази,която ти отне съпруга

Нима? Кои са те?

невидимите сили с чувство за хумор ;Dза да изживее усещането какво е да си от другата страна и да го разбере,приеме и най-вече да прости, ако може на другите и на себе си за целият ад, през който описа, че е преминала, на думи е лесно,трудно е да го преживееш  :-\
« Последна редакция: Май 13, 2010, 09:55:25 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #2882 -: Май 13, 2010, 10:28:50 am »
Виновната винаги е другата жена. :25:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2883 -: Май 13, 2010, 10:38:28 am »

Да кажа пак за моето дело  ;D

Хорар - ще спечеля ли делото срещу М.

Нещо ме притесняват кофти аспектите на Марс. Като цяло, не съм сигурна, че делото ще приключи в твоя полза на тая инстанция. Или пък дали ще приключи въобще  :-\.
Все пак, изходът от делото - 4 от 9, е във Везни, с Парса в него, в съвпад със Спика - две секунди, а според книжките това е много мощно показание за положителен развой на въпроса за кверента - помощ от съдбата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2884 -: Май 13, 2010, 11:49:22 am »
да докладвам за пералнята:

дойдоха и установиха, че се е развалила ключалката на вратичката и затова не работи. игнорираха ключалката и пералнята проработи - ураааааааааааааааа ши пера  :57:

в хорара за пералнята ако пусна и Хирон /като ключ/ключалка/ той прави опозе с Локуса и тригон с Венерата, която управлява асцедента на хорара. не че разбирам, ама се опитвам да ги намествам  ;D ;D ;D

П.С. и ми взеха само 20 кинта  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #2885 -: Май 13, 2010, 11:57:22 am »
да докладвам за пералнята:

дойдоха и установиха, че се е развалила ключалката на вратичката и затова не работи. игнорираха ключалката и пералнята проработи - ураааааааааааааааа ши пера  :57:

в хорара за пералнята ако пусна и Хирон /като ключ/ключалка/ той прави опозе с Локуса и тригон с Венерата, която управлява асцедента на хорара. не че разбирам, ама се опитвам да ги намествам  ;D ;D ;D

П.С. и ми взеха само 20 кинта  ;D

Ураааааааааааааааааааа!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2886 -: Май 13, 2010, 12:02:08 pm »
Честито!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2887 -: Май 13, 2010, 12:06:13 pm »
а мерси  ;D

и ся кво излиза - хорара не работи ли  :-\

*

Nebesna

« Отговор #2888 -: Май 13, 2010, 12:10:31 pm »
Вещичке, погледнах отново хорарната карта "за новата пералня" и доразвих отговора. На върха на 2-ри дом (джобните пари) имаш Дева, която се управлява от Меркурий и обикновено означава дребни разходи. В дома се намира Сатурн, който е "скръндза" поначало. Юпитер на трон в 8-ми дом ти "покровителства" спестяванията (колкото и да са те). Оттук става ясно, че няма да платиш много.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2889 -: Май 13, 2010, 12:12:06 pm »
Стреличке , навярно си права , с малко пояснение.
аз не искам семейството му , той не е мъж за една жена.
права си Небесна ,винаги е виновна другата жена. от която и страна да е тя....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2890 -: Май 13, 2010, 12:12:13 pm »
а мерси  ;D

и ся кво излиза - хорара не работи ли  :-\

Нали ти казах, бе жена, че няма да купуваш нова пералня и че тази МОЖЕ да се оправи. Но да се огледаш все пак за нова, понеже тази е доста дъртичка - дядя ти Сатурн ти управляваше 6-ти дом - пералнята.

*

Nebesna

« Отговор #2891 -: Май 13, 2010, 12:13:48 pm »
« Отговор #2865 -: май 12, 2010, 01:36:18 »

--------------------------------------------------------------------------------
Вещичке, аз мисля, че твоята пералня ще се поправи. Разглеждам втората карта във връзка с въпроса, зададен 12,15 ч. днес.

Пералнята се управлява от ретрограден сатурн (У6), който се намира във 2-ри дом. Ясно е, че пари ще се дават и то точно за тази пералня. Ретроградният сатурн го тълкувам така - пералнята може да се оправи. Ти се управляваш от Слънцето, което е в сходящ тригон със Сатурн във втори. Луната е в съвпад с Меркурий - управител на 2-ри дом, което отново показва, че има да даваш парички, ама първо трябва да ги вземеш отнякъде, за да ги дадеш.

Не съм сигурна дали ще има нова пералня. Сигурна съм, че тази си плаче за ремонт и може да се оправи. но да знаеш проблемът не е в електрическата част или електрониката - Сатурн в опозиция на Уран. Причината не е в смазочните масла - Сатурн опозе Юпитер.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2892 -: Май 13, 2010, 12:17:14 pm »
Небесна, разбрах ама пак да питам: ти що гледаш втората карта, а не първата в която питам дали ще се оправи пералнята - ей туй не можах да го схвана  :unsure:  съвсем се оплетох вече начиииии  :73:

*

Nebesna

« Отговор #2893 -: Май 13, 2010, 12:22:11 pm »
Небесна, разбрах ама пак да питам: ти що гледаш втората карта, а не първата в която питам дали ще се оправи пералнята - ей туй не можах да го схвана  :unsure:  съвсем се оплетох вече начиииии  :73:

Защото така искам. Аз първата ти карта въобще не съм я гледала (за мен тя все едно не съществува). Но, за да ти отговоря на въпроса "Ще купувам ли нова пералня?" , аз първо трябва да си отговоря на въпроса дали старата ще се поправи. Няма друг начин - за какво ти е нова, ако можеш да оправиш старата.

*

Nebesna

« Отговор #2894 -: Май 13, 2010, 12:38:46 pm »
Ето картата на първия ти въпрос, в момента в който си го задала.

Юпитер и Нептун управляват пералнята. Юпитер е на трон в 6-ти дом, което веднага я поставя в силна позиция, т.е. пералнята не е за изхвърляне. Опозицията по оста 6-12 говори за проблема - нужда от ремонт на пералнята. Сатурн управлява 4-ти дом - ДОМЪТ НА КРАЯ. Негативният аспект между Юпитер и Сатурн казва: "НЕ" - това не е краят за пералнята. Другият сигнификатор на пералнята Нептун има само положителни аспекти, в т.ч. с Луната, което значи, че пералнята ще се оправи. (квадратът на Нептун със Слънце не се брои, понеже слънцето няма отношение към въпроса.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2895 -: Май 13, 2010, 12:40:58 pm »
а мерси  ;D

и ся кво излиза - хорара не работи ли  :-\

Как да не работи, бе! Всички без мен ти казаха, че ш'са оправи. Ерго, хорарът си работи, аз-не  ;D. Ай, честито!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2896 -: Май 13, 2010, 01:11:10 pm »
Да, казахме, че ще проработи, но вероятно ще трябва ремонт. Дори изненадата я има, това, което ми беше интересно на мен.
 Сега пък хорара бил проблем.

Обаче имай предвид, че тази пералня наистина едва ли ще издържи дълго и това ти го писах, а Небесна го потвърждава.
Понякога имам чувството, че си говорим на други езици и въобще не се четем или нещо съм сбъркана.  
« Последна редакция: Май 13, 2010, 01:16:10 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2897 -: Май 13, 2010, 01:44:37 pm »

ще се оправи като мерка тръгне директно, днес е стационарен, аз не разбирам от хорари ;D

Веще, аз кво ти казах ;) :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2898 -: Май 13, 2010, 02:06:55 pm »

Да кажа пак за моето дело  ;D

Хорар - ще спечеля ли делото срещу М.

Нещо ме притесняват кофти аспектите на Марс. Като цяло, не съм сигурна, че делото ще приключи в твоя полза на тая инстанция. Или пък дали ще приключи въобще  :-\.
Все пак, изходът от делото - 4 от 9, е във Везни, с Парса в него, в съвпад със Спика - две секунди, а според книжките това е много мощно показание за положителен развой на въпроса за кверента - помощ от съдбата.

Мерси, Диана. И на мен такова противоречиво ми се върти. :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2899 -: Май 13, 2010, 02:58:51 pm »

Сега пък хорара бил проблем.

Понякога имам чувството, че си говорим на други езици и въобще не се четем или нещо съм сбъркана.  

абе Слънце, ма ти много си чапрашик ма жена  ;D  ми не разбирам от хорари и затова разпитвам с подробности - просто се опитвам аз да ги разбера, не че се получава де  :P  :-[