Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169749 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2940 -: Май 14, 2010, 07:18:09 pm »
 :'( :'( :'( ,небесна ,погледни моля те , удар ще получа ,ако щеш вярвай!
толкова енергия ,средства ,сили вложих.... :'(
ебах ти държавата- напускам я! :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2941 -: Май 14, 2010, 08:09:28 pm »

Не зная кмета към кой дом да го отнеса, затова ще го отнеса към 10-ти. Така съветват Дж.Макевърс и М.Марч. Тогава той се управлява от Слънцето, което е в квадратура с Управителя на питащата - Марс, а негативният аспект, според мен означава "не". Но какво прави Слънцето в 7-ми дом - домът на твоите конкуренти? Луната управлява комисията (която е по 9-ти дом) и предстои да сключи положителен аспект с Марс, така че скоро ще научиш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2942 -: Май 14, 2010, 08:23:09 pm »

Не зная кмета към кой дом да го отнеса, затова ще го отнеса към 10-ти. Така съветват Дж.Макевърс и М.Марч. Тогава той се управлява от Слънцето, което е в квадратура с Управителя на питащата - Марс, а негативният аспект, според мен означава "не". Но какво прави Слънцето в 7-ми дом - домът на твоите конкуренти? Луната управлява комисията (която е по 9-ти дом) и предстои да сключи положителен аспект с Марс, така че скоро ще научиш.

какво да ти кажа :'( :'( ,научих го и съм класирана на 3-то или 4-то място...той ми мънкаше като п....т...а.
без извинение :'( :'(. дали ,ако тръгна сега към него нещата ще са други или не... :'( :'( :'( :'(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2943 -: Май 14, 2010, 08:29:02 pm »
какво да ти кажа :'( :'( ,научих го и съм класирана на 3-то или 4-то място...той ми мънкаше като п....т...а.
без извинение :'( :'(. дали ,ако тръгна сега към него нещата ще са други или не... :'( :'( :'( :'(.

Видях, че луната е в знака на твоя конкурент също. Просто съжалявам. Горе главата!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2944 -: Май 14, 2010, 08:34:20 pm »

Видях, че луната е в знака на твоя конкурент също. Просто съжалявам. Горе главата!

ебала съм му майката! ще връща и кръв ще повръща.... :'( :'( :'( :'(
имам шанс събота и неделя...той е в командировка...,така ,че неделя е моя! ако отида дали ще се променят нещата....? ако трябва да го погледнеш като хорар
21:19 часа
софия
14.05.2010 софия
благодаря ти небесно цвете! :'( :'( :'(

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2945 -: Май 15, 2010, 07:45:07 am »
Ще си получа ли скоро пратката от ЛР ?
14,05,2010  20,25 часа Бургас
http://www.prikachi.com/files/1580739W.gif

Става въпрос за поръчка от интернет-магазин  от чужбина.Платена е .Но закъснява според това ,което съм поръчвала друг път .Минали 5 седмици и няколко дена от изпращането ,но се притеснявам покрай тия проблеми с облака да не се погуби някъде.
Упр  Асц  :mar: е в 9 дом -чужбина.

Не мога да определя сигнификатора и дома  на въпроса.Поръчката е спално бельо.

За тях също се колебая дали са по 7 дом :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2946 -: Май 15, 2010, 07:57:26 am »
На мен ми прави впечатление позицията на Луната, ако приемем, че е сигнификатор на въпроса и на самата стока /спално бельо/. Намира се в началото на знака, в 7 дом и няма нито един разходящ аспект.
При други обстоятелства бих питала дали въобще е предприето дейстие от тяхна страна във връзка с изпращането на стоката, но пък ти казваш, че стоката вече пътува...
На Луната й предстоят и благоприятни, и небагоприятни аспекти. Но да се надяваме, че съвпадът й с Венера ще подейства благоприятно и ще получиш стоката, която си поръчала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2947 -: Май 15, 2010, 08:12:50 am »
Чудя се дали пък не може да свържем 7 дом със самата стока, а не с фирмата-продавач, изпратила стоката?

Между другото, това спално бельо как изглежда?
Има ли дантелки, флорални мотиви по него, луксозно ли е /коприна, сатен/?
Например, такъв тип или нещо подобно:

Или обикновено?

Ако е било луксозно, бих го разглеждала по Луна-Венера. А на Луната й предстои съвпад с нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2948 -: Май 15, 2010, 08:34:32 am »
И аз имам подобни  съмнения,че не е тръгнала или седи някъде ,защото е разделена на 2 явно един от артикулите е липсвал по време на поръчката ,но обикновено в такива случаи изчакват и ги пращат по-късно ,когато е наличен .На първата поръчка пише ,че е изпратена ,а на втората не.Но пък от друга страна те /ла редут / не актуализират ,а парите са дръпнати от картата за всички артикули  :rolleyes: макар и след седмица,което потвърждава ,че нещо е липсвало . Имам и потвърждение от тях,че е приета поръчката.По това съдя,че е тръгнала ,но кой знае ...

Принципно срока още не е изтекъл ,но взех да се пртеснявам покрай облака да не изчезне някъде,че е доста пари,а едва ли ще ми ги върнат .

Не е  супер луксозно по принцип - от хасе ,но тези,които тук са малко по-скъпи от обикновените ,но има и завивка ,която по принцип е скъпа защото е голям размер и комбинирана зима-лято .

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2949 -: Май 15, 2010, 08:57:25 am »
Сега си мисля У луната е в Телец ,но на границата  5-6 дом .За мен е по-скоро практична покупка,защото излиза по-евтино от колкото би струвало тук ,но като цяло  пак ми идва за моите възможности малко скъпо.

Меркурий ще има тригон с Плутон съупр.на Асц във 2 дом -придобивка.А самите те Меркурий и Луна  са в интересно положени по знаци ,не знам дали може да се каже ,че са в някаква своеобразна рецепция и в един градус. Или да се вземе рецепцията на Меркурий и Венера,тогава :еркурий ще съвпадне с Луната ,а Венера със Слънцето и няма да е изгорена ,а казими  :-\ и ще има секстил на Слънцето и Венера с Юпитер -У2 и У4 .

Но пък Плутон е в интерсептиран знак ,Козирог  / вулкана / .Предстои кункус с Луната.

Нещо май се отплеснах  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:08:29 am от *Lina* »

*

Nebesna

« Отговор #2950 -: Май 15, 2010, 09:12:08 am »
Пощенски и куриерски пратки от всякакъв вид са по Меркурий без значение бельо ли е или нещо друго. не се задълбавайте толкова, това само усложнява нещата. Меркурий отговаря за транспорта на стоките...Нищо чудно, че има забавяне- доскоро Мерка беше ретрограден.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2951 -: Май 15, 2010, 09:23:47 am »
Ами тогава ако ползваме рецепцията  :mer: - :ven: около 6 гр. делят  :moo: :mer: със секстил с   :mar:

Това 16 дена ли е ?

Мис Каприз, няма ли да се появиш ? Ти използваше някакъв метод с разликата ако не се лъжа ?

Изтрих,че написах глупости

И друга ако  :mer: е пратката ,а  :ven:  бельото като се в рецепция това би трябвало да е благоприятно.И тогава остават предстоящи аспекти секстил с Марс на Луна и Меркурий и ако 3 дом отговаря за пратката и секстил с Уран
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:37:40 am от *Lina* »

*

missKapriz

« Отговор #2952 -: Май 15, 2010, 09:37:15 am »
Лина,много бързам-ще тръгвам за работа-за това не пиша.Но не може 6 градуса да означават 16 дена.6 си е 6,а дали е час,ден,седмица или месец-гледай в какъв знак са-огнен,земен...кардинален,...и в какъв дом-чглов,следващ.... :wub:

*

Nebesna

« Отговор #2953 -: Май 15, 2010, 09:38:06 am »
Построих картата по Кох. Меркурий попада в 6-ти дом. Ти си по Плутон - управител на питащата, който е във втори дом, което значи, че си платила стоката. Стоката е по Меркурий в 6-ти дом, който прави тригон с Плутон - разликата е близо 3 градуса. Плутон се намира в кардинален знак, което означава, че ти бързаш, а Меркурий се намира във фиксиран знак, което означава, че ще има забавяне, но стоката би трябвало да пристигне, заради положителния аспект (тригон).

Аз си служа и със новите управители, когато сметна това за удачно. Древните са поставяли много ограничителни условия при тълкуването на картите, защото са използвали по-малко фактори. Може и да греша, но поне имам възможност да проверя кое работи и кое- не.

Ако гледаме стария управител на Скорпион - Марс, то той ще направи квадрат с Меркурий, което означава, че няма да си получиш пратката.
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:43:17 am от Небесна »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2954 -: Май 15, 2010, 09:46:39 am »
Лина,много бързам-ще тръгвам за работа-за това не пиша.Но не може 6 градуса да означават 16 дена.6 си е 6,а дали е час,ден,седмица или месец-гледай в какъв знак са-огнен,земен...кардинален,...и в какъв дом-чглов,следващ.... :wub:

Аз съм объркала разликата е 16 ,не 6

Небесна, а за разсъжденията ми по  рецепцията как ще коментираш ,тогава отпада този квадрат .

И аз мисля,че в случая Плутон може да се използва,защото влиза в "контакт",а пък и е дом свързан с въпроса , Марс също.

И наистина нямам търпение да дойдат искам изцяло да сменя спалното бельо ,но не смея да поръчам други докато не дойдат  :blink:
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:52:34 am от *Lina* »

*

Nebesna

« Отговор #2955 -: Май 15, 2010, 09:53:27 am »
Нищо не разбрах от обяснението ти за рецепцията - би ли обяснила отново? Искаш да ползваш аспектите на Венера като управител на Меркурий - така ли?

И да размениш местата на Меркурий и Венера, то аспектът с Марс  вече е разходящ.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2956 -: Май 15, 2010, 10:02:32 am »
Чела съм ,/не помня точно къде ,за съгжаление,някъде във друг форум /,че когато са във рецепция може да им се сменят местата  по знак ,но си запазват градуса т.е Меркурий става 3 гр Близнаци ,а Венера 23 гр.Телец

*

Nebesna

« Отговор #2957 -: Май 15, 2010, 10:17:17 am »
Чела съм ,/не помня точно къде ,за съгжаление,някъде във друг форум /,че когато са във рецепция може да им се сменят местата  по знак ,но си запазват градуса т.е Меркурий става 3 гр Близнаци ,а Венера 23 гр.Телец

За съжаление в това няма никаква логика. От форуми астрология не се учи. никъде в астрологичната литература не съм срещела подобна интерпретация.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2958 -: Май 15, 2010, 10:25:36 am »
Беше от автор ,просто цитирано или статия  във форум с конкретен пример ,ще опитам да го потърся.

От форуми не съм съгласна ,че няма какво да се научи  ;)

Ето го ,то пък излезе много лесно :

http://bulastro.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=226&func=view&id=59&catid=2

*

Nebesna

« Отговор #2959 -: Май 15, 2010, 10:30:57 am »
Беше от автор ,просто цитирано или статия  във форум с конкретен пример ,ще опитам да го потърся.

От форуми не съм съгласна ,че няма какво да се научи  ;)

Абе ти не си съгласна, ама в интернет пространството всеки се прави на автор и трудно се отсява плявата от зърното. Много често не се цитират първоизточници.