Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163522 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3000 -: Май 15, 2010, 09:08:41 pm »
....имала ли съм любовни взаимоотношения с ....в минал живот?..

А г-н "..." по кой дом да го търсим в хорара?
Ако се гледат разходящите аспекти на Луната, липсата на такива по-скоро клони към отговор "не".  ;D
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:14:26 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3001 -: Май 15, 2010, 09:15:27 pm »

Приемам,че човека е назован по име,за това гледаме 7ми дом-там е и Луната и Венера-естеството на въпроса се потвърждава.Ти гледаш към миналото и то информативно (Юпитер съвпад К4 от 3ти дом).Управителят на 7ми е в твой 5ти-ясно е че е любовен интереса или връзката,желанието.

Обаче между Юпитер/Меркурий няма аспект-може да е нямало връзка  :unsure: (или в този живот?)

На Луната и предстои съвпад с Венера и тригон с Марс(упр на 12 дом)-то хубаво,ама сходящи значи предстоящи т.е. може да е в тази инкарнация (или в бъдеща паралелна спрямо времето инкарнация).

На Меркурий (мъжа) му предстои тригон с Плутон в 1ви дом (тебе) и съответно управител 2ри на 12 дом(инкарнациите).Пак се говори за бъдеще време.Меркурий ще аспектира добре и нодалната ос.Явно си имала кармична връзка с него не в минал,а в бъдещ спрямо сега като време живот.ЮЛВ на к8 говори за кармична връзка,наред с упр на 12 в 8ми.

Сигурно си се огелпила,особено ако не си чела Матрицата 5  :lol:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3002 -: Май 15, 2010, 09:17:55 pm »
Само не разбрахме как ще си отработиш Меркурия в 8-ми, ма мистика ли ще го избиеш, пирамиди с чужди пари ли ще строиш?

;D Ох,котьоооо,че и в Телец в тригон с Плутон  :97:

Бе от къде да знам, но ако стане нещо ще ви светна,освен ако не е за светване  :P

Ти само кажи, ако ни светнеш да идваме ли, кво да пра'им, щото нали знаеш колко смешно, ако действията не са координирани  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3003 -: Май 15, 2010, 09:19:51 pm »
...ами не е ли по 7-ми като има и друг замесен във въпроса ..?  :-[

ами....секстила на Луната с Марс(управител на 5-ти...в 8-ми)....а пък ако ... е по 7-ми...Мерка е в 5-ти....а и тази Венера в 7-ми....хм....или аз си ги натаманявам... ;D

:lol: ;D ;D ;D...хаха

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3004 -: Май 15, 2010, 09:22:30 pm »
Сходящите аспекти показват това, което ще се случи, а не случилото се.
Освен това не си дефинирала интервал от време, а хорарната астрология работи с конкретни, а не абстрактни въпроси.  :blink:
Все едно чрез хорарната астрология да търсиш отговор на въпроса "Ще бъда ли някога щастлив/а?".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3005 -: Май 15, 2010, 09:24:30 pm »

Приемам,че човека е назован по име,за това гледаме 7ми дом-там е и Луната и Венера-естеството на въпроса се потвърждава.Ти гледаш към миналото и то информативно (Юпитер съвпад К4 от 3ти дом).Управителят на 7ми е в твой 5ти-ясно е че е любовен интереса или връзката,желанието.

Обаче между Юпитер/Меркурий няма аспект-може да е нямало връзка  :unsure: (или в този живот?)

На Луната и предстои съвпад с Венера и тригон с Марс(упр на 12 дом)-то хубаво,ама сходящи значи предстоящи т.е. може да е в тази инкарнация (или в бъдеща паралелна спрямо времето инкарнация).

На Меркурий (мъжа) му предстои тригон с Плутон в 1ви дом (тебе) и съответно управител 2ри на 12 дом(инкарнациите).Пак се говори за бъдеще време.Меркурий ще аспектира добре и нодалната ос.Явно си имала кармична връзка с него не в минал,а в бъдещ спрямо сега като време живот.ЮЛВ на к8 говори за кармична връзка,наред с упр на 12 в 8ми.

Сигурно си се огелпила,особено ако не си чела Матрицата 5  :lol:

ами най-вероятно съм се огелпила  ;D....не съм я чела....

:lol: "Явно си имала кармична връзка с него не в минал,а в бъдещ спрямо сега като време живот."... :lol: това как да го разбирам... ;D...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3006 -: Май 15, 2010, 09:33:44 pm »
Сходящите аспекти показват това, което ще се случи, а не случилото се.
Освен това не си дефинирала интервал от време, а хорарната астрология работи с конкретни, а не абстрактни въпроси.  :blink:
Все едно чрез хорарната астрология да търсиш отговор на въпроса "Ще бъда ли някога щастлив/а?".

:-[ ;D..явно имам проблем ...Плутона ли е такъв маниак ***** ее ******* преди бях нормална.... :lol:

мерси Lillie  :blink:
« Последна редакция: Май 15, 2010, 09:41:20 pm от vanilla »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3007 -: Май 15, 2010, 09:41:26 pm »

Момичето си е задала въпроса точно-Имала ли съм любовни взаимоотношения с...в минал живот?

Или трябваше да пита през 18 или 5ти век ги е имала,ох ще падна вече от смях  :57: :57: :57:

:lol: "Явно си имала кармична връзка с него не в минал,а в бъдещ спрямо сега като време живот."... :lol: това как да го разбирам... ;D...

Кармата не идва само от миналото,но и от бъдещето тъй като времето е едно цяло,а инкарнациите са едновременни във времето.Обаче от гледна точка на всяка настояща инкарнация спрямо нашето разбиране за време-инкарнациите биват условно приемани такива преди или след ,ако си говорим за векове и т.н.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3008 -: Май 15, 2010, 09:48:11 pm »

Момичето си е задала въпроса точно-Имала ли съм любовни взаимоотношения с...в минал живот?

Или трябваше да пита през 18 или 5ти век ги е имала,ох ще падна вече от смях  :57: :57: :57:

Кармата не идва само от миналото,но и от бъдещето тъй като времето е едно цяло,а инкарнациите са едновременни във времето.Обаче от гледна точка на всяка настояща инкарнация спрямо нашето разбиране за време-инкарнациите биват условно приемани такива преди или след ,ако си говорим за векове и т.н.

това не го знаех....малко ми е трудно да го асимилирам... :-\ :-[
Синухе благодаря ти.....добър човек си ти .... :-[ :blink: ;D :rolleyes:

:blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3009 -: Май 15, 2010, 09:55:02 pm »
Мани к'ъв съм аз,но сега се загледах в аватара ти и крещи за смяна,щото с него се кодираш отрицателно или това ти е подсъзнателна нагласа някаква? А като гледам темата от аватара ти е доста актуална за теб  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3010 -: Май 15, 2010, 10:04:50 pm »
....приемам бележката ти.... :blink: ....защо никой тук не си слага снимка за аватар?
...аз ще си я сложа.... :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3011 -: Май 15, 2010, 10:24:52 pm »
Преди време повечето потребители си сложиха личните снимки за аватар ,но модата се променя  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3012 -: Май 15, 2010, 10:27:11 pm »
....приемам бележката ти.... :blink: ....защо никой тук не си слага снимка за аватар?
...аз ще си я сложа.... :blink:

имаме си тема ,вашата снимка-нашия коментар....там говорим и за асц-то. така ,че нямаме нищо против да погледнем снимките и прокоментираме асц-то на новите потребители.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3013 -: Май 16, 2010, 11:34:42 pm »
Пуснала съм линк в говорилнята за изгубеното дете  :'(, ако може някой да направи хорарна карта и да се обсъди, благодаря
Много ми е тъжно  :'( , дано да го намрят, моля се скоро да е при родителите си
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3014 -: Май 17, 2010, 07:12:59 am »
http://dox.bg/files/dw?a=620a079f20

Джон Фроули. Учебник по хорарна астрология.  /на руски/

От известно време имам тази книга. Така и няма да мога да я използвам.   Поне на вас да ви бъде полезна.  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3015 -: Май 17, 2010, 12:16:31 pm »
до 18.05.трябва да имам плащане....
въпроса ми е зададен в софия 17май2010
часа е 13:57мин.
ето и картата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3016 -: Май 17, 2010, 12:28:58 pm »
Тдзи Сатурн ретро във втори квадрат с Венера, опозиция с Юпитер и Уран не е благоприятен, Нептун на връх 7дом нещо май заблуждава. Мерка има тригон с Плутон, но 2гр.орбис. Ако правилно съм разбрала въпроса ти -то утре май няма да ги получиш. Дано да греша.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3017 -: Май 17, 2010, 12:30:29 pm »
Тдзи Сатурн ретро във втори квадрат с Венера, опозиция с Юпитер и Уран не е благоприятен, Нептун на връх 7дом нещо май заблуждава. Мерка има тригон с Плутон, но 2гр.орбис. Ако правилно съм разбрала въпроса ти -то утре май няма да ги получиш. Дано да греша.

мерси Тайс... :( :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3018 -: Май 17, 2010, 12:54:19 pm »
Марая, виждам положителни аспекти между теб, този, който ти дължи парите, и съответно между теб и дължимите ти пари и между твоя втори и неговия втори, и т.н. Не съм сигурна за времето, обаче. Фиксиран кръст, сигнификаторите на кверента и на парите му са във фиксиран знак, съвпадът между тях е след 13 градуса.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3019 -: Май 17, 2010, 12:58:32 pm »
Аз също мисля че плащане ще има на няма да е утре-на Меркурий упр на 2 твоите пари му предстои съвпад със Слънцето/питащата/.Но аз имам един въпрос към теб тези пари от къде трябва да дойдат съдружник ,стари плащания или от някаква банка ...?
Докато дишаш...надявай се!