Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169558 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3020 -: Май 17, 2010, 01:00:55 pm »
Марая, виждам положителни аспекти между теб, този, който ти дължи парите, и съответно между теб и дължимите ти пари и между твоя втори и неговия втори, и т.н. Не съм сигурна за времето, обаче. Фиксиран кръст, сигнификаторите на кверента и на парите му са във фиксиран знак, съвпадът между тях е след 13 градуса.

а това във времето е 13 дни! така ли се изчислява?! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3021 -: Май 17, 2010, 04:56:04 pm »
има ли криза във връзката на мъжа ми /назовавам го по име/ и К /назовавам и нея по име/.
и ако има криза ,ще бъде ли преодоляна?
17:34мин. софия
17.05.2010г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3022 -: Май 17, 2010, 07:54:18 pm »
....хорар, за който съм много сигурна, че отговорът е да....но все пак...
....имала ли съм любовни взаимоотношения с ....в минал живот?..
..все пак може и да греша.... :-[

не ми се ще съм досадна с въпросите си.... :-[...но не мога да се сдържа... :-[ :-[ :-[ :lol:

Според мен отговорът е твърдо "НЕ", защото всички аспекти на Юпитер - господар на питащата са сходящи (с меркурий У7, с Венера, която традиционно символизира любовта, с Марс, който символизира секса).

Луната като елемент от 7-ми дом също предстои да направи аспект с Юпитер, който е отрицателен, но също предстоящ.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3023 -: Май 18, 2010, 11:34:27 am »
http://dox.bg/files/dw?a=620a079f20

Джон Фроули. Учебник по хорарна астрология.  /на руски/

От известно време имам тази книга. Така и няма да мога да я използвам.   Поне на вас да ви бъде полезна.  :88:

Благодаря ти ,аз се възползвах от файла  :blink:

« Отговор #3024 -: Май 19, 2010, 11:32:58 am »
Към авторката: Дори да се съберете вие не сте един за друг. Имате твърде различни енергии, които се отблъскват. По-добре е да сте разделени, защото иначе съдбата може да ви раздели по един не особено приятен начин и е по-добре и за двамата ако не рискувате. Отделно мисля, че има демони които не те оставят да бъдеш напълно щастлива. Бих препоръчала да си направиш духовно пречистване.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3025 -: Май 19, 2010, 11:50:33 am »
С риск да ме биете всички и без да се намесва Скарлет, щото нея я тормозя на лични, задавам въпрос в 12,35 неска и въпросът ми е-
Да пристана ли на гръцкия поп?
 :rolleyes: :-\ :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3026 -: Май 19, 2010, 11:52:21 am »
Поп ли си харесала бе Кайли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #3027 -: Май 19, 2010, 11:55:47 am »
Не съм бе, намерили са ми го, аз още не съм му виждала очите. Не смея и в скайпа да влезна, щото ще ме подберат да ме питат какво съм решила.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3028 -: Май 19, 2010, 12:01:54 pm »
Не съм бе, намерили са ми го, аз още не съм му виждала очите.

ето ти очи на попче. наслаждавай се. ... ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #3029 -: Май 19, 2010, 12:05:47 pm »
Баси, нема ли кой поне едно око да фърли, ще зема верно да се омета.
То аз на всеки 24 часа си сменям приоритетите де, ама то е от 2012  :-\

*

Nebesna

« Отговор #3030 -: Май 19, 2010, 12:15:49 pm »
Баси, нема ли кой поне едно око да фърли, ще зема верно да се омета.
То аз на всеки 24 часа си сменям приоритетите де, ама то е от 2012  :-\

Някой ти предлага брак ли?

*

kaily

• 5145
« Отговор #3031 -: Май 19, 2010, 12:19:48 pm »
Бе не.
Някой ми предлага да му ходя в къщата да му гледам отрасналати деца и майка му, пък ако се харесаме, може и брак.
Бе не знам какво ми става, непрекъснато ми се сипят е такива възможности изкилифинчени на главата и аз преживявам всички.
Некой ми предлага да стана Фикрет, ама без брак, за сметка на това срещу заплащане. И тоя някой е свещеник и понеже аз винаги съм предпочитала духовен човек до себе си, почнах да поразпитвам, а сега отсреща почнаха да ме натискат да приема.
А то варианти ми се сипят на главата напоследък всякакви и аз върху всеки се задълбочавам и медитирам все едно е станал и така ще е до живот.
Изживявам си животите в съкратени срокове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3032 -: Май 19, 2010, 12:21:34 pm »
Към авторката: Дори да се съберете вие не сте един за друг. Имате твърде различни енергии, които се отблъскват. По-добре е да сте разделени, защото иначе съдбата може да ви раздели по един не особено приятен начин и е по-добре и за двамата ако не рискувате. Отделно мисля, че има демони които не те оставят да бъдеш напълно щастлива. Бих препоръчала да си направиш духовно пречистване.

а ,коя е тя?

*

Nebesna

« Отговор #3033 -: Май 19, 2010, 12:23:59 pm »
Бе не.
Някой ми предлага да му ходя в къщата да му гледам отрасналати деца и майка му, пък ако се харесаме, може и брак.
Бе не знам какво ми става, непрекъснато ми се сипят е такива възможности изкилифинчени на главата и аз преживявам всички.
Некой ми предлага да стана Фикрет, ама без брак, за сметка на това срещу заплащане. И тоя някой е свещеник и понеже аз винаги съм предпочитала духовен човек до себе си, почнах да поразпитвам, а сега отсреща почнаха да ме натискат да приема.
А то варианти ми се сипят на главата напоследък всякакви и аз върху всеки се задълбочавам и медитирам все едно е станал и така ще е до живот.
Изживявам си животите в съкратени срокове.

Да

*

Nebesna

« Отговор #3034 -: Май 19, 2010, 12:25:46 pm »
приеми, но секс няма да има, видно е от картата. по.добре за теб.

*

Nebesna

« Отговор #3035 -: Май 19, 2010, 12:26:56 pm »

а ,коя е тя?

авторката на темата

*

Марая

• 28287
« Отговор #3036 -: Май 19, 2010, 12:30:01 pm »

а ,коя е тя?

авторката на темата

Те много са авторките бре ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #3037 -: Май 19, 2010, 12:40:30 pm »
А така, сега и за поп се калесах.
Реалността е полудяла, казвам ви.  :41:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3038 -: Май 19, 2010, 12:41:21 pm »
С риск да ме биете всички и без да се намесва Скарлет, задавам въпрос в 12,35 неска и въпросът ми е-
Да пристана ли на гръцкия поп?
 :rolleyes: :-\ :-[

Споко, немааа ся намесвам. Тюююх, таман стана интересно и трябва да излизам. Зове ме работа.  :88:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3039 -: Май 19, 2010, 12:42:12 pm »
А така, сега и за поп се калесах.
Реалността е полудяла, казвам ви.  :41:

хахахаа не бе реалността си е наред /в предвид ситуацията/ ама ти земи се кротни малко  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/