Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163695 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3240 -: Май 25, 2010, 12:36:23 pm »
Vanilla, за всяко нещо е нужно време.  :blink:
В тоя ред на мисли и аз усещам как тъпча на едно място, като отделям по-голямата част от свободното си време за форума.
В началния етап участието в астрологичен форум може да бъде полезно, но впоследствие започваш да циклиш на едно място. Оттук нататък смятам да отделя повече време за усъвършенстването си.

Мдаа, Сатурн ни подпря вече май  ;D ;D ;D. Точно вчера стигнах до това прозрение за себе си. Събрала съм стотици мегабайти и още няколко горички хартия, а не съм прочела и една пета от тях. Но, от форума не остава не прочетена и буквичка  :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3241 -: Май 25, 2010, 12:37:55 pm »
vanilla ,няма как да останеш на същото ниво ,колкото и да ти се струва ,че е така.

На мен също ми се струва ,че не напредвам ,макар ,че интереса ми към астрологията е от над 10 години.Може би просто по-бавно учим.Аз имам нужда информацията да улегне,и винаги се съмнявам в знанията си,липсва ми импулса - претеглям ,обмислям и накрая се отказвам - то си ми е и показано в картата,за всичко съм така  :blink: ,но въпреки всичко мисля,че напредък има.   

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3242 -: Май 25, 2010, 12:56:46 pm »
vanilla ,няма как да останеш на същото ниво ,колкото и да ти се струва ,че е така.

На мен също ми се струва ,че не напредвам ,макар ,че интереса ми към астрологията е от над 10 години.Може би просто по-бавно учим.Аз имам нужда информацията да улегне,и винаги се съмнявам в знанията си,липсва ми импулса - претеглям ,обмислям и накрая се отказвам - то си ми е и показано в картата,за всичко съм така  :blink: ,но въпреки всичко мисля,че напредък има.   

...Lina, дано да си права, защото на мен наистина ми е много трудно да разбера дали съм напреднала или се самозаблуждавам....и аз винаги се съмнявам и обичам всичко да ми е възможно по най-добрия начин свършено.....
за мен си не съм сигурна от къде точно идва, но се съмняам в Сатурн щото ми е управител на АЦ и ми е в съвпад с MC....той да ми дава блокажи :unsure:....

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3243 -: Май 25, 2010, 02:43:44 pm »
Не мисля,че зле положението му при теб,все пак 10 дом си е негов и рано или късно ще заработи в твоя полза ,виж при мен  е в тотално падение,а управлява МС .Но не мисля,че е само от Сатурн проблема,по-скоро от Меркурий .Но няма зле и добре ,всяко положение има положителни и отрицателни страни при различни ситуации.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3244 -: Май 25, 2010, 03:08:15 pm »
Vanilla, бързането при всички случаи е вредно.  Имай кураж, вяра и търпение и  времето ще си каже думата.
  Аз също чета горе долу от около година .  Както се казва размътих кладенеца и още чакам водата да се избистри. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3245 -: Май 25, 2010, 04:15:42 pm »
Събрала съм стотици мегабайти и още няколко горички хартия, а не съм прочела и една пета от тях. Но, от форума не остава не прочетена и буквичка  :-[

И аз съм така, Дияна.  :-[
Стигнах и до този извод.
Имам тонове литература за четене, продължавам да купувам книги, просто не мога да спра... И дотук нито една прочетена, за сметка на комуникацията във форума.
А пък идва и летният сезон, а с него и повече служебни ангажименти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3246 -: Май 25, 2010, 04:22:02 pm »
Приемете, че може и да не дойде време да ги чете тези книги. Аз не съм привърженик на преражданията, но пък я си представете (едното блюдо се наклони  ;D), че в предишен живот вие сте ги писали. Сега те просто се връщат при вас.  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3247 -: Май 25, 2010, 04:22:23 pm »
Не мисля,че зле положението му при теб,все пак 10 дом си е негов и рано или късно ще заработи в твоя полза ,виж при мен  е в тотално падение,а управлява МС .Но не мисля,че е само от Сатурн проблема,по-скоро от Меркурий .Но няма зле и добре ,всяко положение има положителни и отрицателни страни при различни ситуации.

*Lina* права си за Меркурия....скофтен е и той милия...

Цитат
Vanilla, бързането при всички случаи е вредно.  Имай кураж, вяра и търпение и  времето ще си каже думата.
  Аз също чета горе долу от около година .  Както се казва размътих кладенеца и още чакам водата да се избистри. Grin

Mari, и аз го чакам ...ама почвам да си мисля, че причината е в мен или пропускам нещо важно..или и аз незнам...

спирам да ви занимавам с моите проблеми...благодаря за окуражителните думи  :blink:
надявам се след време да си говорим по същество..... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3248 -: Май 25, 2010, 06:05:44 pm »
Събрала съм стотици мегабайти и още няколко горички хартия, а не съм прочела и една пета от тях. Но, от форума не остава не прочетена и буквичка  :-[

И аз съм така, Дияна.  :-[
Стигнах и до този извод.
Имам тонове литература за четене, продължавам да купувам книги, просто не мога да спра... И дотук нито една прочетена, за сметка на комуникацията във форума.
А пък идва и летният сезон, а с него и повече служебни ангажименти.
И аз,и аз ;DНо сега ще си купя принтер,ще ги разпечатам и ще си ги чета на затворен лаптоп,че иначе нещо не ми се получава четенето/усъвършенстването/ :mellow:

*

Helo

« Отговор #3249 -: Май 25, 2010, 06:39:29 pm »
Кое се свързва с пристрастеността към Интернет - Нептун ли? Мисля, че е Нептун.

Установихме, че много потребиткелки тук имаме съвпад на Луната и Нептун. Може би това води към зависимост към Интеренет, а не към другите Нептунови зависимости. Аз преди да открия Интернета гледах много телевизия от малка.

Вие гледали ли сте прекалено много телевизия, преди да откриете Интернета и да започнете да прекарвате прекалено много време с него?

*

missKapriz

« Отговор #3250 -: Май 25, 2010, 06:42:30 pm »
Никога не съм гледала мн тв-аз много четях и решавах кръстословици  :blink:А за пристрастеност към нета може и Уран да участва :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3251 -: Май 25, 2010, 06:46:05 pm »
При мен проблемът е, че работата ми е основно на компютър и е свързана с търсене в Интернет. Надявам се сега като почнат летните месеци да има повече работа навън, напред-назад по сделки и нотариуси, че направо се сраснах със стола вече.  :-[
Към ТВ не съм пристрастена, от няколко месеца не съм включвала тАлАвизора в хола, вече има три пръста прах отгоре му.  ;D Не тегля филми, не ходя и на кино, изобщо не ме влече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3252 -: Май 25, 2010, 06:51:20 pm »

Към ТВ не съм пристрастена, от няколко месеца не съм включвала тАлАвизора в хола, вече има три пръста прах отгоре му.  ;D Не тегля филми, не ходя и на кино, изобщо не ме влече.

И аз почти не гледам телевизия.

Обаче питах дали преди да откриете Интерента и да се пристрастите, преди това дали сте гледали много телевизия?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3253 -: Май 25, 2010, 06:52:38 pm »
Не съм, в рамките на разумното, а пък и няма нищо интересно за гледане там. Иначе като дете обичах да гледам ТВ, но всички деца обичат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3254 -: Май 25, 2010, 07:16:21 pm »
Аз обичам и телевизора и телевизията  ;D Още от дете си лягах късно, защото държах да видя онова подобно на ветрило нещо, което се въртеше при прикрючване на програмата. Заради късното ми лягане баба ми ми викаше караконджул. ;D

Сега телевизора си бръмчи независимо дали го гледам или не. И с компа ми е така - ако съм си в къщи е постоянно включен. Не мисля, че съм пристрастена към интернет. Посещавам главно този сайт. Ако времето, което съм отделила за почивка и забалвение е тук, то е защото астрологията е моята страст.

*

Helo

« Отговор #3255 -: Май 25, 2010, 07:20:58 pm »

Не мисля, че съм пристрастена към интернет.

Обаче си пристрастена към телевизията. В това съм сигурна. Непрекъснато следиш по кои канали какво дават и ни осведомяваш. Непрекъснато гледаш телевизия, когато си вкъщи, а пишеш във форума между филмите или когато има реклами. Още преди време търсих лоши аспекти на Нептун в картата ти, обаче не открих нещо кой знае какво.

*

tool

« Отговор #3256 -: Май 25, 2010, 07:23:58 pm »
Кое се свързва с пристрастеността към Интернет - Нептун ли? Мисля, че е Нептун.

Установихме, че много потребиткелки тук имаме съвпад на Луната и Нептун. Може би това води към зависимост към Интеренет, а не към другите Нептунови зависимости.

При мен са в квадрат, дори т-квадрат + Марс. Имала съм всякакви зависимости - алкохол, цигари .. квито се сетиш ..  :P но като цяло не са ми голям проблем, в смисъл че ми е силна волята /Сатурна  ;D  само трябва да се реша, че примерно вече не ми се пие или не ми се пуши .. даже и абстиненция не проявявам ..  :-\   преди 2 седмици отказах кафето - стори ми се, че зъбите ми пожълтяват от него ..  :-X  в момента се чувствам все едно никога не съм пила кафе в живота си - просто никаква потребност ..  :rolleyes:

А конкретно пристрастяването към интернет го свързвам с необходимост да си набавям необходимата ми информация по един или друг начин, преди висях по цял ден из библиотеките .. 

« Отговор #3257 -: Май 25, 2010, 07:35:58 pm »

Не мисля, че съм пристрастена към интернет.

Обаче си пристрастена към телевизията. В това съм сигурна. Непрекъснато следиш по кои канали какво дават и ни осведомяваш. Непрекъснато гледаш телевизия, когато си вкъщи, а пишеш във форума между филмите или когато има реклами. Още преди време търсих лоши аспекти на Нептун в картата ти, обаче не открих нещо кой знае какво.

;D

Не е нужно да е непрекъснато. Има едно копче на дистанционно EPG /за дигиталния приемник/ и като го натиснеш ти излиза програмата на канала. Правя го, защото много хора тук също обичат да гледат филми като мен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3258 -: Май 27, 2010, 05:30:42 pm »
 Според мен отговорът е ДА и това вероятно ще стане или на работното място или във връзка с работа. :blink:
п.п.Дамиии, на прав път ли съм?

*

missKapriz

« Отговор #3259 -: Май 27, 2010, 05:36:26 pm »
Заради тригона Луна/марс ли мислиш така,Уран?Предстои опозиция на светилата,няколко квадрата на Луната,венера и марс нямат аспект-аз съм за отг НЕ :blink:
Пропуснах опозицията на Марс с Нептун в 5 дом