Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164461 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3300 -: Май 28, 2010, 10:05:44 pm »
Да,според мен,макар,че когато зададох въпроса не му знаех името,а използвах "момчето".Иначе е син на приятелката на моя позната.
Така зададен въпроса и по уточнението аз броих домовете първи дом на твоята приятелка се пада 11 твой неин 11-ти дом се пада 9 в хорарната карта и това е овен 5-ти от 9 е 1 в картата Лъв с Марс в него.На Марс му предстои  само опозиция с Нептун което може да се тълкува като нещо изгубено в забвение Марс е и управител в случая на АС на майката.Гледаме Слънцето като управитела на АС на сина на него му предстои секстил с Марс (майката която търси детето си) и квадрати със Сатурн и Юпитер а в същото време Слънцето излиза от опозиция С Луната пак майката а на луната отново и предстоят квадрати със същите планети...Незнам секситила между Слънце и марс ме кара да мисля че отговора е Да но пък тези квадрати ме объркват...
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3301 -: Май 28, 2010, 10:06:54 pm »
Много сложно ми се струва да се работи в този случай с производни домове - детето на моя приятелка, на нейна приятелка.  :-\ Пита се за неизвестен човек - дете. Аз бих избрала за детето 1ви дом и например Луна /това го видях и в друг пример/, също и Марс, защото е в първи дом.

За изгубените хора М. Марч казва, че трябва де се гледа 7ми. Уран е в 8ми - в неизвестност е. Сатурн е ретро във втори - това е отново 8ти от 7ми.
---------
Тук ще дапълня.

У1 Слънцето в 10-ти, Близнаци / в стая, може би до някаква работилница или училище/
Луна в Стрелец, 4ти в края му  - вероятно е последно видян пред дома, с приятели. Стрелец дава индикация за височина. Втори етаж.
Марс в първи, Лъв /гора, храсти, дървета/

Общо взето мисля, че е извън града. Малко населено място или на вилата на някого. Не ми изглежда да е отвлечен или изгубил се.
« Последна редакция: Май 28, 2010, 10:32:29 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3302 -: Май 28, 2010, 10:12:01 pm »
А това момче всъщност колко е голямо че нещо ми се върти в главата някаква любовна авантюра около него?
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3303 -: Май 28, 2010, 11:01:20 pm »
Момчето е преживяло и двете-катастрофира и после пада в река Лом :angry:Мислите ли,че е жив?

Сега видях картата му в темата Събития и транзити.

Може да е паднал в реката и да е бил в безсъзнание. Във връзка с това, че горе писах за открити пространства, гора и храсти. На тарото излязоха ужасни карти - най-лошото :'(, но не излезна карта на човек

Ох, много тежък казус мис Каприз. Те търсят ли го по протежението на р. Лом?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3304 -: Май 28, 2010, 11:04:29 pm »
Според мен Янислав е по седми дом, сигнификатор ретрограден Сатурн в негов осми. Нептун в седми също е сигнификатор на Я. Вероятно и Уран, който откъм аспекти е практически неизползваем. Парс в седми, съвпад Нептун.

Не ми се обяснява подробно, мисля, че ще го намерят и ми се струва \по-скоро ми се иска\ да е още жив.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3305 -: Май 28, 2010, 11:05:54 pm »
Сигнификаторът на момчето (Сатурн) е в 8-ми дом, което е много лоша прогноза. Според мен това не е на добре, макар Сатурн да е ретрограден, което обикновено означава, че ще се намери.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3306 -: Май 28, 2010, 11:09:51 pm »
Пълнолунните карти винаги са тежки за гледане. Сатурн има хубави аспекти с Венера - края - четвърти от седми на момчето. Но картата си е гадна.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3307 -: Май 29, 2010, 10:55:45 am »
Момчето е преживяло и двете-катастрофира и после пада в река Лом :angry:Мислите ли,че е жив?

Сега видях картата му в темата Събития и транзити.

Може да е паднал в реката и да е бил в безсъзнание. Във връзка с това, че горе писах за открити пространства, гора и храсти. На тарото излязоха ужасни карти - най-лошото :'(, но не излезна карта на човек

Ох, много тежък казус мис Каприз. Те търсят ли го по протежението на р. Лом?

Не знам защо толкова си усложнявате тълкуването. Доколкото чета, момчето във въпроса е назовано по име. Управители на 7 дом са Сатурн и Уран в опозиция. Какво повече да говоря?  :'( Как да е добре момчето? Сатурн е ретро и е в неговия 8 дом. Венера, управител на неговия 4 дом / а дори и да не се гледа производния 4 от 7 дом, а 4 в картата / е в разходяща опозиция с Плутон, което за мен е показател за вече приключено нещастие.  :'( Нямах възможност да се запозная с подробности по случая, но този Нептун в неговия 1 дом и Марс в 7 може да покаже и насилие от мъж / Марс в мъжки знак, в Лъв - в парк или място за игра, за удоволствия /, след което да го е удушил - Меркурий в Телец / гърло, шия/ - управител на неговия 8 дом, диспозитор на Сатурн и Венера в 5 дом, като диспозитор на Меркурий в Телец. Слънцето е диспозитор на Марса и двете планети в 4 дом не ви ли навяват на мисълта, че може да е завлечен в някоя къща? Спирам до тук, че ме заболява душата и сърцето.  :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3308 -: Май 29, 2010, 12:21:54 pm »
Сигнификаторът на момчето (Сатурн) е в 8-ми дом, което е много лоша прогноза. Според мен това не е на добре, макар Сатурн да е ретрограден, което обикновено означава, че ще се намери.

Не винаги означава това според мен, защото Сатурн в 8 дом / ако не беше в опозиция с Уран - управител на детето, можеше да означава и че е скрит, невидим за другите. Но тук има много тежка опозиция м/у управителите на 1 и 8 домове и Сатурн в 8 дом ретро. Дори и да го намерят, може да бъде в тежък за очите вид. Сатурн в 8 дом е в Дева - ребра, гръбнак, а Уран в Овен - глава, череп. Не ми се мисли. Дано да греша.  :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3309 -: Май 29, 2010, 12:32:59 pm »
Ето хорара за затрупания приятел на сина ми от лавината миналата година на Банско. Сатурн управлява 7 дом - т.е. момчето /назовано е по име/, диспозитор е на Марс и Меркурий в Козирог в неговия 1 дом и е в опозиция с Уран. Неговият 8 дом се управлява от Слънцето, което е в заточение по знак и е в съвпад с Юпитер - съуправител на неговия 4 дом - дом на края и на края на нещата в хорара. А и Уран е диспозитор на Слънцето и Юпитер във Водолей.

*

Nebesna

« Отговор #3310 -: Май 29, 2010, 02:26:07 pm »

Не винаги означава това според мен, защото Сатурн в 8 дом / ако не беше в опозиция с Уран - управител на детето, можеше да означава и че е скрит, невидим за другите.  

Според Уилям Лилли прогнозата е лоша винаги, когато сигнификаторът на търсения е в 8-ми дом и той най-често я свързва със смърт. Ограничила съм се с планетите от септенера. Ако прибавим и останалите планети прогнозата не става по-добра, затова съм спряла дотук.  

*

missKapriz

« Отговор #3311 -: Май 29, 2010, 05:04:27 pm »
Благодаря на всички ви.Искаше ми се да съм се объркала,но само потвърдихте моята интерпретация :( :(Понякога нали новолунието дава объркване-Боже,как се моля да е такъв случая с този хорар.Но гледайки транзитите към натала му..... :( :( :(

« Отговор #3312 -: Май 29, 2010, 05:11:59 pm »
Понякога нали новолунието дава объркване-

беше пълнолуние, но хорара е тежък и без него.

.Но гледайки транзитите към натала му..... :( :( :(

Там само Плутон загатва за проблем. Моя приятелка СТрелец при транзит на Плутон през Сълнце я блъсна...по-скоро размаза една кола. На бул. Дондуков - не знам как е карал ония, но там има винаги задръствания. Една година изкара почти неподвижна. Направо излезе от гроба. Сега е добре  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3313 -: Май 29, 2010, 05:22:45 pm »
Да,пълнолуние.Хорара е много тежък ,но мисълта ми беше,че може да не тълкуваме правилно заради пълнолунието :'(Хващам се за сламката,Аурора-искам много да грешим

*

missKapriz

« Отговор #3314 -: Май 29, 2010, 05:28:09 pm »
Благодаря ти,Мистър,но това с момчето много ме натъжи,много.
Майката се чуди защо след като е обявен за национално издирване не пускат негова снимка по новините.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3315 -: Май 29, 2010, 05:33:29 pm »
Абе стига с тоя Плутон върху Слънце бе! ААААААААААААААА!  :41: :41:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3316 -: Май 29, 2010, 05:35:35 pm »
Благодаря на всички ви.Искаше ми се да съм се объркала,но само потвърдихте моята интерпретация :( :(Понякога нали новолунието дава объркване-Боже,как се моля да е такъв случая с този хорар.Но гледайки транзитите към натала му..... :( :( :(

То, Пълнолуние, Пълнолуние, но и в натала транзитите не са добри.  :-\ Ако можеш пусни картата с прогресиите и дирекциите за деня на изчезването и ще видим.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3317 -: Май 29, 2010, 05:37:06 pm »
Благодаря ти,Мистър,но това с момчето много ме натъжи,много.
Майката се чуди защо след като е обявен за национално издирване не пускат негова снимка по новините.

Защо си мисли майката, че не пускат снимка в новините? Вече няколко пъти го дадоха детето и го видях лично в новините.

*

missKapriz

« Отговор #3318 -: Май 29, 2010, 05:43:56 pm »
Ооо супер.Всъщност вчера не бяха,а днес още не съм гледала новините.Обадих се на моя позната говорителка в СКАТ,тя обеща и там да пуснат съобщение,но искаха протокол от полицията,който е в Лом и трябваше по факс...има формалности и там явно

« Отговор #3319 -: Май 29, 2010, 08:28:05 pm »
Тука гледам има шаманки с карти ТАРО, айде някоя да ми хвърли едно раздаване...а?

Аз бих могла, но няма да да го направя, защото няма да мога да пиша после 20 страници обяснения какво означавт 3 карти. Не го приемай като нелюбезност, а като практичност.

Ето един автоматичен сайт, където можеш сам да си теглиш със съответното тълкуване на английски. За превод - автоматичен преводач на Гугъл.

http://www.newagestore.com/Divination/Tarot/3-Card-Tarot.aspx

И ще те помоля да си играйкаш в твоята тема.  ;)