Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163351 Прегледи
*

Helo

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3340 -: Май 30, 2010, 10:56:11 am »
Цитат
без да спя с папата или някой от кардиналите
И да искаш няма как да стане, всички са педераси там

Не всички. Там половината са педофили, а другата половина:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=514796

*

Helo

« Отговор #3341 -: Май 30, 2010, 10:57:54 am »
Изтеглих карти Таро с въпрос дали някога ще имам достъп до най-големите тайни от Тайния архив на Ватикана.  ;D

Първа карта - 8 меча Разочарование

Втора карта - папата  ;D

Трета карта - 2 чаши Взаимоотношения :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #3342 -: Май 30, 2010, 11:00:47 am »
А на другият ми въпрос - Ако някой ден имам достъп до най-големите тайни от Тайния архив на Ватикана, кой ще ми помогне да го осъществя, според Тарото:

Първа карта - Страшният съд

Втора крата - Слънцето

Трета карта - 10 пентакли

;D Как го тълкувате?

*

abroad

« Отговор #3343 -: Май 30, 2010, 11:03:01 am »
Хело, излезе ти късмета, май ;D
Къде го чукаш, къде се пука - любов с папата - хем ще ти пасне на Венера/Сатурн
Тегли още три да намерим връзка с осмия ти дом и Плутон ;D

« Отговор #3344 -: Май 30, 2010, 11:05:46 am »
Не може да се задава хорарен въпрос със срок на изпълнение "някой ден".

За да се даде достъп до архивите се пранят тестове, за да бъдеш оценен. Това самият Б. Димитров го каза. Не е достатъчно да си учен.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3345 -: Май 30, 2010, 12:30:12 pm »
я да "обърна кафето " :P

предположенията ми засягат по -ексизстенциални въпроси и са поне 100 на брой:
1) работа беше едно то нещата, но после с еразмислих и реших, че е свръзано с работа среда и обстановка, но е по- ско в сферата на забалвенията и нещо с директн акомуникация
2) върпос от сферата на нестандартното и езотериката- здраве, медитация, религия

обаче да уточня аз от хорари не разбирам - много са ми къси :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3346 -: Май 30, 2010, 02:35:39 pm »
Не може да се задава хорарен въпрос със срок на изпълнение "някой ден".

За мен и "как" е некоректен въпрос, но както и да е. Това е несериозен въпрос. С Луната в 5 дом в Козирог ще трябва висш политик да го позволи. И да си го извоюва може би с любов.  ;D  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3347 -: Май 30, 2010, 03:29:36 pm »
Я,да задам и аз един въпрос. Харесвам хорарите, обаче хич ме няма, ако трябва да търся нещо-)))). Та, така...Въпросът е зададен към мен от една приятелка и е " Къде са ми парите" Значи, девойчето скътало някакви пари,ама не се сеща къде ги е оставило ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #3348 -: Май 30, 2010, 03:46:16 pm »
Кабала, аз ще тълкувам картата по Пласидус.

У1ви Слънце
У2ри - парите - също Слънце - не ги е загубила. Мисля, че ще се намерят.
Слънцето е в Близнаци в 11ти - до компютър, място за писане, бюро, пощенски плик, между книги. Може при приятел на работното място.
Луната във 2ри също е сигнификатор на парите, в Дева - работно място, шкаф, дреха, джоб, чанта, портмоне.

Мисля, че парите не са в дома й, а по-скоро в работата. Да огледа на нейното бюро или при някой колега.
Слънцето У2ри прави апликиращ секстил към Марс /косигнификатор на питащата/ - точен аспект 21 градуса. Питала те е на 21,05. Значи към 10-11.06 трябва да ги намери.

Успех!  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3349 -: Май 30, 2010, 03:48:59 pm »
Аурорче, душко,тя не работи-)))). Иначе и аз и го изтълкувах,че са на скрито място в шкаф и реших, че са близо до печки, комини и бля,бля... с този лъв там....Рови тя, ама...тц...Но ще и кажа за това, което пишеш, въпреки,че тя до тогава няма да е в България.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #3350 -: Май 30, 2010, 03:51:06 pm »
въпреки,че тя до тогава няма да е в България.

аааа, ето защо ще ги намери чак тогава!  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3351 -: Май 30, 2010, 03:51:25 pm »
Опаааааааа ;D ;D...Сънреееееййййн, Хелото пак започна да си води записки-)))).Аз,мисля, че казах, още в началото,че познавам доста хора тук-)))). Няма ли да питаш от къде познавам и Лили, и Синухето,и Марая, че и Скарлет-))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3352 -: Май 30, 2010, 03:53:05 pm »
въпреки,че тя до тогава няма да е в България.

аааа, ето защо ще ги намери чак тогава!  ;D
Обърках се, тя тогава няма да е в БГ. Ще замине в началото на юни,освен,ако нещо се забави,де....

« Отговор #3353 -: Май 30, 2010, 03:54:57 pm »
ми, не знам тогава  :'( Всеки случай, да огледа билиотека, компютър, между книги. И това, че Слънцето е в 11-ти може и да са оставени при приятел.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3354 -: Май 30, 2010, 03:59:56 pm »
Интересуваше ме,дали правилно съм се ориентирала и ти, Аурора, го потвърди-))).Ще и кажа и ще видим какво ще излезе-)))

*

Divna

« Отговор #3355 -: Май 30, 2010, 04:23:43 pm »
Снощи бях на парти и се запознах с интересни личности. Поканиха ме на друго парти следващата седмица. Та въпроса ми е: Ще отида ли на партито следващата седмица?

Ако приема 5 дом за партито, то управителя му Юпитер е в 8 и не прави аспект със Слънце (аз) и е в квадратура с Луна което ще рече НЕ.
Юпитер е в съвпад с Уран - ще се случи нещо неочаквано и няма да мога да отида.
Правилно ли тълкувам?
« Последна редакция: Май 30, 2010, 04:36:00 pm от Divna »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3356 -: Май 30, 2010, 04:27:11 pm »
Хич не обичам такава карта,че градусите не са дадени, обаче, виж, че луната има повече положителни аспекти,отколкото отрицателни,така че трябва да отидеш

*

abroad

« Отговор #3357 -: Май 30, 2010, 04:28:46 pm »
Според мен отговорът е да :-[

п.п. квадратурата на Луната е разходяща, последният аспект който ще направи с Юпитер преди да напусне знака е секстил

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3358 -: Май 30, 2010, 04:33:41 pm »
И на мен тази карта ми е трудна за виждане. Като плетеница.  :blink:  ;) Все пак ми се струва много вероятно да отидеш, но възможно ли е да има някакво забавяне на събирането?! 
Луната ще направи тригон с Меркурий, който е в 10 дом, сигурно е доста представително парти, явно отбрани хора се очертава да са там. Преди това обаче има лош аспект с Венера, който незнам как да тълкувам сега....

По хорара на Кабала само едно вдявам по темата, че парите ще се намерят.  :blink: Може би до 2-3 седмици, но аз със сроковете съм гола вода.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3359 -: Май 30, 2010, 04:34:38 pm »
п.п. квадратурата на Луната е разходяща, последният аспект който ще направи с Юпитер преди да напусне знака е секстил

И туй щях да пиша в допълнение. Няма квадрат. Отминал е. И по-важното е какво й предстои.  :blink:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.