Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162733 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3540 -: Юни 02, 2010, 03:29:07 pm »
Основная информация по заданному вопросу:

Сигнификатор кверента (Солнце) и сигнификатор вопроса (Луна) до выхода из своих знаков, между собой АСПЕКТОВ НЕ ОБРАЗУЮТ.
  Сигнификатор вопроса (Луна) выходит из своего знака в 17 час. 33 мин. 03.06.2010, не образуя точного аспекта с сигнификатором кверента (Солнце). Поэтому ответ на ваш вопрос - ОТРИЦАТЕЛЬНЫЙ (нет, ничего из этого не выйдет, не получится, не реализуется, не произойдёт и т. п.).

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3541 -: Юни 02, 2010, 03:31:18 pm »
Марс в 11-ти дом е в сходяща опозиция с Нептун - У8.

Но Слънце е в тригон с Нептун.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3542 -: Юни 02, 2010, 03:32:55 pm »
Марс в 11-ти дом е в сходяща опозиция с Нептун - У8.

Но Слънце е в тригон с Нептун.

А Луната е в сходящ съвпад, най-накрая.

*

Nebesna

« Отговор #3543 -: Юни 02, 2010, 03:33:16 pm »
Скарлет, къде си?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3544 -: Юни 02, 2010, 03:52:51 pm »
Скарлет, къде си?

Тук съм, мила. Малко си почивах, че днес ми скъсахте шортите от хорари  Grin, а трябваше да направя и хороскопа за следващата седмица по-рано. Нали ще идвам в петък в Златните? За мен отговора е "не", поне за това забременяване. Нептун управлява 8 дом, но е ретро /забавяне/ и е в 7 дом, във взаимна рецепция с Уран - управител на 7 дом от 11. Според мен доктора няма да е надежден и няма да извърши всички процедури както трябва. Никога не подминавам и планетите, намиращи се в домовете, които засяга въпроса. В 1/7 дом има сходяща опозиция Марс/Нептун. Ако погледнем и нейния 5 дом в Стрелец, на Слънцето му предстои квадратура с Юпитер.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3545 -: Юни 02, 2010, 04:04:23 pm »
Хм, отново се замислих относно хорара на Ванила доколко точно е дефиниран въпросът...

Въпросът беше "Бременна ли съм?", т.е. действието се развива в настоящето. По тази логика Луна без курс, разположена в 8 дом в картата и в знак на заточение, може наистина да даде отрицателен отговор.

Ако беше питала "Забременяла ли съм?", щяхме да търсим отговора по-скоро по разходящите аспекти на Луната и сигнификаторите, имащи отношение към естеството на зададения въпрос.

Така мисля.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3546 -: Юни 02, 2010, 04:11:08 pm »
Хм, отново се замислих относно хорара на Ванила доколко точно е дефиниран въпросът...

Въпросът беше "Бременна ли съм?", т.е. действието се развива в настоящето. По тази логика Луна без курс, разположена в 8 дом в картата и в знак на заточение, може наистина да даде отрицателен отговор.

Ако беше питала "Забременяла ли съм?", щяхме да търсим отговора по-скоро по разходящите аспекти на Луната и сигнификаторите, имащи отношение към естеството на зададения въпрос.

Така мисля.  :blink:

Аз също много мислих, но Луната хем е сигнификатор на майчинството, хем управлява асцендента, т.е. питащата и прави разходящ тригон със Сатурн - управител на 8 дом. А освен това Венера-управител на 5 дом /децата/ прави разходящ секстил с Меркурий - диспозитор на Сатурн в Дева. И не на последно място - управителят на 5 дом е в 1.  Луната е диспозитор на Венера в 1 дом, а Сатурн е диспозитор на Луната в 8 дом. Това ме накара да дам положителния отговор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3547 -: Юни 02, 2010, 04:17:10 pm »
Обаче Луната има разходяща опозиция с Венера. А според мен и двете са свързани с въпроса и са сигнификатори на питащата. Луната управлява АС и се намира в 8 дом, Венера е в Рак в първи дом и управлява 5 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3548 -: Юни 02, 2010, 04:21:35 pm »
...утре ще ви кажа какво показва теста....

Цитат
Аз също много мислих, но Луната хем е сигнификатор на майчинството, хем управлява асцендента, т.е. питащата и прави разходящ тригон със Сатурн - управител на 8 дом. А освен това Венера-управител на 5 дом /децата/ прави разходящ секстил с Меркурий - диспозитор на Сатурн в Дева. И не на последно място - управителят на 5 дом е в 1.  Луната е диспозитор на Венера в 1 дом, а Сатурн е диспозитор на Луната в 8 дом.

Скарлет, а всичко това не може ли да показва примерно, моето чудене, отношение и размишление върху въпроса...като случило се в смисъл ако съм бременна...как бих приела нещата, нагласата ми....?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3549 -: Юни 02, 2010, 04:22:21 pm »
...утре ще ви кажа какво показва теста....

Най-добре!  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3550 -: Юни 02, 2010, 04:24:16 pm »
и аз съм много объркана все си мисля, че най-вероятно няма да съм...ами ще излезе, че са някои разбъркани хормони....

« Отговор #3551 -: Юни 02, 2010, 04:25:29 pm »
   Баааа как издържаш толкова време да се чудиш, взимаш тестчето и за отрицателно време знаеш....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3552 -: Юни 02, 2010, 04:25:59 pm »
Целенасочено ли искаше да забременееш или мислиш, че може да е станало случайно?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3553 -: Юни 02, 2010, 04:36:14 pm »
Целенасочено ли искаше да забременееш или мислиш, че може да е станало случайно?

мисля, че може да е станало случайно....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3554 -: Юни 02, 2010, 04:43:33 pm »
   Баааа как издържаш толкова време да се чудиш, взимаш тестчето и за отрицателно време знаеш....

ами незнам...някак спокойно ми е....пък и нали трябвало сутрин....да се прави....тази в аптеката специално ме предупреди...вече се чудя дали да чакам до сутринта...

*

Nebesna

« Отговор #3555 -: Юни 02, 2010, 05:10:57 pm »
Скарлет, къде си?

Тук съм, мила. Малко си почивах, че днес ми скъсахте шортите от хорари  Grin, а трябваше да направя и хороскопа за следващата седмица по-рано. Нали ще идвам в петък в Златните? За мен отговора е "не", поне за това забременяване. Нептун управлява 8 дом, но е ретро /забавяне/ и е в 7 дом, във взаимна рецепция с Уран - управител на 7 дом от 11. Според мен доктора няма да е надежден и няма да извърши всички процедури както трябва. Никога не подминавам и планетите, намиращи се в домовете, които засяга въпроса. В 1/7 дом има сходяща опозиция Марс/Нептун. Ако погледнем и нейния 5 дом в Стрелец, на Слънцето му предстои квадратура с Юпитер.

Скарлет, какво ще правиш в петък на Златните?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3556 -: Юни 02, 2010, 05:12:02 pm »
Нали тогава е конференцията, а Скарлет разбрах, че ще е един от лекторите там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3557 -: Юни 02, 2010, 05:13:19 pm »
Нали тогава е конференцията, а Скарлет разбрах, че ще е един от лекторите там.

Чух за някаква конференция, но не знаех, че е на Златните? А входът сигурно е само за членове на БАА.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3558 -: Юни 02, 2010, 05:20:26 pm »
Всички може да присъстват, но таксата е доста висока.
Членовете на асоциацията получават някаква символична отстъпка, разбрах.
Има го обявено на сайта на БАА: http://www.bulastro.com/

Таксата за един ден за нечленуващ в асоциацията е 90 лв.
Чудех се дали да присъствам, но не ми се дава стотачка за това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3559 -: Юни 02, 2010, 05:40:00 pm »

ами незнам...някак спокойно ми е....пък и нали трябвало сутрин....да се прави....тази в аптеката специално ме предупреди...вече се чудя дали да чакам до сутринта...

Ааааа, следвай си инструкциите, че да не изопачиш резултата.