Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167108 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3560 -: Юни 02, 2010, 05:44:10 pm »
   Баааа как издържаш толкова време да се чудиш, взимаш тестчето и за отрицателно време знаеш....
ами незнам...някак спокойно ми е....пък и нали трябвало сутрин....да се прави....тази в аптеката специално ме предупреди...вече се чудя дали да чакам до сутринта...

Ааааа, следвай си инструкциите, че да не изопачиш резултата.

Ами аз примерно бих си купила два. Един за веднага и един за "по инструкция" .
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3561 -: Юни 02, 2010, 05:47:55 pm »
   Баааа как издържаш толкова време да се чудиш, взимаш тестчето и за отрицателно време знаеш....
ами незнам...някак спокойно ми е....пък и нали трябвало сутрин....да се прави....тази в аптеката специално ме предупреди...вече се чудя дали да чакам до сутринта...

Ааааа, следвай си инструкциите, че да не изопачиш резултата.

Ами аз примерно бих си купила два. Един за веднага и един за "по инструкция" .

Четеш ми мислите!  :tongue2:

*

Nebesna

« Отговор #3562 -: Юни 02, 2010, 06:05:32 pm »
Фазовият лунар най-точно щеше да покаже.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3563 -: Юни 02, 2010, 06:08:43 pm »
Нали тогава е конференцията, а Скарлет разбрах, че ще е един от лекторите там.

Чух за някаква конференция, но не знаех, че е на Златните? А входът сигурно е само за членове на БАА.

Мдааа, ще си повръткам там стария дебел задник.  ;D Направих интересен доклад за американските президенти и проклятието на Текумзе. Да видим дали ще им хареса. Лично аз се изумих в хода на анализите от много неща. Астрологията е страхотна наука!  ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3564 -: Юни 02, 2010, 06:12:43 pm »
Обаче Луната има разходяща опозиция с Венера. А според мен и двете са свързани с въпроса и са сигнификатори на питащата. Луната управлява АС и се намира в 8 дом, Венера е в Рак в първи дом и управлява 5 дом.

Така е, аз съм го написала в по-горния пост същото. Но последният отминал аспект на Луната е тригонът със Сатурн - управител на 8 дом и диспозитор на Луната. Нека каже тя какъв е резултата от теста утре.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3565 -: Юни 02, 2010, 06:16:42 pm »
Но е малефик, макар че в картата управлява 7ми и 8ми домове.  ;)
Да почакаме до утре тогава, тестът ще си каже тежката дума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3566 -: Юни 02, 2010, 06:21:26 pm »
Но е малефик, макар че в картата управлява 7ми и 8ми домове.  ;)
Да почакаме до утре тогава, тестът ще си каже тежката дума.

Лили, това, че Сатурн е малефик няма значение в хорарната астрология, струва ми се. Важен е факта, че Сатурн управлява 8-ми дом. Възможно е Сатурн да показва късна бременност (не зная кога е родена питащата).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3567 -: Юни 02, 2010, 06:24:05 pm »
Има, наскоро го чух. Така е при класиците. И аз се учудих, че има такава възможност - хармоничен аспект с малефик да даде отрицателен отговор. Но утре най-добре ще се види кои правила и концепции са приложими и кои не чак толкова.  ;)
Мисля, че Diyana наскоро го беше споменала, а и го чух от професионален астролог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3568 -: Юни 02, 2010, 06:29:59 pm »
Има, наскоро го чух. Така е при класиците. И аз се учудих, че има такава възможност - хармоничен аспект с малефик да даде отрицателен отговор. Но утре най-добре ще се види кои правила и концепции са приложими и кои не чак толкова.  ;)
Мисля, че Diyana наскоро го беше споменала, а и го чух от професионален астролог.

Не споделям това мнение, но ти си решаваш за сееб си кой подход да избереш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3569 -: Юни 02, 2010, 06:42:08 pm »
Там е работата, че още не съм решила кой подход да следвам.
Затова всичко подлагам на проверка с оглед на резултатност, практическа приложимост.
В случая резултатът от теста ще покаже коя от техниките е проработила и коя не.
Освен това малко ме озадачава начинът, по който бе формулиран въпросът - "бременна ли съм?" /в момента/ и заточена Луна без курс. Тригонът със Сатурн би трябвало да изиграе своята роля, ако се пита "Забременяла ли съм?".
Но това са си мои размисли, може и да греша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3570 -: Юни 02, 2010, 07:09:00 pm »
не можах да изчакам до утре сутринта....и сега като се прибрах го направих.....
отрицателен е...

както вие казахте  Луната в 8-ми дом и заточение на 29 и нещо градуса ...и Сатурн..са .....

благодаря ви Скарлет, Lillie, Diyana, Kalli за вложените усилия и време ... :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3571 -: Юни 02, 2010, 07:20:18 pm »

Уилям Лилли ;). Аспектите със Сатурн, Марс и намаляваща Луна не водят до положителен отговор, дори да са положителни. Знаеш, за класиците водеща е присъщата природа на планетите, не вида на аспекта.

*

Nebesna

« Отговор #3572 -: Юни 02, 2010, 07:21:21 pm »
Основното тук е Луната без курс - показва оставане на същото положение, без промяна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3573 -: Юни 02, 2010, 07:25:09 pm »
отрицателен е...

Друг път да е положителен, ако наистина го желаеш.  :blink:

Но ако мисълта за възможна бременност те е притеснявала поради едни или други причини, не мисля, че има повод за съжаление.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3574 -: Юни 02, 2010, 07:27:19 pm »

Уилям Лилли ;). Аспектите със Сатурн, Марс и намаляваща Луна не водят до положителен отговор, дори да са положителни. Знаеш, за класиците водеща е присъщата природа на планетите, не вида на аспекта.

Диана, Уилям Лилли не разглежда изобщо 8-ми дом относно децата. Ако ще се придържаме към него, би трябвало изобщо да не се интересуваме от 8-ми дом и неговия господар.

Ха, а Марс и Сатурн в аспект с господаря та 5-ти дом показват, че детето е заченато н прелюбодеяние или жената е била изнасилена. Бррррр!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3575 -: Юни 02, 2010, 07:27:27 pm »
Значи Луна без курс е изиграла своята роля в случая с оглед начина, по който бе зададен въпросът - питаше се за текущо състояние, а не за минало събитие. И Луна на празен ход в знак на заточение е показала, че нищо не се случва в момента.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3576 -: Юни 02, 2010, 07:31:04 pm »
Значи Луна без курс е изиграла своята роля в случая с оглед начина, по който бе зададен въпросът - питаше се за текущо състояние, а не за минало събитие. И Луна на празен ход в знак на заточение е показала, че нищо не се случва в момента.
И аз така смятам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3577 -: Юни 02, 2010, 07:32:20 pm »

Диана, Уилям Лилли не разглежда изобщо 8-ми дом относно децата. Ако ще се придържаме към него, би трябвало изобщо да не се интересуваме от 8-ми дом и неговия господар.

Че кой говори тук за осми дом или за конкретния хорар. Цитирам източника на въпросната теза.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3578 -: Юни 02, 2010, 07:33:15 pm »
отрицателен е...

Друг път да е положителен, ако наистина го желаеш.  :blink:

Но ако мисълта за възможна бременност те е притеснявала поради едни или други причини, не мисля, че има повод за съжаление.  :blink:

много смесени усещания....ами и аз не знам....ако се случи няма да съжялавам, но нямам смелост да го направя умишлено... :-\

*

Nebesna

« Отговор #3579 -: Юни 02, 2010, 07:35:57 pm »

Че кой говори тук за осми дом или за конкретния хорар. Цитирам източника на въпросната теза.

Ясно. Така е.