Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165986 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3600 -: Юни 03, 2010, 08:48:31 pm »
Скарлет, мисля, че заради апликиращия квадрат на Слънцето към Сатурн, представянето ще е под очакванията му, но не мисля че има нещо, което да му застрашава живота. ЛФто е в неговия 5-ти дом. Сатурн е в 9-ти - високо. Ако не е на стълбичката ще е много близко до нея. :blink:
  Нито той, нито аз имаме очаквания за стълбичката, защото тренира с лодка едва от 3 месеца, а само от 1 месец е без балансьори. Но треньора му ми каза по телефона,че е дошъл последен, но вече е най-добър. Как стават тия паботи, не знам.  :blink: Може би просто другите са прекалено слаби. Чувствам се гузна, че 3 дни няма да ходи на тренировки, за да пътува с мен. А състезанието е между 10 и 12 юни. Слънцето мунданно управлява 5 дом и има отношение към спорта, но в картата защо гледаш сходящия аспект на Слънцето към Сатурн??? Затова се притесних, щото управлява 8 дом от 5.  :-\ Тук са важни Сатурн като негов управител, Меркурий - като негов диспозитор и Венера - като управител на 5 дом - състезанието и на 10 дом - имиджа му. Първо Венера прави секстил към Сатурн, после май Слънцето го квадратира и накрая Меркурий прави секстил с него /ако правилно си спомням/. А аз винаги гледам първия сходящ аспект към сигнификатора.

*

Nebesna

« Отговор #3601 -: Юни 03, 2010, 08:52:58 pm »
Ще се представи добре, Скарлет.
Ако гледаме 5-ти дом за детето, той се управлява от Сатурн. Състезанието е 5-ти от 5-ти дом и се управлява от Венера, която е в сходящ секстил със Сатурн, което е първото „ДА”. Съ-управител на състезанието е и Меркурий в Телец, който също прави положителен аспект със Сатурн, което е още едно  „ДА”. Луната в случая няма отношение към въпроса.

Някой тук спомена за еднаквите градуси на нодалната ос и на планета в хорара, че действали съдбовно. В случая Слънцето е в същия градус като възлите, но аз не съм проверила дали това осуетява благоприятния изход.

« Отговор #3602 -: Юни 03, 2010, 08:54:23 pm »
Здравейте момичета,моля да ми помогнете,за един въпрос,който много ме притеснява.Ще остана ли,на сегашната си работа?Въпроса е зададен на 08.05.2010 г.в 11.43 ч.гр.София

Настоящата ти работа е представена по ретро Сатурн, с който сигнификатора на пинащия - Слънцето ще направи тригон. Луната ще направи опозиция. Ще останеш, но вероятно на друга позиция. Ретро Сатурна показва, че нещо в тази работа ще се промени. Той е в 3-ти натален - договор. Вероятно ще подпишеш някакво ново споразумение за промяна в длъжността.

Здравейте отново ,момичета,обещах ви,да кажа ако има някаква промяна в моята работа.На 31.05 Кремиковци,го обявиха в ликвидация :(,до утре,съм в отпуска.Понеделник ,трябва да отида в комбината,и още от сега,сърцето ми се е свило,още от сега,говори се,че синдикатите ,ще направят временно фирма,и ще назначът мн.малко хора,докато се търси друг купувач,ако въобще ,се намери такъв.Досега закона ме защитаваше,но на 31.08 моят син Емил,навършва 3 годинки,а и защото съм самотна майка,шефа се застъпва за мене. :blink:Момичета моля ви,още веднъж,дали комбината,ще продължи,да работи?Въпроса е зададен ,на 03.06.2010 г.гр.София,в 19.46 мин.

Aurora Borealis благодаря ти,явно засега ,няма никакъв шанс. Sad

« Отговор #3603 -: Юни 03, 2010, 08:59:34 pm »
Гледам сходящата квадратура на Слънцето, защото е естествен управител на 5ти дом.

Венера прави секстил към Сатурн, но тя е в съвпад с ДЦ-то - един вид състезанието е настраната на опонентите му.
Но и прави секстил със Сатурна - ще се представи добре, но заради квадратурата на Слънцето си мисля, че ще е малко разочарован. :blink:

Оносно кондицията му - Слънцето апликира със секстил и Марс/естествен управител на 1ви дом/ - той е добре подготвен. Разбира се, секстилът няма да се състои, но са в хармонични знаци.

Важното е детето да е живо и здраво и да се разбира със съотборниците и тренера  ;) Стискам палци. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3604 -: Юни 03, 2010, 09:00:07 pm »
Ще се представи добре, Скарлет.
 Дано се справи, защото иначе и аз, и той ще съжаляваме че сме си вяли задниците по морето,вместо да тренира. Благодаря ти и на теб!  :88: :58:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3605 -: Юни 03, 2010, 09:02:17 pm »
Гледам сходящата квадратура на Слънцето, защото е естествен управител на 5ти дом.

Венера прави секстил към Сатурн, но тя е в съвпад с ДЦ-то - един вид състезанието е настраната на опонентите му.
Но и прави секстил със Сатурна - ще се представи добре, но заради квадратурата на Слънцето си мисля, че ще е малко разочарован. :blink:

Оносно кондицията му - Слънцето апликира със секстил и Марс/естествен управител на 1ви дом/ - той е добре подготвен. Разбира се, секстилът няма да се състои, но са в хармонични знаци.

Важното е детето да е живо и здраво и да се разбира със съотборниците и тренера  ;) Стискам палци. :blink:

Сигурно не си прочела по-горе, той е с партньор на лодката. Мисля, че 7 дом представя по-скоро него.

*

Divna

« Отговор #3606 -: Юни 03, 2010, 09:06:57 pm »
Аурора, пиша ти за  опозицията м/у Венера и Луна (в хорара ми за пътуването) където се чудехме как ще се прояви ... Няма да ти казвам - направо смях в залата  ;D. Такава излагация направих, че не е истина. Хем плаках, хем се смях. Абсолютен театър.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3607 -: Юни 03, 2010, 09:08:07 pm »
Да те подсетя, Аурорче, че и Локус фортуна е в 9 дом в Телец - 5 от 5 дом. Надявам се и тя да помогне.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #3608 -: Юни 03, 2010, 09:12:57 pm »

Сигурно не си прочела по-горе, той е с партньор на лодката. Мисля, че 7 дом представя по-скоро него.

И аз това смятах да напиша, че изходът от състезанието не зависи само от него, а и от партньора му, понеже това е колективен спорт.

« Отговор #3609 -: Юни 03, 2010, 09:15:06 pm »
Скарлет, цунки на тебе и сина ти. Да си изкарате страхотно двамата на морето, защото и след 10 и  след 30 години това ще е важното! В края на крайщата това не са олимпийски игри /дай Боже и там да стигне!!!/, но ти си най-важната за него! :wub:

Дивна, какво стана?  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #3610 -: Юни 03, 2010, 09:27:09 pm »
Стискам палци за момчето и мислено го подкрепям.

*

Divna

« Отговор #3611 -: Юни 03, 2010, 09:32:23 pm »
Вчера тръгнахме за посолството и когато стигаме аз разбирам, че съм забравила всички документи на дъщеря ми в къщи  :o. В бързината сутринта съм ги забравила.
Посолството работи с клиенти само до 12:30, а ние бяхме в Отава в 11:00, така че нямаше време да се върнем, за да взема документите и пак да отидем. Идеше ми да се гръмна. С такъв зор си взех един почивен ден и не можах да си свърша работата. Очаквах дъщеря ми да бъде силно разочарована, а то детето си беше толкова доволно, че още веднъж трябва да се разхождаме до там (Отава е много хубав град). Приятелят ми пък си умря от смях с мен. За пореден път се убеди, че съм перманентно на луната  ;D.

« Отговор #3612 -: Юни 03, 2010, 09:39:00 pm »
Лелеее  :57:

Поне сте прекарали времето заедно!  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3613 -: Юни 04, 2010, 08:26:39 am »
Скарлет, цунки на тебе и сина ти. Да си изкарате страхотно двамата на морето, защото и след 10 и  след 30 години това ще е важното! В края на крайщата това не са олимпийски игри /дай Боже и там да стигне!!!/, но ти си най-важната за него! :wub:

Дивна, какво стана?  :blink:

Хахаха, благодаря, Аурорче! Сигурна съм, че ще си изкараме двамата страхотно.  ;D Затова си го и водя винаги с мен, щото сме като дупе и гащи - Рак и Риби. ;) Притеснението ми беше единствено да не се изложи на състезанието, не дали ще спечели нещо. Гузна ми е съвестта, че го взимам със себе си, вместо да се готви за състезанието. Сега вече съм спокойна и към 11-11,30 като му свърши матурата се изстрелваме.
Много целувки на всички и приятен уикенд!   :88: :49: :88: :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3614 -: Юни 04, 2010, 12:06:07 pm »
ще пътувам ли днес?
12:48 мин. софия
04.06.2010

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3615 -: Юни 04, 2010, 12:15:43 pm »
Марая, това пътуване, допускам по бизнес, веднъж вече отлагано ли е? Струва ми се, че и за днес не виждам достатъчно положителни фактори да заминеш...
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 12:32:13 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3616 -: Юни 04, 2010, 12:30:33 pm »
Марая, това пътуване, допускам по бизнес веднъж вече отлагано ли е? Струва ми се, че и за днес не виждам достатъчно положителни фактори да заминеш...

да!
трябваше вчера да тръгна , но го отложих.
имам проблем с колата и партньопа ми не е готов.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3617 -: Юни 04, 2010, 01:30:17 pm »

Аз мисля, че има чувства и привличане в еротичен план (Венера в секстил с Марс), може да има и нагласа за брак, но е рано, според мен още -светилата са в квадратура помежду си. Луната на куспидата на 5-ти е в опозиция на сигнификатора на брачния партньор - Марс.
[/quote]
Да докладвам и аз относно хорара,пуснат от мен преди месец.
Връзката на двамата върви като по ноти.Не знам дали има значение или е моя измишльотина ,но те заживяха заедно при превръщането на квадратурата между Слънцето и Луната в тригон. :-[

« Отговор #3618 -: Юни 04, 2010, 02:06:03 pm »
Здравейте,
бих искала да споделя нещо
Преди време тук зададох един въпрос за бъдеща работа за мен ...
Явно не ме интересува толкова щом никой не ми отговори

Сега бих искала да ви попитам нещо друго

Знам че е петък , но този въпрос е нещо , което живо ме интересува не от днес или не от вчера

Ще започна ли щастливо съвместно съжителство с него до края на 2010 година ?
 Въпросът е зададен в 14:47часа  в гр.София

Благодаря ви от сърце :)

*

missKapriz

« Отговор #3619 -: Юни 04, 2010, 03:04:49 pm »
Здравей,Angel!
Би ли обяснила кого назоваваш с "него"-той ти е съсед,колега,гадже,любовник

Марая,присъединявам се към мнението на Сънрейн-мисля,че днес няма да пътуваш
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 03:10:50 pm от missKapriz »