ще получа ли във вторник парите?17 часа 50мин. софия05.06.2010г.
Луната и Мерка са в точен сесктил, което е много добре, но не знам дали е достатъчно, за положителен отговор
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 05, 2010, 05:25:52 pmЛуната и Мерка са в точен сесктил, което е много добре, но не знам дали е достатъчно, за положителен отговор така ,като е добре кО наЧи? :blink:
Цитат на: Марая в Юни 05, 2010, 05:32:21 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юни 05, 2010, 05:25:52 pmЛуната и Мерка са в точен сесктил, което е много добре, но не знам дали е достатъчно, за положителен отговор така ,като е добре кО наЧи? :blink:Луната е съуправител на въпроса, в точен секстил е с Мерка - парите, което много добре.Последният аспект на Луната в знака е Юпитер - У2ри, което къщо е много добре. :blink: Да се надяваме, че проблема се отнася само за забавяне.Но ти и парите сте в апликиращ квадрат. Вреоятно няма да ги върне, както очакваш във вторник. Може да има забавяне. Дано да е това. Иначе опонента ти е по Венера, в този случай. Той/Тя чужденец ли е, та е в 9-ти? :rolleyes:
Луната прави съвпад с Юпитер в Овен. Някаква промяна ще има, но мисля че до вторник няма да станат нещата.
С тези твърди знаци по ъглите, не става за дни, по-скоро месец, но ти ще промениш начина по който си искаш парите Марс У1 сменя знака, Юпитер сменя знака, Луната прави съвпад с Юпитер след като смени знака.
Луната прави съвпад с Юпитер преди да напусне Риби :rolleyes:
Някой щедро ти е обещал Според мен по-скоро Да, но няма да е задоволителен резултата за теб, някакси...Възможно е да те поизлъжатп.п Абе, Марая съсредоточи се върху един важен за теб въпрос, поне на седмична база
Цитат на: abroad в Юни 05, 2010, 05:31:04 pm Някой щедро ти е обещал Според мен по-скоро Да, но няма да е задоволителен резултата за теб, някакси...Възможно е да те поизлъжатп.п Абе, Марая съсредоточи се върху един важен за теб въпрос, поне на седмична база аз мецнах, ама ти като Марая бързата , не четеш после поне да кажеш
Имаш напредък, ограничила си ги до 1 на денонощие
Ма не бързай толкова 16:50 днес все още предстои
мисииииии, казвай те си мнението