Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166800 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3700 -: Юни 06, 2010, 09:00:24 pm »
осмелих се да го споделя с форума ,даже не смеех да си го призная на себе си и затова зададох въпрос- аз искам това да спре или по точно разума ми го иска...

*

Divna

« Отговор #3701 -: Юни 06, 2010, 09:03:27 pm »
Наталия, сънищата са нашето подсъзнание. Трудно може да ги контролираме. Явно трябва да си направиш една равносметка. Защо толкова често той присъства в сънищата ти? Какво има все още неизяснено помежду ви?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3702 -: Юни 06, 2010, 09:03:37 pm »
осмелих се да го споделя с форума ,даже не смеех да си го призная на себе си и затова зададох въпрос- аз искам това да спре или по точно разума ми го иска...

Докато изпитваш вина, обида, гняв, смесени чувства, нормално е да го сънуваш. Докато не се избистрят тези чувства и силните емоции, енергийната връзка помежду ви ще продължи да съществува, защото тя се "храни" с тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3703 -: Юни 06, 2010, 09:05:24 pm »
това е 6 та година?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3704 -: Юни 06, 2010, 09:07:26 pm »
От шест години сте разделени и още го сънуваш?
Интересно...
Зависи и как го сънуваш, при какви обстоятелства идва при теб в съня, какво ти казва. Може би там е скрит отговорът на твоя въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3705 -: Юни 06, 2010, 09:08:16 pm »
Има раздел в този сайт, наречен "Съновник"

*

Divna

« Отговор #3706 -: Юни 06, 2010, 09:11:00 pm »
6 години е дълъг период. Не знам кой е взел решението за раздялата. Ако си ти най-вероятно той още да не е успял да ти прости, а ако е той ти го търсиш в сънищата си, за да запълниш празнотата. Знам ли? Всичко тук е на психологическа основа.

ПП: Психиката по 3 дом ли се търси?

« Отговор #3707 -: Юни 06, 2010, 09:12:11 pm »
небесна,искам да кажа ,че кармичността се усеща - аз я усещам с този човек - ние не се виждаме  и чуваме ,но само един поглед стига за да  се усетим,,, не е много хубаво това чувство,даже напротив - тежи и провокира размисли-имам чувството че нещо ме свързва - но това нещо не са приятни моменти- по време на нашия 5 годишен брак погребехме майки и бащи и баби и дядовци  и се рзведохме накрая....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3708 -: Юни 06, 2010, 09:12:50 pm »
ПП: Психиката по 3 дом ли се търси?

Не, по-скоро по водните домове, макар че според мен е комплексна дефиниция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3709 -: Юни 06, 2010, 09:15:17 pm »
Ами в такъв случай нейният сигн. е във воден дом (Венера в Рак).

*

Divna

« Отговор #3710 -: Юни 06, 2010, 09:16:26 pm »
небесна,искам да кажа ,че кармичността се усеща - аз я усещам с този човек - ние не се виждаме  и чуваме ,но само един поглед стига за да  се усетим,,, не е много хубаво това чувство,даже напротив - тежи и провокира размисли-имам чувството че нещо ме свързва - но това нещо не са приятни моменти- по време на нашия 5 годишен брак погребехме майки и бащи и баби и дядовци  и се рзведохме накрая....

Наталия, ти правила ли си си синастрия с този човек? Как стоят нещата там?

« Отговор #3711 -: Юни 06, 2010, 09:16:58 pm »
дивна,сънувам ,че идва и се сприятелява със сегашния ми мъж и ме коментират-бившия казва че много ме е допуснал до себе си и няма да го позволи повече на никоя жена.Аз накрая незнам с кого съм в момента.
аз бях причината да се разделим - той да се разведем

*

Nebesna

« Отговор #3712 -: Юни 06, 2010, 09:18:02 pm »

Знам, че я усещаш, но тя е дефинирано понятие, не е чувство. Чувствата се пораждат вътре в нас, а кармичността съществува вън и независимо от нас, тя е надперсонална, докато омразата, обидата не са...но не е в това въпроса.

« Отговор #3713 -: Юни 06, 2010, 09:23:02 pm »
правила съм синастрия

*

Nebesna

« Отговор #3714 -: Юни 06, 2010, 09:24:50 pm »
В кой кръг са товите планети- вътрешния или външния?

*

Divna

« Отговор #3715 -: Юни 06, 2010, 09:25:35 pm »
Ясно, в твоето съзнание е, че ти ще останеш за винаги неговата "принцеса".
Навярно след раздялата ви той е останал сам, т.е. в момента все още не живее с никоя.
Подсъзнателно, ти чувстваш, че си го наранила.
Трябва да се "излекуваш" от това чувство за вина. Никой не е виновен за своите чувства, Наталия. Трябва да продължиш напред и да се опиташ да забравиш миналото. Ако бившия ти не е щастлив, то това не е твоя вина. Ти си с друг, който навярно обичаш и той те обича, така че мисли за него. Бившия ще си остане част от живота ти, но в твоето минало. Не знам дали ме разбираш.
Защо не пуснеш синастрията ви в отдела синастрии? Може да видим как стоят нещата свързани с кармата. Може да получиш някакъв отговор и да се освободиш от напрежението. Знае ли човек?

*

Nebesna

« Отговор #3716 -: Юни 06, 2010, 09:26:24 pm »
Наталия, моля те да прехвърлиш картата в темата за синастрии.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3717 -: Юни 06, 2010, 09:30:00 pm »
аз бях причината да се разделим - той да се разведем

Ако още изпитваш подсъзнателна вина, може и затова да го сънуваш. Дори ако той е бил "виновната" страна, инициаторът.
Имам аналогичен случай с една моя приятелка.
От две или повече години вече живее с друг мъж, сега е бременна от него и всеки момент ще роди.
Преди него имаше дълга връзка, която впоследствие прекъсва, следва поредица от случайни краткотрайни авантюри и впоследствие среща сегашния си партньор. Отношенията им са доста трудни, имаше и поредица от раздели и събирания. Преди да вземе окончателно решение да се върне при този мъж, бившият й бе готов да я приеме във всеки един момент, дори вече след като бе бременна от другия. Имала е избор. Остава със сегашния си партньор. И постоянно сънува бившия, вероятно защото изпитва вина. Споделяла е, че много конфузно се чувства и се срамува да се срещне някъде случайно с бившия очи в очи. И да го сънува, и да не го сънува вече няма път назад, направила е своя избор. Пито - платено.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3718 -: Юни 06, 2010, 09:30:52 pm »
Много сте си "говорили".

« Отговор #3719 -: Юни 06, 2010, 09:42:28 pm »
Лили не тепознавам ама имам чувството че веднага схващаш какви имам предвид - може би нещо с меркурий или нептунчо... има намесено