Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163472 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3940 -: Юни 17, 2010, 09:44:09 pm »
Това значи ли, че с парите ще съм добре?

Заплата ти е по 8ми дом. Ти и заплата ти имате един сигнификатор, което е добре.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3941 -: Юни 17, 2010, 09:46:05 pm »
Нещо с изкуство ми се върти-възможно ли е да е това?Щото ако не е ще трябва да родиш за да оправдайш тоз активиран 5 дом ;D

Малееее, чул те Господ!

Ами на мен това ми е мечтата, да си се отдам само на изкуството. Но хич не е лесно. Тепърва навлизам тук и все още никой не ме познава. Трябва си време, за да вляза в бранша. Правя и участвам в изложби, но само от тях не бих могла на тоя етап да преживявам.

За второто ми стана весело  ;D.
То май има доста предпоставки, ама няма го бащата. Приятеля ми вече е свършил с оплождането  ;). Решил е, че достатъчно е дал на света. Освен ако не срещна някой дето да не е приключил с даването .... знае ли човек?

*

Divna

« Отговор #3942 -: Юни 17, 2010, 09:47:41 pm »
Това значи ли, че с парите ще съм добре?

Заплата ти е по 8ми дом. Ти и заплата ти имате един сигнификатор, което е добре.  :blink:

Аурора, то нали са пари искарани с труд, а не е дарение ... Защо тогава трябва да се гледа по 8ми?

*

missKapriz

« Отговор #3943 -: Юни 17, 2010, 09:48:28 pm »
Не знам,Дивна-ти гледай да не ми провалиш прогнозата,че ми разваляш статистиката ;D ;DТворчество или бебе-ти избираш ;) ;D :wub:

« Отговор #3944 -: Юни 17, 2010, 09:49:47 pm »
Аурора, то нали са пари искарани с труд, а не е дарение ... Защо тогава трябва да се гледа по 8ми?

Небесна казва, че всички пари, които не са в джоба ти са по 8ми дом. Веднъж я питах за премия - каза, че е по 5ти, защото е награда.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3945 -: Юни 17, 2010, 09:52:38 pm »

Небесна казва, че всички пари, които не са в джоба ти са по 8ми дом. Веднъж я питах за премия - каза, че е по 5ти, защото е награда.  ;)

Сложна работа са това парите  ;D. То кой ли вече държи пари в джоба си? Всичко е в дебитни и кредитни карти.

*

missKapriz

« Отговор #3946 -: Юни 17, 2010, 09:53:53 pm »
Мама ЯЯ,не исках да пиша по хорара ти,защото нищо хубаво не мога да кажа-ама да не се чувстваш пренебрегнатати отговарям :wub:Но мисля,че скоро може да останеш без работа-нека и другите да кажат

*

Divna

« Отговор #3947 -: Юни 17, 2010, 09:55:46 pm »
Не знам,Дивна-ти гледай да не ми провалиш прогнозата,че ми разваляш статистиката ;D ;DТворчество или бебе-ти избираш ;) ;D :wub:

Спокойно!
До сега не съм разваляла статистиките. Било твойта, било на Аурора, Небесна, Скарлет, Дияна - всичките работят безотказно, за което много Ви благодаря!

Благодаря ви момичета!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3948 -: Юни 18, 2010, 07:36:15 am »
Мама ЯЯ,не исках да пиша по хорара ти,защото нищо хубаво не мога да кажа-ама да не се чувстваш пренебрегнатати отговарям :wub:Но мисля,че скоро може да останеш без работа-нека и другите да кажат

На мен ми се струва заради този късен Ас ,че като ,че ли нещата вече са ясни или ти си кандидатствала за друга работа или повишение ,защото У1 Слънцето току що е влязло в 11 /6от6/ и е минало през съвпад с диспозитара си Меркурий ,който се явява и втори У на 1 дом и У2 и в 10 твой  - или да си подписала договор някакъв за повишение  :-\
В крайна сметка последния аспект на Луната е съвпад със Сатурн У6 сегашна работа,може пък да останеш ,но заради квадратите на Слънцето със Сатурн и Луната с Меркурий ,може да си разочорована по някакъв начин.

« Отговор #3949 -: Юни 18, 2010, 09:19:29 am »
Благодаря ви, момичета! Продават ни, а не се знае новите собственици дали ще оставят отдела или ще аутсорснат. Оглеждам се за нова работа, не съм намерила, не съм подписала, само се ослушвам... Че с този ипотечен кредит и това дете...  :-X

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3950 -: Юни 18, 2010, 09:44:48 am »
А този Кт преди колко време си го теглила ,може и това да е обяснението на отминалия съвпад с меркурий на Слънцето ,в твоя джоб / 2 дом/са влезли пари .Луната ще направи тригон с Плутон и  съвпад с Марс,да не би това да е свързано с придобиване на жилището /предполагам за това е Кт/,другото е края на нещата ,аспектите са положителни ,дано да е за добро.

Съжалявам ,че не мога да помогна повече от това,дано да се наредят нещата по най-добрия начин за теб!

*

Nebesna

« Отговор #3951 -: Юни 18, 2010, 09:59:02 am »

Небесна казва, че всички пари, които не са в джоба ти са по 8ми дом. Веднъж я питах за премия - каза, че е по 5ти, защото е награда.  ;)

Не, Аурора! По осми дом са парите, спечелени от партньорство. По осми дом са и спестяванията, които са в банката, осигуровките, лихви, данъци, застраховки и т.н. Т.е. това са парите за черни дни.

По втори дом са лично спечелените пари, които са ти достатъчно, за да преживяваш прилично - в размера на дневните разходи.

Много рядко хората ползват 11-ти дом, но аз го смятам за финансов дом, понеже е 2-ри от 10-ти.
Това са парите, получени от покровители, а също и от кариера - когато името ти само започне да работи за теб.

По 5-ти дом са парите, спечелени от лотарийни игри и борсови спекулации, а също и наградите, и бонусите.
По 5-ти дом са рентите и наемите от недвижимо имущество (2-ри от 4-ти)
« Последна редакция: Юни 18, 2010, 10:03:12 am от Небесна »

« Отговор #3952 -: Юни 18, 2010, 10:16:29 am »
Благодаря ти, Кт-а е от 1 април, но с него наистина ми се затрудниха нещата... рефинансирах един с този за по-кратък срок и сега се поозъбвам(дълго ще се озъбвам). Тогава ми бяха добри транзитите - упр. на натален 8дом - Венера беше в съвп с ДСЦ и влизаше в Телец(с орбиса от 4гр), тр. Плутон(упр на 8ми дом) -  в 3ти натален, тр. Марс в точен съвпад с МЦ и кв. с тр. Венера и Меркурий на ДСЦ....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3953 -: Юни 18, 2010, 12:34:38 pm »
ще се изнеса ли другата седмица от жилището в което живея сега?
13:17мин. софия 18.06.2010г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3954 -: Юни 18, 2010, 12:46:18 pm »
Цитат
If Saturn is in the 1st House (or, presumably, conjunct the Ascendent), then the matter will rarely work out as the seeker hopes, especially when Saturn is retrograde. An exception to this rule may be when Saturn's placement in the first is somehow descriptive of what's going on.

http://mithras93.tripod.com/lessons/lesson1/lesson1.html

*

missKapriz

« Отговор #3955 -: Юни 18, 2010, 12:54:41 pm »
Марая,мисля,че преместване ще има,но не точно идната седмица-с малко закъснение според мен

*

Инти

• 2068
« Отговор #3956 -: Юни 18, 2010, 01:00:13 pm »
Управителя на 4ти дом Юпитер е в сходящ квадрат с Плутон, явно е че преместването е принудително или просто с цел разширение.

Кардиналните домове са в подвижни знаци, Уран прави опозиция към асцендента и Сатурн, последния е в квадратура със Слънцето, преместването вероятно ще се осъществи, но с трудности, но е възможно да е бавно поради съвпада на Сатурн с асцендента.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3957 -: Юни 18, 2010, 01:06:36 pm »
Х какъв ти е? Uran  :blink: и каква е сферата на представяне... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578