Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169510 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4120 -: Юни 27, 2010, 02:37:03 pm »
На мен това лунно затъмнение съвсем ми затъмни мозъка.
Та въпроса ми е следния:
Приключиха ли взаимоотношенията ни с ... (назовавам го по име)?

На Луната й предстои тригон със Сатурн и за мен отговора е "да", на към приключване са.  :-\

Благодаря, Скарлет!

« Отговор #4121 -: Юни 28, 2010, 06:48:02 pm »
Въпросът ми е следния: Да се съглася ли на интервюто?
Моля ви,помагайте.
Управителят на АС - Юпитер е в Овен в 4 дом с доста предизвикателни аспекти,може би описват объркването ми.Юпитер е в разходяща квадратура и с Меркурий,което е първо не,сигнификатор на въпроса е Уран(упр.на 3 дом),а той е съвпад с юпитер и разходящ секстил с луната,което не знам как трябва да го тълкувам.Луната също е сигнификатор на въпроса,а тя сключва положителни аспекти със сатурн и със съвпада Юпитер\уран.
Според мен отговора е не,но разчитам и на вашето мнение.

« Последна редакция: Юни 29, 2010, 08:33:13 am от Lina_re »

*

missKapriz

« Отговор #4122 -: Юни 28, 2010, 10:36:03 pm »
Въпроса ти е дали ще те одобрят ли,Лина-Ре-от какво са ти притесненията?

« Отговор #4123 -: Юни 29, 2010, 08:27:32 am »
Въпроса ти е дали ще те одобрят ли,Лина-Ре-от какво са ти притесненията?
Става въпрос за интервю за печатно издание,чудя се дали да се съгласявам,но човека настоява.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4124 -: Юни 29, 2010, 08:28:25 am »
Картата не се вижда
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #4125 -: Юни 29, 2010, 08:33:36 am »
Картата не се вижда
Оправих я. :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4126 -: Юни 29, 2010, 08:39:12 am »
Луната не сключва никакви положителни аспекти със Сатурн.Както виждаш, има само един секстил с Юпитер , куинкокси и съответно,една опозиция с Венера. Ако изобщо се съгласиш на това интервю, няма да си доволна. Моят отговор е не.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #4127 -: Юни 29, 2010, 08:44:00 am »
Луната не сключва никакви положителни аспекти със Сатурн.Както виждаш, има само един секстил с Юпитер , куинкокси и съответно,една опозиция с Венера. Ако изобщо се съгласиш на това интервю, няма да си доволна. Моят отговор е не.
Благодаря ти ,и аз съм така мисля.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4128 -: Юни 29, 2010, 08:46:34 am »

Според мен отговорът е "да" - съгласи се на интервю. Луната е в сходящ секстил с Юпитер, а със Сатурн е в разходящ тригон. Слънцето и Меркурий в 7 дом са в сходящ секстил с Марс, което също е добре. Според мен е рано да взимаш решение дали да се съгласяваш изобщо, защото Луната е на 1 градус. Но нищо не пречи да отидеш и да видиш какво ти предлагат изобщо.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4129 -: Юни 29, 2010, 08:48:04 am »

Щом предварително си се настроила негативно, без да си видяла и чула нещо, аз нямам какво да добавя.  :blink:

« Отговор #4130 -: Юни 29, 2010, 08:54:19 am »

Според мен отговорът е "да" - съгласи се на интервю. Луната е в сходящ секстил с Юпитер, а със Сатурн е в разходящ тригон. Слънцето и Меркурий в 7 дом са в сходящ секстил с Марс, което също е добре. Според мен е рано да взимаш решение дали да се съгласяваш изобщо, защото Луната е на 1 градус. Но нищо не пречи да отидеш и да видиш какво ти предлагат изобщо.  :blink:
С тази луна във втори дом може и пари да ми предложат :P Сега сериозно - за утре се разбрахме да се срещнем и да проведем интервюто.Благодаря ти Скарлет,много му се чудя,защото в наталната карта имах затъмнение върху меркурий,които в момента е нагазен от тр.Плутон.Може би това е проявлението.

« Отговор #4131 -: Юни 29, 2010, 08:58:56 am »

Щом предварително си се настроила негативно, без да си видяла и чула нещо, аз нямам какво да добавя.  :blink:
Не съм настроена негативно,просто съм объркана,защото ми дойде като гръм от ясно небе и не мога да съм обективана като тълкувам хорара.Ние с човека имаме уговорена среща за утре,така че още един път благодаря ти Скарлет :58:
Непременно ще докладвам как е минало и въобще как са се развили нещата. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4132 -: Юни 29, 2010, 09:22:32 am »
По хорЪрния въпрос, свързан с предстоящото раждане при моята приятелка, обявявам резултата!

Имаме момченце, родено в 9.15 сутринта! 3 кг 600 гр.
Контракциите при майката започват в 4 сутринта, самото раждане минава бързо и лесно, без секцио, по естествен път!
Преди малко ме събудиха да ми кажат тази новина и още не знам на кой свят се намирам.  ;D

Момченцето е с АС Лъв, Венера в съвпад с АС и Луна във Водолей (както и очаквах).
Очаквахме марсово-плутоново да се пръкне предвид обстоятелствата в семейството, а се роди Венерино детенце!!!
 ;D ;D ;D

ПП. Редактирах, така ми се спеше, че има доста объркани букви поради на неулучване на клавиатурата. Още съм в превъзбудено състояние.  ;D

« Последна редакция: Юни 29, 2010, 09:41:18 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4133 -: Юни 29, 2010, 09:23:42 am »
Днес е хубав български празник - Петровден. Да е живо и здраво! И бързо възстановяване на мама!  :wub: :blink:

Очаквахме марсово-плутоново да се пръкне предвид обстоятелствата в семейството, а се роди Венерино детенце!!!  ;D ;D ;D

За да внесе така нужната хармония сред тях, надявам се.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4134 -: Юни 29, 2010, 09:33:35 am »
Интересно, но последните дрешки, които купих за бебето в неделя и не успях да дам на майката, бяха в червено всичките. И се роди с огнен АС в съвпад с Венера!  ;D Досега подарявах само синички, белички или нещо зелено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4135 -: Юни 29, 2010, 09:36:48 am »
За да внесе така нужната хармония сред тях, надявам се.  :blink:

И аз така очаквам, може би е дошло в тази мисия.  :blink: Мисия Любов - Венера и Нептун по оста АС/ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4136 -: Юни 29, 2010, 09:37:43 am »
По хорЪрния въпрос, свързан с предстоящото раждане при моята приятелка обявявам резултата!

Контракциите при майката започват в 4 сутринта, самото раждане минава бързо и лесно, без секцио, по естествен път!
Преди малко ме събудиха да ми кажа тази новина и още не знам на коя свят се намирам.  ;D

Момченцето е с АС Лъв, Венера в съвпад с АС и Луна във Водолей (както и очаквах).
Очаквахме марсово-плутоново да се пръкне предвид обстоятелствата в семейството, а се роди Венерино детенце!!!
  ;D ;D ;D
Много се радвам. :blink:
Да е живо и здраво ,да е голяма радост на родителите си и късметлия!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4137 -: Юни 29, 2010, 09:40:57 am »
По хорЪрния въпрос, свързан с предстоящото раждане при моята приятелка обявявам резултата!

Преди малко ме събудиха да ми кажа тази новина и още не знам на коя свят се намирам.  ;D

;D ;D ;D

да е живо и здраво  :blink: голям красавец ще стане, има да тичат девойките по него..освен ако не е в седми дом луната, това май би озаптило водолейската луна, или се лъжа... :blink:
Да е жив и здрав!
И аз това си мислих Вижън, а и голям суетник. ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4138 -: Юни 29, 2010, 09:41:50 am »
Цитат
Колеги, ще ви кажа нещо, обаче не ми се смейте, моля.  Embarrassed
Вчера бях на кафе с бременната ми приятелка /споменавала съм за нея тук/, която всеки момент вече трябва да роди. Терминът по принцип е за края на юни, но вече е в 9ия, и сега правиме залагания дали ще се роди Близнак или Раче...
Обаче вчера както седяхме и си говорехме, погледнах към корема й и няколко пъти в главата ми някакъв глас повтори една и съща дата - 24 юни. Тогава, между другото, Луната ще е в Стрелец, а майката е Близнаци с МС в Стрелец...  Undecided

Тъй като много обичам такива хорари, зададох въпрос: Кога ще роди приятелката на
Лили?

Лили е назована по име и е представена от Марс като управител на 7 дом. Типично за Овен.  ;) Приятелката на Лили е в 11 дом от 7 - т.е. в 5 дом с управител Уран и Сатурн. тъкмо се колебаех дали да гледам 5 дом от 5 за раждането на детето, но то Меркурий управлява нейните 5 и 8 домове. В нейния 5 дом имаме Слънце и Меркурий - представящ бебето, което може да е момче. Близнаци е мъжки знак. На куспидата на нейния 8 дом имаме Марс и в дома е Сатурн, който управлява и дома на приятелката на Лили. Толкова е показателно!  :blink:  Лили казва, че термина е до края на месеца, така че може и да е по-рано. Спомням си, че при хорара на Мацко преди години планетата, управляваща бебето, беше ретро и то се роди след термина. Тук имаме ретро Нептун в 5 дом - представящ приятелката на Лили. Между Луната /сигнификатор на майчинството и съуправител на въпроса/ и Слънцето в 5 дом има 7 градуса разлика и можем да очакваме раждане до 7 дни. Но Меркурий ще направи тригон с Нептун след 17 градуса и като се има предвид, че е ретро, може и малко да го преноси, т.е. можем да очакваме раждане около 27 юни или 3 юли.  Да се роди живо и здраво.

Пускам какво ме писали по хорара. Интересно, как се е проявил този ретро Нептун в 1 дом на майката? Той ме накара да си мисля, че може да го преноси. Много съм любопитна.  :rolleyes:
  Да е честито бебето на приятелката ти, Лили! Да е живо и здраво, и много чаровно с Венера на асцендента!  ;D Да му мисли майка му.....с момите.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4139 -: Юни 29, 2010, 09:45:30 am »
В 6 дом е Луната, двамата родители са с шестодомни Луни.  ;D Обаче тази изгряваща Венера откъде се е взела, не знам  ;D, при мама и татко няма ъглови Венери. Да е живо и здраво и да носи радост и любов на всички!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.