Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167752 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4140 -: Юни 29, 2010, 09:47:39 am »
В 6 дом е Луната, двамата родители са с шестодомни Луни.  ;D Обаче тази изгряваща Венера откъде се е взела, не знам  ;D, при мама и татко няма ъглови Венери. Да е живо и здраво и да носи радост и любов на всички!  :blink:

Може да е от баби или дядовци, братя или сестри на майката или таткото.  ;D Има и ретро Нептун в 7 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4141 -: Юни 29, 2010, 09:48:04 am »
Скарлет, не е преносено, а се роди точно на термина.
Терминът беше за 30 юни - 1 юли.
Венера в неговата карта е в точен съвпад с ДС на майката, а неговият АС е в съвпад с нейния Северен лунен възел.
Слънцето е върху моята Луна, тази бременност и аз "износих"  ;D, бях непрекъснато до майката през цялото време да я успокоявам.

Цитат
Има и ретро Нептун в 7 дом.

Родителите на бебето и двамата имат Нептун в 10 дом. Бащата е с АС Риби, майката има Слънце/Венера в опозиция с Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #4142 -: Юни 29, 2010, 09:51:52 am »
Честито,Лили-целувки на малкия чаровник :wub: :wub: :wub:Асц Лъв с Венера на асцендента!Благородство и чар!
Да ви е жив и здрав

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4143 -: Юни 29, 2010, 09:56:11 am »
Скарлет, не е преносено, а се роди точно на термина.
Терминът беше за 30 юни - 1 юли.
Венера в неговата карта е в точен съвпад с ДС на майката, а неговият АС е в съвпад с нейния Северен лунен възел.
Слънцето е върху моята Луна, тази бременност и аз "износих"  ;D, бях непрекъснато до майката през цялото време да я успокоявам.

Цитат
Има и ретро Нептун в 7 дом.

Родителите на бебето и двамата имат Нептун в 10 дом. Бащата е с АС Риби, майката има Слънце/Венера в опозиция с Нептун.

Разбрах, но питам за някакви подробности около майката по време на бременността или раждането ..... по Нептун. Да видим що беше там и ретро.  ;) Все пак се вместваме в рамките на предположенията за раждането. Пък и за пола. Но интересното е, че и Луната в хорара беше в Лъв, в 5 дом на майката - взело си е асцендента детето като знака на Луната.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4144 -: Юни 29, 2010, 09:59:51 am »
Подробности по Нептун...
Не се сещам, освен че много плачеше. Като се виждахме, постоянно се оплакваше от отношението на партньора, аз я изслушвах. Още нещо, може би важно. Усещаше вина и все още усеща, че не може да се чува и вижда с родителите си, за да си спести скандали и напрежение с партньора.
Не е вземала никакви лекарства. И за раждането разбрах, че е минало естествено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4145 -: Юни 29, 2010, 10:08:44 am »
В интерес на истината, очаквах някъде да има ъглов Сатурн и Юпитер, защото и двамата родители са с Юпитер/Сатурн в 7 дом. Но тази изгряла Венера много приятно ме изненада!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4146 -: Юни 29, 2010, 10:21:36 am »
Подробности по Нептун...
Не се сещам, освен че много плачеше. Като се виждахме, постоянно се оплакваше от отношението на партньора, аз я изслушвах. Още нещо, може би важно. Усещаше вина и все още усеща, че не може да се чува и вижда с родителите си, за да си спести скандали и напрежение с партньора.
Не е вземала никакви лекарства. И за раждането разбрах, че е минало естествено.

Мдааа, лошо.....и сълзите са по Нептун.  :'( Но й кажи, че сега трябва да е спкойна, за да има кърма....да храни бебчо.  :blink: И с този Сатурн в 7 дом двамата.....ако продължават такива отношения..... :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4147 -: Юни 29, 2010, 04:31:09 pm »
Обаче колко е буквална астрологията... понякога.
За майката на детето това е втора бременност. Има Лъв на върха на 7 дом, съвпад Слънце-Венера в Близнаци. Съвпадът с Венера би могъл да предположи и момиче, но попада в мъжки знак. Знакът на ДС при майката става АС при детето, при нея У7 е в съвпад с Венера, при бебето Венера е в съвпад с АС. При майката Венера е преди Слънцето, при детето Венера изгрява откъм 12 дом... При майката У7 е в меркуриев знак, при детето управителят на АС е в съвпад с Меркурий. От бащата детето наследява позицията на Слънцето и Меркурий в съвпад с Кету.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4148 -: Юни 29, 2010, 04:44:55 pm »
По хорЪрния въпрос, свързан с предстоящото раждане при моята приятелка, обявявам резултата!

Имаме момченце, родено в 9.15 сутринта! 3 кг 600 гр.
Контракциите при майката започват в 4 сутринта, самото раждане минава бързо и лесно, без секцио, по естествен път!
Преди малко ме събудиха да ми кажат тази новина и още не знам на кой свят се намирам.  ;D

Момченцето е с АС Лъв, Венера в съвпад с АС и Луна във Водолей (както и очаквах).
Очаквахме марсово-плутоново да се пръкне предвид обстоятелствата в семейството, а се роди Венерино детенце!!!
 ;D ;D ;D

ПП. Редактирах, така ми се спеше, че има доста объркани букви поради на неулучване на клавиатурата. Още съм в превъзбудено състояние.  ;D

Да е живо и здраво бебето!

Синът ми е с Венера на АЦ и Нептун в 7 дом  ;D.
Детето, ще е красива и обичана личност.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4149 -: Юни 30, 2010, 11:55:55 am »
Пускам ви и аз хорара. Днес интервюто мина много добре. Няма да казвам друго засега, за да не се объркат нещата, пък и за да не влияя на тълкуването от ваша страна на хорара. За мен отговорът е ясен, но държа и на вашето мнение. Ще съм благодарна на всеки, който се включи.  :58: :88: Въпросът ми е: " Ще започна ли работата, за която днес бях на интервю?" 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4150 -: Юни 30, 2010, 12:02:51 pm »
Само да допълня,че Локус Фортуна е на 9 градуса в Телец, в 8 дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4151 -: Юни 30, 2010, 03:40:33 pm »
В разгара на кавгите, някой нЕма ли да Фърли едно оченце или две на хорара?  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #4152 -: Юни 30, 2010, 03:43:03 pm »
Скарлет, тук на работния компютър нямам достъп до така прикачените файлове.
То не, че моето мнение много ще ти е полза, де, но кой знае ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4153 -: Юни 30, 2010, 03:45:46 pm »
Всичко ми е от полза, не се дърпай. Когато можеш. И без това няма днес да науча резултата.  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4154 -: Юни 30, 2010, 04:17:20 pm »
аз мисля, че отговора е да, но този сатурн на АЦ ме бърка...
пък може и да греша....Луната отива към съвпад с Нептун...може би има нещо не ясно, заблуждаващо....или ти се чувстваш така... :-[ пък и то във всяка една нова работа/ситуация има неясноти...
 :-[ :-[  :-\

« Отговор #4155 -: Юни 30, 2010, 04:23:56 pm »
   И аз мисля, че отговорът е ДА...Управител на Асц в 10-ти дом и на трон, в съвпад със Слънце /къпе се в лъчите му/, а фортуната в точен сходящ секстил....Само ти самата вътре в теб имаш 1-2 питанки.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4156 -: Юни 30, 2010, 06:06:26 pm »
аз мисля, че отговора е да, но този сатурн на АЦ ме бърка...
пък може и да греша....Луната отива към съвпад с Нептун...може би има нещо не ясно, заблуждаващо....или ти се чувстваш така... :-[ пък и то във всяка една нова работа/ситуация има неясноти...
 :-[ :-[  :-\

Нептун е свързан с лекарствата.  ;)

« Отговор #4157 -: Юни 30, 2010, 06:09:50 pm »
небето вчера и днес хич не е подходящо за хорари  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4158 -: Юни 30, 2010, 06:14:25 pm »
Пускам ви и аз хорара. Днес интервюто мина много добре. Няма да казвам друго засега, за да не се объркат нещата, пък и за да не влияя на тълкуването от ваша страна на хорара. За мен отговорът е ясен, но държа и на вашето мнение. Ще съм благодарна на всеки, който се включи.  :58: :88: Въпросът ми е: " Ще започна ли работата, за която днес бях на интервю?" 

и аз днес бях на интервю и мина добре  :rolleyes:

честно казано, от хорари не разбирам почти нищо, но със слънце, което сигурно те показва теб, и мерк- упр. мц и двамата в десети дом, не виждам защо да не стане..нептун, съвпад луна на границата между водолей и риби, на к6- работата е колкото медицинска, толкова и организационна и отдаваща грижа..марс в 12-ти дом- активност в болнично заведение, в дева- ежедневна работа, венера в лъв- ще блестиш на хоризонта, в 11-ти дом- приета от всички околни..а сатурн на асц. може да даде трудно ''раждане'', да се понапънеш още малко, докато се роди назначението..
знам, че хорара не се тълкува така, но не е ли всеки въпрос едно раждане на идея и отправянето и във вселената.. :blink:

Радвам се за теб и дано имаш късмет! Но добре се справяш с хорара. Меркурий управлява асц. /т.е. питащата - мен/ и МЦ.....и е в 10 дом, в съвпад със Слънцето. Сатурн в 1 дом показва моето безпокойство, но той управлява 5 и 6 домове, което касае работата в областта на здравеопазването. Слънцето и Меркурий са в сходящ секстил със Сатурн...това е отговор "да". Луната в 5 дом е интересна. Вие как мислите, защо е там?  :blink: Не е свързана работата с деца, в никакъв случай. Не случайно върви към съвпад с Нептун на куспидата на 6 дом. Касае и двата дома. Грешка....касае и 7 дом, защото го управлява.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4159 -: Юни 30, 2010, 06:15:23 pm »
небето вчера и днес хич не е подходящо за хорари  ;)

Че, к'во му е днес? Я, к'ъФ хорар съм изпраскала!  ;D