Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164280 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4160 -: Юни 30, 2010, 06:18:49 pm »
Скарлет, Луната според мен върви в съвпад с У7, който управлява конкуренцията.

*

abroad

« Отговор #4161 -: Юни 30, 2010, 06:18:59 pm »
Скарлет, според мен засега положението ще си остане без промяна.

Ето ви и друг вид карта, за който е по-лесно:

« Последна редакция: Юни 30, 2010, 06:27:26 pm от abroad »

*

Nebesna

« Отговор #4162 -: Юни 30, 2010, 06:24:17 pm »
На мен ми е трудно да дам категоричен отговор, но...обикновено, когато една и съща планета управлява въпроса и питащата нещата приключват в полза и на двете страни.

« Отговор #4163 -: Юни 30, 2010, 06:25:13 pm »
Скарлет /айде и аз да се изкажа  ;D/, ти и У10ти сте една планета - Меркурий. Мисля, че отговора е да.
Луната клони към съвпад със 7ми - това може и да е интервюиращия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4164 -: Юни 30, 2010, 06:34:20 pm »
Скарлет /айде и аз да се изкажа  ;D/, ти и У10ти сте една планета - Меркурий. Мисля, че отговора е да.
Луната клони към съвпад със 7ми - това може и да е интервюиращия.

Ма, ти да не си влюбенааааа? Кво интервю те гони?  ;D  :P То мина днес. Сега питаме директно ша ли земат или нема? Работата е ръководнаааа, затуй са у десетио дом.  :rolleyes: Повеке нема да издавам тайни. И аз мисля,че ша стани, щот и по натала ми го дава.

« Отговор #4165 -: Юни 30, 2010, 07:04:35 pm »
Ма, ти да не си влюбенааааа? 

аха  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4166 -: Юни 30, 2010, 07:08:00 pm »
Ма, ти да не си влюбенааааа? 

аха  :-[ ;D
   Е, това вече е приказка! Радвам се, когато чуя /прочета/, че някой е влюбен.....но не в себе си. Желая ти цялата любов на земята!  :88: А за моя хорар не мисли. Той - Бог си има свои планове за нас. Каквото стане и когато стане.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4167 -: Юли 01, 2010, 08:19:14 am »
Скарлет, Луната според мен върви в съвпад с У7, който управлява конкуренцията.

Това пък мнение чак сега го виждам.  ;D Небесна, тук няма да имам конкуренти, по скоро са партньори. Лекарите също са по този дом.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4168 -: Юли 01, 2010, 08:27:21 am »
Радвам се за теб и дано имаш късмет! Но добре се справяш с хорара. Меркурий управлява асц. /т.е. питащата - мен/ и МЦ.....и е в 10 дом, в съвпад със Слънцето. Сатурн в 1 дом показва моето безпокойство, но той управлява 5 и 6 домове, което касае работата в областта на здравеопазването. Слънцето и Меркурий са в сходящ секстил със Сатурн...това е отговор "да". Луната в 5 дом е интересна. Вие как мислите, защо е там?  :blink: Не е свързана работата с деца, в никакъв случай. Не случайно върви към съвпад с Нептун на куспидата на 6 дом. Касае и двата дома. Грешка....касае и 7 дом, защото го управлява.  :blink:

луната в пети е в опозиция на венера в 11-ти, сатурн ти управлява пети, и може безпокойството освен дали ще те назначат да е и дали ще можеш да си изпълняваш както досега семейните задължения, след като те назначат, особено ако има командировки и работа до късно..

Тази опозиция е разходяща за щастие. 5 дом е свързан с децата, тревожа се за това как ще се оправя малкия като няма да ме има по цял ден. Но имам съмнения, че няма да е това толкова проблема. Сатурн управлява 5 и 6 домове и като смени знака и влезе във Везни ще направи опозиция с Уран /управител на 6 дом/. По 5 дом са и сделките. Има възможности за капани, но няма да им се поддам. Вече не. Повече няма да говоря за работата, защото още не се знае какво ще стане. Но е голямо дърво и голяма отговорност. Затова Сатурн е на асцендента, защото се притеснявам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4169 -: Юли 01, 2010, 08:52:15 am »
Момичета, имам един хорарен въпрос към вас.
Тука един палавник се върти около мен, та се питам, да скачам ли в тигана ?
Е, аз задавам въпроса от гледна точка на сигурността си, все пак идвамата сме обвързани, ако беше преди няколко години, изобщо нямаше да се двоумя......, негов Марс на 19 в Лъв и сатурн в Лъв на 24 гр, а в знака има мои Венера на 22 гр. и АЦ на 23...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4170 -: Юли 01, 2010, 09:05:09 am »
Не.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4171 -: Юли 01, 2010, 09:09:15 am »
Не.

Защо мислиш така ?
Аз до сега не съм разглеждала хорар с планета на АЦ и незнам как да го изтълкувам .
Много интересно, но хорарната карта показва точно домовата система на моя натал и транзитите ми в момента  :blink:
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 09:14:20 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4172 -: Юли 01, 2010, 09:19:04 am »
Не.

Защо мислиш така ?

заради описанието, което си му дала- "палавник" ,- "върти се около мен".
Заради това си мисля , че не си струва.

Иначе нищо не разбирам от хорари. ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4173 -: Юли 01, 2010, 09:28:20 am »
Не.

Защо мислиш така ?

заради описанието, което си му дала- "палавник" ,- "върти се около мен".
Заради това си мисля , че не си струва.

Иначе нищо не разбирам от хорари. ;)

Има нещо вярно, да.... ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #4174 -: Юли 01, 2010, 09:33:50 am »
Eлфидка, ТЦ!
Хорарът добре описва ситуацията, която е само СЕКС. ;D
Венера в съвпад с асц. У5 в съвпад с У7 в 8 дом в квадратура с Плутон в 5 дом. ;) :-[

*

Nebesna

« Отговор #4175 -: Юли 01, 2010, 09:35:32 am »
Според мен ти си увлечена, защото асцендентът на хорара повтаря твоята натална домификация. Сега ще погледна за останалото.

*

Nebesna

« Отговор #4176 -: Юли 01, 2010, 09:42:22 am »
Права е Уран за това кой какво търси. Ти търсиш романтика и приключения - Слънце в неговия 5-ти дом, а той търси секс. Господинът се управлява от Уран, който е в твоя 8 дом, а по класическите правила - от сатурн в неговия 8-ми.

*

Nebesna

« Отговор #4177 -: Юли 01, 2010, 09:58:47 am »
Ти си готова да му паднеш, според хорара: Слънцето, което те управлява е в сходящ секстил със Сатурн У7 (гледам 7-ми дом, за да опиша господина, понеже не зная в какви отношения сте. тълкувам го като непознат).  Ти си в неговите ръце и всичко зависи от него (Луната е в 7-ми дом). До тук добре, обаче Луната прави опозиция с Марс, който те характеризира и е елемент от 1-ви дом (ти самата няма да знаеш какво искаш). Луната влиза в твоя 8-ми дом и прави опозиция със Сатурн преди да напусне знака, което значи че нещо ще се осуети. Мисля, че ще се разочароваш.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4178 -: Юли 01, 2010, 10:09:02 am »
При положение, че и двамата са обвързани какво друго може да търсят, освен секс?  :blink: И като пишете за сходящата опозиция на Луната към Сатурн, пишете и за положителните аспекти. Има предстоящ секстил на Слънцето с Марс, после със Сатурн. Преди да направи опозиция Луната към Сатурн, ще направи тригон със Слънцето и Меркурий. Това са много хубави аспекти и дават отговор два пъти "да". Но не насърчавам подобна връзка, защото рано или късно приключва....с разочарование за единия или за двамата. Но пък, ако винаги човек се сдържа по морални съображения, рискува да умре като коза без история.  ;D Решението трябва да си вземат двамата.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4179 -: Юли 01, 2010, 10:29:28 am »
При положение, че и двамата са обвързани какво друго може да търсят, освен секс?  :blink: И като пишете за сходящата опозиция на Луната към Сатурн, пишете и за положителните аспекти. Има предстоящ секстил на Слънцето с Марс, после със Сатурн. Преди да направи опозиция Луната към Сатурн, ще направи тригон със Слънцето и Меркурий. Това са много хубави аспекти и дават отговор два пъти "да". Но не насърчавам подобна връзка, защото рано или късно приключва....с разочарование за единия или за двамата. Но пък, ако винаги човек се сдържа по морални съображения, рискува да умре като коза без история.  ;D Решението трябва да си вземат двамата.

Много съм съгласна с теб Скарлет, то е ясно какво може да търсят двама обвързани хора - разнообразие....
Всичко друго е философия....и накъде ще клони зависи от ценносттната система на хората.
Благодаря на всички за включването. Естествено от морална гледна точка е не, но хорара показва да. Явно ще има какво да научим един от друг, ако се развие ситуацията. Не знам за сега...
Интересно ми е, защото се познаваме от години. Не сме били близки/ приятел на брат ми е/, но винаги е имало явна взаимна симпатия. Сега обаче има промени в държанието и на двама ни. Погледнах прогресиите и си дадох веднага отговора, защо е така - моето прогресивно слънце е в съвпад с неговия Уран .... :o :o :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева