Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166221 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4180 -: Юли 01, 2010, 10:42:02 am »
Права е Уран за това кой какво търси. Ти търсиш романтика и приключения - Слънце в неговия 5-ти дом, а той търси секс. Господинът се управлява от Уран, който е в твоя 8 дом, а по класическите правила - от сатурн в неговия 8-ми.

О, той определено е ураниев тип, / какъв да е друг, Уран ми е У7 / , ще го питам в колко часа е роден.
А това, което казваш за Сатурн нещо не го схванах ...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4181 -: Юли 01, 2010, 11:18:17 am »
Не.

Защо мислиш така ?

заради описанието, което си му дала- "палавник" ,- "върти се около мен".

Ми слънцето му е в Близнаци, няма как.....  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4182 -: Юли 01, 2010, 12:05:03 pm »
При положение, че и двамата са обвързани какво друго може да търсят, освен секс?  :blink: И като пишете за сходящата опозиция на Луната към Сатурн, пишете и за положителните аспекти. Има предстоящ секстил на Слънцето с Марс, после със Сатурн. Преди да направи опозиция Луната към Сатурн, ще направи тригон със Слънцето и Меркурий. Това са много хубави аспекти и дават отговор два пъти "да". Но не насърчавам подобна връзка, защото рано или късно приключва....с разочарование за единия или за двамата. Но пък, ако винаги човек се сдържа по морални съображения, рискува да умре като коза без история.  ;D Решението трябва да си вземат двамата.

Много съм съгласна с теб Скарлет, то е ясно какво може да търсят двама обвързани хора - разнообразие....
Всичко друго е философия....и накъде ще клони зависи от ценносттната система на хората.
Благодаря на всички за включването. Естествено от морална гледна точка е не, но хорара показва да. Явно ще има какво да научим един от друг, ако се развие ситуацията. Не знам за сега...
Интересно ми е, защото се познаваме от години. Не сме били близки/ приятел на брат ми е/, но винаги е имало явна взаимна симпатия. Сега обаче има промени в държанието и на двама ни. Погледнах прогресиите и си дадох веднага отговора, защо е така - моето прогресивно слънце е в съвпад с неговия Уран .... :o :o :o

Случайни неща и моменти в живота няма. А Уран се свързва и с извънбрачните връзки.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4183 -: Юли 01, 2010, 12:13:01 pm »
Права е Уран за това кой какво търси. Ти търсиш романтика и приключения - Слънце в неговия 5-ти дом, а той търси секс. Господинът се управлява от Уран, който е в твоя 8 дом, а по класическите правила - от сатурн в неговия 8-ми.

А това, което казваш за Сатурн нещо не го схванах ...

Искаше да каже, че преди да бъде открит Уран управител на Водолей е бил Сатурн, който се явява съуправител на палавника и е във 2 дом на картата, но в неговия 8 дом. Но не мисля, че само ти си увлечена по него, защото Слънцето, като управител на теб е в неговия 5 дом. Той също те харесва и желае. Още повече, че Луната ще направи тригон със Слънцето, а те са естествените сигнификатори за мъжа и жената.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4184 -: Юли 01, 2010, 12:23:30 pm »
Ще стане спойката, Елфидка, не се коси.  ;D Виж дали мъжа ти ще те хване, това, което всъщност те притеснява, май тази карта няма как да ти каже.
 Между другото за бъдещия любовник не бих казала, че вдъхва особено доверие, ще има момент на отдръпване, неясноти и може би разочарование, и аз така мисля.
А по щекотливия въпрос - няколко години и идва време за разнообразие ли, закъсняла съм начи.  :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4185 -: Юли 01, 2010, 12:40:44 pm »

Искаше да каже, че преди да бъде открит Уран управител на Водолей е бил Сатурн, който се явява съуправител на палавника и е във 2 дом на картата, но в неговия 8 дом. Но не мисля, че само ти си увлечена по него, защото Слънцето, като управител на теб е в неговия 5 дом. Той също те харесва и желае. Още повече, че Луната ще направи тригон със Слънцето, а те са естествените сигнификатори за мъжа и жената.

Да бре, видях го това Слънце аз.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4186 -: Юли 01, 2010, 12:46:17 pm »
Ще стане спойката, Елфидка, не се коси.  ;D Виж дали мъжа ти ще те хване, това, което всъщност те притеснява, май тази карта няма как да ти каже.
 Между другото за бъдещия любовник не бих казала, че вдъхва особено доверие, ще има момент на отдръпване, неясноти и може би разочарование, и аз така мисля.
А по щекотливия въпрос - няколко години и идва време за разнообразие ли, закъсняла съм начи.  :57:

Да ви кажа честно, никога не съм си мислила, че ще обсъждам подобни неща във форума....
В смисъл, едно е да коментирам някой друг, а съвсем друго е, когато става въпрос за мен  :-[ :-[ :-[
Поживьом, увидим, казват руснаците.
То за сега си мисля за глупости, щото се видях малко свободна след като мина сесията, ама слаед около 20 дена, ще идват децата на мъжа ми от първия му брак при нас да карат ваканция и ще стоят тук до септември. Големи сладури са. Пък тогава да видим дали ще имам време за разнообразие....  :P :P :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4187 -: Юли 01, 2010, 12:49:21 pm »
Не се притеснявай, те всички се ч....., но не всички си го признават.  :P Дали ще е по време на брака или преди това, но с женен мъж или обратно...все тая.  :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4188 -: Юли 01, 2010, 12:51:23 pm »
Не се притеснявай, те всички се ч....., но не всички си го признават.  :P Дали ще е по време на брака или преди това, но с женен мъж или обратно...все тая.  :P

Радвам се, че ме разбираш  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4189 -: Юли 01, 2010, 12:52:42 pm »

Радвам се, че ме разбираш  :blink:

Ми, аз съм човек, а това означава че нищо човешко не ми е чуждо. Иначе бих била лицемерка.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4190 -: Юли 01, 2010, 12:53:33 pm »
О, да, някои много ги бива в насърчаването, но не всички имаме подобни ценности. Както се разбра не е красиво да се обобщава и Хело беше наречена проста заради това, че го направи.  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4191 -: Юли 01, 2010, 12:57:19 pm »
О, да, някои много ги бива в насърчаването, но не всички имаме подобни ценности. Както се разбра не е красиво да се обобщава и Хело беше наречена проста заради това, че го направи.  :blink:

В интерес на истината муданната тао квадратура се е заформила в моите 2-5-8 натални домове... Сатурн - Плутон - Уран+Юпи
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4192 -: Юли 01, 2010, 01:01:03 pm »

Ако визираш мен в насърчаването, не съм насърчила въобще връзката, а само съм се изходила по хорара, което всъщност и ти си направила. И не разбрах какво общо има Хело с хорара, с връзката ..... с обобщаване.....за кое???  :-\ Нещо не те разбрах, но не е и толкова важно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4193 -: Юли 01, 2010, 01:02:59 pm »
Не се притеснявай, те всички се ч.....,

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4194 -: Юли 01, 2010, 01:05:48 pm »

Сънрайн, не го приемай лично, нали времената са по-разкрепостени, Скарлет това има в предвид. Плюс това тя като астроложка се натъква ежедневно на какви ли не хорарни въпроси, натални карти или композити.....всякакви случаи е виждала.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4195 -: Юли 01, 2010, 01:08:01 pm »

Присъстващите винаги правят изключение.  :blink: Ти на мен ми казваше, че съм приемала всяка дума за лична обида, пък сега защо така реагираш, не знам?  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4196 -: Юли 01, 2010, 01:11:00 pm »
Това с присъстващите...са общи приказки и не са верни принципно.  :blink: Не го приемам лично, стига да не си тръгнала, Елфидка да бродиш по моя мъж, но пък, ако той е тръгнал, значи нема да ви спирам със сигурност.  ;D 

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4197 -: Юли 01, 2010, 01:18:10 pm »
Това с присъстващите...са общи приказки и не са верни принципно.  :blink: Не го приемам лично, стига да не си тръгнала, Елфидка да бродиш по моя мъж, но пък, ако той е тръгнал, значи нема да ви спирам със сигурност.  ;D  

Е, то винаги има и две страни на нещата, ето това е, което ме кара да се колебая, когато се замисля за моя мъж.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4198 -: Юли 01, 2010, 01:24:15 pm »
И малко черен хумор.
Една приятелка, която гледа на кафе ми е разказвала, за един случай, с нейни клиентки. Едната любовницата, а другата съпругата. Та двете се срещнали при нея и си пили кафето заедно докато им дойде реда. Свят всякакъв......Естествено без да подозират нищо...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4199 -: Юли 01, 2010, 01:26:17 pm »
 :57: Весел момент се е получил общо взето. Гледачката сигурно е свикнала, дето викаш.