Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170671 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4200 -: Юли 01, 2010, 01:27:52 pm »
:57: Весел момент се е получил общо взето. Гледачката сигурно е свикнала, дето викаш.
Именно, само на нас да не се случва....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4201 -: Юли 01, 2010, 01:30:25 pm »
Аз не случайно по-горе споменах, за муданната тао квадратура. Ще ми се отрази по оста 2-8 ценностна система, във връзка с 5 дом, където транзитира Плутон.
А бе работи тая астрология бе....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4202 -: Юли 01, 2010, 01:35:55 pm »
 В такъв случай е напълно възможно да имаш тестове по тая област, да идват ситуации и да ги привличаш, за да се оформи промяната.

Докато Плутон ми прави опозиция с Юпитер, който ми управлява 2 дом, а и други аспекти поддържащи имаше в това отношение, също бях подложена на нещо такова. Там предвид тия двама участници се сети колко по-крупно беше "изкушението", в което бях поставена, за да разбера какво желая в крайна сметка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4203 -: Юли 01, 2010, 01:45:17 pm »
Училището наречено живот .....
Искаме това, искаме онова, но всяко наше желание рефлектира върху нечия съдба......променя нещо, създава или разрушава.......
Ето това трябва да се осъзнае и тогава може би ще разберем какво искаме.....и какво не искаме да причиняваме на себе си.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4204 -: Юли 01, 2010, 02:48:28 pm »
на такъв въпрос "АЦ ми Водолей ли е?" ..може ли да се орговори?.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4205 -: Юли 01, 2010, 03:00:26 pm »
на такъв въпрос "АЦ ми Водолей ли е?" ..може ли да се орговори?.... ;D

А бе я си направи една ректификация. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4206 -: Юли 01, 2010, 03:32:09 pm »
Не се притеснявай, те всички се ч.....,

Сънрайн, не го приемай лично, нали времената са по-разкрепостени, Скарлет това има в предвид. Плюс това тя като астроложка се натъква ежедневно на какви ли не хорарни въпроси, натални карти или композити.....всякакви случаи е виждала.

Общо взето казусите, с които се сблъскват днешните астролози, са еднотипни и банални. Така чувам от мои познати професионални астролози. А и повечето хора наистина са предвидими, в това всеки ден се убеждавам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4207 -: Юли 01, 2010, 03:36:05 pm »
Аз съм се убедила много  отдавна, че хората са предвидими и се движат в 98% от случаите от подсъзнателни и стереотипни процеси и само в 2% от случаите могат да изненадат себе си или някой друг. Това е доказано със социологически проучвания, изучаващи масовата психология. Имам една книга "Човекът социално животно", която е пълна с подобни примери и тестове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4208 -: Юли 01, 2010, 03:38:37 pm »
Момичета, имам един хорарен въпрос към вас.
Тука един палавник се върти около мен, та се питам, да скачам ли в тигана ?

Не съм сигурна по кой дом да гледам "тигана"  ;D, но Луната има сходяща опозиция с Марс, а после и със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4209 -: Юли 01, 2010, 03:41:05 pm »
Аз до сега не съм разглеждала хорар с планета на АЦ и незнам как да го изтълкувам .

В случая Венера в съвпад с АС в хорара е твой сигнификатор, а позицията й в Лъв може да загатва за това, че си увлечена и ти харесват жестовете на внимание, които ти оказва въпросният господин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4210 -: Юли 01, 2010, 03:44:27 pm »
О, да, някои много ги бива в насърчаването, но не всички имаме подобни ценности. Както се разбра не е красиво да се обобщава и Хело беше наречена проста заради това, че го направи.  :blink:

О, не! нека се изясним защо беше наречена така. "Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна." Ето това е капката, която преля чашата. Но нека не нагнетяваме атмосферата. Важно е да изясним, обаче.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4211 -: Юли 01, 2010, 05:31:49 pm »

Не съм сигурна по кой дом да гледам "тигана"  ;D, но Луната има сходяща опозиция с Марс, а после и със Сатурн.

Това означава ли , че ти го тълкуваш като отрицателен отговор.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4212 -: Юли 01, 2010, 05:49:10 pm »

Това означава ли , че ти го тълкуваш като отрицателен отговор.

По принцип движението и аспектите на Луната в хорара показват и развитието на въпроса какво ще е, особено ако същият е от емоционално/сърдечно естество.
Вярно е, че Луната по пътя си сключва и хармонични аспекти, но тежката дума е на последния аспект. А в случая двата последни аспекта на Луната са опозиция с Марс и опозиция със Сатурн.
Може и да скочиш в тигана, твоя воля, леко да си поизгориш крилцата  :-[ и резултатът накрая да не е това, което си очаквала, т.е. възможно е да се разочароваш впоследствие. Но имайки предвид целта на акцията  ;D, последните два аспекта в хорара са си съвсем логични, тъй като в случая не се търси обвързване и тези отношения, след като бъдат изконсумирани, рано или късно ще приключат, предполагам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4213 -: Юли 01, 2010, 05:51:05 pm »

Значи, ша са пържи, т'ва е.  :57:

*

Nebesna

« Отговор #4214 -: Юли 01, 2010, 05:52:09 pm »
Здравейте!Според картата от линка долу,ще ме приемат ли аудиовизуални комуникации в университета в Бургос?
Благодаря ви предварително!

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gwgw_07_shte_me_priemat_li_audiovizualni_komunik.55532.30412.gif&res=100&va=&cid=5mbfilexT5iLx-u1264359610

Луната е У на 9-ти дом и прави сходяща опозиция с Марс - управител на питащата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4215 -: Юли 01, 2010, 05:52:21 pm »
После да вземе да ни напише писма от тигана, да видим дали работи астрологията.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4216 -: Юли 01, 2010, 05:55:23 pm »
Здравейте!Според картата от линка долу,ще ме приемат ли аудиовизуални комуникации в университета в Бургос?
Благодаря ви предварително!

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gwgw_07_shte_me_priemat_li_audiovizualni_komunik.55532.30412.gif&res=100&va=&cid=5mbfilexT5iLx-u1264359610

За мен отговорът е "не" - кверента се управлява от Марс, а 9 дом /висшето образование/ от Луната, на които им предстои опозиция.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4217 -: Юли 01, 2010, 06:44:43 pm »
и резултатът накрая да не е това, което си очаквала, т.е. възможно е да се разочароваш впоследствие. Но имайки предвид целта на акцията  ;D, последните два аспекта в хорара са си съвсем логични,

Така ги виждам нещата и аз.
Развръзката няма да е особено приятна сякаш, но пък нещо между тях изглежда като да предстои да има, защото те, представени от сигнификаторите Слънце/Сатурн имат добри аспектни връзки и дори Слънце/Луна, които принципно се гледат за такива въпроси.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4218 -: Юли 01, 2010, 07:35:10 pm »
и резултатът накрая да не е това, което си очаквала, т.е. възможно е да се разочароваш впоследствие. Но имайки предвид целта на акцията  ;D, последните два аспекта в хорара са си съвсем логични,

Е , да де....
Но интересно разочарованието от къде ли може да дойде ????  :57:
От Качеството или от количеството може би ???  :57:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4219 -: Юли 01, 2010, 07:36:41 pm »
Еми то без да си пробвал няма как да се разочароваш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.