Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169992 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4340 -: Юли 06, 2010, 01:18:46 pm »
   Аз бъзиках радиото  ;D - правихме научни изследвания в хорарната астрология -  ;D

« Отговор #4341 -: Юли 06, 2010, 01:25:02 pm »
за Бат Бойко не е съвсем същото, защото кой го знае, може да се е оженил тайно и да си трае, за да гласуват повече жени за него.. ;)

Да не си развали имджа на секс символ, викаш  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4342 -: Юли 06, 2010, 05:01:07 pm »
Крис, ще те помоля, ако ти се говори за Бат Бойко и неговата да си отвориш тема. Тази тук е една от малкото неоспамени. Тенкс. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4343 -: Юли 06, 2010, 05:02:17 pm »
по принцип..щом негативните аспекти показват развитие, което не е в полза на питащият, значи каквото и да стане няма да за негово добро..

Да, мисля, че се подразбира. Но казват, че винаги е за наше добро, нали... :P

*

abroad

« Отговор #4344 -: Юли 06, 2010, 06:06:08 pm »
Моля за независим ;D поглед върху следния хорарен въпрос: Да се възползвам ли от възможността за нова работа. Става дума за смяна на съществуваща работа и по-висока длъжност. Публикувам две карти, в зависимост от предпочитанията.

Ако отчитам позицията на основните ми сигнификатори, не изглежда много да съм питала за работа :P, но АС, който съвпада с наталния ми, както и позицията на Сатурн, съвпадаща с транзитния в момента, спрямо рождената карта ме накараха да се замисля...
Спрямо транзитната ми ситуация не ми е много време за промяна, поне не доброволна :-[

« Отговор #4345 -: Юли 06, 2010, 08:41:29 pm »
Аброад определено новата работа ще ти донесе израстване и по-солидни доходи доходи господоря на 2-ри в 10-ти и Меркурий упр.на 10-ти в 8-ми.Ти си представена от Юпитер във 4-ти край на нещо а и е упр.на 4-ти.Юпитер е в разходящ съвпад с Уран (ако отчитаме транссатурновите планети) упр.на 3-ти имаш необходимите моменти и знания.Венера упр.на 6-ти е в 9-ти дом 4-ти от 6 което може да се тълкува като края на сегашната работа но пък преди да напусне знака прави опозиция с Нептун-заблудите и напразните очаквания но Нептун пък е упр.на 4-ти тук нещо ми е малко заплетено (ако отчитаме з втори път транссатурновите планети).На Луната съуправител на въпроса и предстоят аспекти с Меркурий(кариерата) квадрат с Венера(работата) тригон с Марс (оригиналните и творчески решения) и тригон със Сатурн(мундания управител на кариерата).Луната е в 5-ти дом пак личните ти творчески способности.Локус фортуната в 10-ти дом мисля че също е добро предзнаменование.Незнам дали е от значение СЛВ е във втори дом това към което трябва да се стремиш-по-добри доходи.На Меркурий преди да напусне знака му предстои секстил със Сатурн а след като премине в Лъв тригон с Юпитер(самата ти)!Опитай желая ти успех! :58:
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #4346 -: Юли 06, 2010, 08:50:51 pm »
Цитат
АС, който съвпада с наталния ми, както и позицията на Сатурн, съвпадаща с транзитния в момента, спрямо рождената карта ме накараха да се замисля...
Въпроса е важен за теб след като има съвпад на осите а и транзитен Сатурн след като ти се мотае в 10-ти дом може би ще те принуди да направиш някои промени по отношение на кариерата н в някои случаи носи и застои;Доколкото си спомням твоята карта Сатурн ти е диспозатор и на Слънцето и следиш със сигурност движението му по наталната карта.
Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

« Отговор #4347 -: Юли 06, 2010, 09:25:01 pm »
Много благодаря :blink:
Въпросът е актуален за мен от около година със затихващи и възходящи моменти, но напоследък въпреки обстоятелствата се кротнах. Предложението днес дойде неочаквано, но в подходящ случай. Объркано ми е, не мога да реша. Ситуацията навява за приказката "от трън, та на глог", а не ми е време за безумни грешки от типа "грешки на младостта" ;D. Ще помисля още. Дано ми просветне :25:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #4348 -: Юли 07, 2010, 02:29:54 pm »
Привет, на всички....моля за помощ...нищо не вдявам от хорари...а е много важно да знам какво ще се случи...Въпроса съм го задала аз, и е...Какво ще се случи на утрешната среща със С.? С. е мъж..
Моля ви помогнете, много ми е  притеснено...

*

Nebesna

« Отговор #4349 -: Юли 07, 2010, 02:32:02 pm »
Привет, на всички....моля за помощ...нищо не вдявам от хорари...а е много важно да знам какво ще се случи...Въпроса съм го задала аз, и е...Какво ще се случи на утрешната среща със С.? С. е мъж..
Моля ви помогнете, много ми е  притеснено...

това не е добре формулиран въпрос. На въпросът трябва да може да се отговори с да или не.
Асцендент в първи градус - рано е да се каже.
Луна в 7-ми дом - ти се интересуваш от него  и си зависима.
Задай конкретен въпрос, за да ти отговоря по-нататък.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4350 -: Юли 07, 2010, 02:33:29 pm »
живо ли е момчето от катастрофата на която присъствах? - Варна 15:15 часа днес

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #4351 -: Юли 07, 2010, 02:34:04 pm »
Оф, ето само глупости правя...явно пак ще оплета всичко... :(

*

Nebesna

« Отговор #4352 -: Юли 07, 2010, 02:36:19 pm »
Оф, ето само глупости правя...явно пак ще оплета всичко... :(

Съсредоточи се и си задай въпроса.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #4353 -: Юли 07, 2010, 02:36:59 pm »
Така ли....
Ще се оправят ли отношенията ни със С.?-15.18 ч. Пловдив 07.07.2010

*

Nebesna

« Отговор #4354 -: Юли 07, 2010, 02:38:23 pm »

не. венера - У7 е в 4-ти дом-домът на края. венера има един-единствен аспект - сходяща опозиция с нептун.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4355 -: Юли 07, 2010, 02:39:28 pm »

не

Бог да го прости!  :'(  явно така му е било писано да си отиде  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #4356 -: Юли 07, 2010, 02:41:09 pm »

не

Бог да го прости!  :'(  явно така му е било писано да си отиде  :'(

Горкото момче...и него майка го е раждала....Веще, написах и астрологичните обяснения, мила...

*

Nebesna

« Отговор #4357 -: Юли 07, 2010, 02:42:37 pm »
Така ли....

точно така, браво!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4358 -: Юли 07, 2010, 02:45:59 pm »
Моля ви помогнете, много ми е  притеснено...

Няма да протече гладко, ще се разочароваш и ще бъдеш подведена с нещо или ще разбереш, че се е случило. В крайна сметка обаче вероятно ще се стигне до разбирателство. Последният аспект на Луната е положителен - със Сатурн, дано да е знак за постигане на стабилност във вашите отношения.

*

Nebesna

« Отговор #4359 -: Юли 07, 2010, 03:01:40 pm »
Така ли....

Ти се управляваш от Марс, а той от Венера-няма връзка между двете планети, значи не сте заедно в момента. Луната, която те съ-управлява е в 7-ми дом (ти си в неговите ръце и вероятно си била инициаторът на тази среща). Луната прави сходяща квадратура с господаря на 7-ми дом - Венера и с Нептун. Мисля, че няма да ви се оправят отношенията за сега, ще има борба и известна заблуда, но разговор все пак ще се проведе накрая-последният аспект на луната е положителен със Сатурн - управител на 3-ти дом.

А ЛФ е на куспидата на 11-ти дом - приятелството ви е гарантирано.