Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167021 Прегледи
*

ger4o

• *
  • 235
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4360 -: Юли 07, 2010, 03:03:32 pm »
Съни и Небесна, благодаря...нямам позитивни очаквания, но не искам пак скандали....благодаря ви, че се включихте така бързо... :25:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4361 -: Юли 07, 2010, 07:08:30 pm »
само да ви кажа, че си взех изпита...беше тази сутрин, а забявянто в същност беше, че човекът, който ми пишеше курсовата работа я написа в последния момент....

:blink:

*

Nebesna

« Отговор #4362 -: Юли 07, 2010, 07:21:05 pm »
Браво! Честито!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4363 -: Юли 08, 2010, 05:39:33 am »
само да ви кажа, че си взех изпита...беше тази сутрин, а забявянто в същност беше, че човекът, който ми пишеше курсовата работа я написа в последния момент....

:blink:

бравоо!!!  ;D
чакай да видя какво съм ти казала.. ;D ;D ;D
давай така до края, и пускай хорари..и учи.. ;)
това ми беше предпоследния ...остана ми една ликвидация...и след това държавен или дипломна...все още незнам....кое да избера, защото много се притеснявам като говоря пред много хора....
споделете опит моля...кое е по-добре...какви са изискванията на държавните изпити,,,знаете ли....?
може да не е тук, я в някоя друга тема.. :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4364 -: Юли 08, 2010, 09:37:14 am »
това ми беше предпоследния ...остана ми една ликвидация...и след това държавен или дипломна...все още незнам....кое да избера, защото много се притеснявам като говоря пред много хора....
споделете опит моля...кое е по-добре...какви са изискванията на държавните изпити,,,знаете ли....?
може да не е тук, я в някоя друга тема.. :blink:

може да си пуснеш данните в темата ''натални карти- практикум'', или да пуснеш тук въпрос: ще се справя ли с устна защита, това ми хрумва в момента..иначе нямам опит в такива изпити.. :blink:
аз съм му оттървала края за дипломна тъй като гледам....значи е решено държавен ще е, но вероятно ще се явя 2011г., че няма да мога да се подготвя....е**** мразя го този университет....как си ги вземат хората държавните изпити нямам представа...  :unsure::lol: :angry: :-X :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4365 -: Юли 09, 2010, 03:55:36 pm »
16:35 - Бургас
09.07.2010

предстой ми бизнес среща.
въпроса ми е :
ще се договоря ли?

моля ви за отговор! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4366 -: Юли 09, 2010, 06:22:41 pm »
Марая, мисля че ще има някакви промени и едва ли ще се договориш, но може и да греша.

*

Divna

« Отговор #4367 -: Юли 09, 2010, 06:26:48 pm »
16:35 - Бургас
09.07.2010

предстой ми бизнес среща.
въпроса ми е :
ще се договоря ли?

моля ви за отговор! :wub:

Това е картата на Марая.
Бизнес срещата по 7ми дом ли трябва да се търси?
Ако да, то тогава Плутон (дисп. на Марая) прави тригон с Венера (дисп. на срещата). На Луна и предстои секстил с Венера преди да напусне знака, както и тригон с ПФ.

Според мен отговорът е да, ще се договориш, но няма да стане веднага. Изисква се изчакване.
Това от мен, като начинаеш  ;D.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4368 -: Юли 09, 2010, 07:55:33 pm »
Няма аспект между Марс и Венера \както и между Плутон и Венера\ - няма да постегнете споразумение с другата страна. Освен това предстои квадрат на Луната с Марс - негативен отговор за Марая и секстил на Луната с Венера. Това е пренос на светлина, и може и да значи, че нещата ще тръгнат зле за Марая и ако тя направи някакви тежки компромиси, в крайна сметка ще се подпише договор в полза на другата страна. Няма сходящи положителни аспекти към управителя на трети - Юпитер. Добре е, че Марс, Марая го диспозира, но няма предстоящ контакт. Юпитер не е активен.

Едит. Статуса - и Венера и Марс са без есенциални достойнства, временният статус на Венера е малко по-добър. Но, пък Венера е в критичен градус. Естественият сигнификатор на договорите - Меркурий - също. Нещо ще трябва да се промени радикално, преди да се развърже ситуацията.
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 08:03:31 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #4369 -: Юли 09, 2010, 07:55:48 pm »
 Марая, пари ли ще ти искат?

*

Divna

« Отговор #4370 -: Юли 09, 2010, 08:00:06 pm »
В крайна сметка 7ми дом ли трябва да се гледа за бизнес партньори?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4371 -: Юли 09, 2010, 08:06:34 pm »
Да, Дивна. Това е среща, преговори. Трябва да се изследва връзката между питащата и партньора. Положителен аспект - ще се разберат, отрицателен - няма. Договори - трети и Меркурий. В случая ти посочваш аспекта между Венера и Плутон, който е изчертан, но според знаците, в които се намират, аспектът е бил квадратура куинкокс. Но е отминал. Сега Венера напредва към знака си на тригон с Плутон, но още не е стъпила в него.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4372 -: Юли 09, 2010, 08:07:01 pm »
В крайна сметка 7ми дом ли трябва да се гледа за бизнес партньори?
Spored men-DA.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4373 -: Юли 09, 2010, 08:08:29 pm »
da informiram....sreschata se otlogi. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4374 -: Юли 09, 2010, 08:12:17 pm »
Договори - трети
Да но това е бизнес среща ~!
Десети ?!
10-ти  Работа, кариера, бизнес, успехи или неуспехи.. все пак..

Среща - седми

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4375 -: Юли 09, 2010, 08:15:14 pm »
Бизнес - десети
Договори - трети

И заключението ти по хорара е?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4376 -: Юли 09, 2010, 08:19:26 pm »
И аз мисля,че соразуменето няма да стане веднага ,но може би ще стане все пак. :ven: У7 сменя знак и влиза ввъввзискателната Дева ,но пък там тя не е силна /в падение е /,но в свой триплицет,докато Луната в Рак е на трон,но пък в дом на падение,може би ще стане споразумението :moo: :sec: :ven: ,но на по-висока цена  :moo: :opo: :plu:

Отделно :mer:о ест.сигн на договори и соразумения сменя знака още преди това ,а в Лъв е в знак на антипатия на  :ven: и противоположна природа на  :moo:,може би затова ще се  забави сключване наспоразумението ,заради някакви разногласия,които с евентулно финасово споразумение  да се отстранят.

Въобще много планети и то главни сигнификатори  сменят знак ,оределено промяна някаква обстоятелствата или нагласата трябва да има.

Аз тъкмо стъкмих отговора и Марая писала,но нищо пак го публикувам

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4377 -: Юли 09, 2010, 08:23:32 pm »
Не се наемам да давам отговор, ако бях сметнал че бих могъл щях да го дам, хорара е нещо сериозно, които смята че има познанията по него да изказва категорично мнение -добре
Aз не се смятам за достатъчно умел все още за да го сторя..

това не е натал за да изказвам \"компетентността\" си  :Д
но не мога да се съглася с нещо при положение че не е така

Кое не е така, крис?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4378 -: Юли 09, 2010, 08:27:54 pm »
Прочети си отново въпроса. Направи му разбор и пак си помисли какво всъщност Марая пита.  :P

Предстои ми бизнес среща.

Бизнес ли е подлогът тук или среща?

Не е ли изречението всъщност

Предстои ми делова среща? Ще се договоря ли?

Тя не пита Ще реализирам ли бизнес начинанието си?
Нито даже, Ще подпиша ли договор?
Пита - ще се разберем ли с оня Хуй, дето ме мотае толкова време?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4379 -: Юли 09, 2010, 09:11:44 pm »
Здравейте :blink: някой ще ми помогне ли за един хорарен въпрос ,а той е ще си сменя ли тоя месец настоящата работа и ако го направя ще си намеря ли нова .Не мога да качвам снимки .Въпросът е зададен на 09 07 2010 в 18, 26 в Несебър

Карита за твоя въпрос мисля,че,може би ще ти дадат повече отоворности и работа, и надежда и да останеш/може би да ти обещаят повишение/ :ven:влиза в Дева и упр .6 и 10 и прави  :sec:  :moo:,но мисля,че няма да си доволна впоследствие .
Мисля си,че може би ще останеш  засега  :-\

Скоро правила ли си опит да си намериш нова работа ?