Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168567 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4440 -: Юли 12, 2010, 03:10:03 pm »
Не ми е много ясно, но ако въпроса ти всъщност е дали днес ще стане вероятно затова така показва картата. А разпадащия аспект на Луна със Сатурн говори, както каза Синухе за взетото решение.

Да, Съни. Дали днес ще се извърши операцията или ще го отложат за по-късен етап?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4441 -: Юли 12, 2010, 03:10:11 pm »
ДА.
Меркурий има секстил със Сатурн управител на негов 8 дом.

*

Divna

« Отговор #4442 -: Юли 12, 2010, 03:13:55 pm »
Момчето е 11ти дом в картата-5 от 7ми.Там са Близнаци и неговият АСЦ в случая (ръцете).Меркурий е негов управител и няма лоши аспекти,дори и да има операция,ще мине добре.Луната е в последен градус и показва някаква промяна в решението ситуацията с ингреса,но тогава и Луната ще има съвпад с Меркурий-момчето,което може и да означава ДА ще има операция. Негов 8ми дом на операциите се управлява от Сатурн,но не виждам аспект да има между Меркурий и него.Чудя се дали това няма да означава,че няма да има операция?  :-\

Всъщност има сесктил на Луната със Сатурн-точен,което говори за операция.Но тъй като по минути е разходяща,по-скоро решението е вече взето малко преди да зададеш въпроса  :blink:

Синухе, сега като те препрочитам, виждам, че наистина много добре си усетил картата.
Това "колебание" за оперативната намеса може би говори, че решението е взето, но операция днес няма да има. Така май го разбирам.

*

Divna

« Отговор #4443 -: Юли 12, 2010, 03:15:13 pm »
ДА.

Благодаря, Уран!

С да имаш предвид, че днес ще бъде опериран?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4444 -: Юли 12, 2010, 03:15:25 pm »
Просто трябваше да уточниш, че питането е за днес дали ще има, щеше да е по-ясно някак си.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #4445 -: Юли 12, 2010, 03:17:12 pm »
Просто трябваше да уточниш, че питането е за днес дали ще има, щеше да е по-ясно някак си.

Съжалявам! Знаех си, че трябва въпросът да е много ясен и се чудих как най-точно да го формулирам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4446 -: Юли 12, 2010, 03:17:23 pm »
ДА.

Благодаря, Уран!

С да имаш предвид, че днес ще бъде опериран?
Че ще е опериран, но немога да кажа кога.
п.п.Не прочетах обясненията ти по-долу както другите отговори.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4447 -: Юли 12, 2010, 03:20:05 pm »

Съжалявам! Знаех си, че трябва въпросът да е много ясен и се чудих как най-точно да го формулирам.

Не се притеснявай, в такъв момент е нормално. Мисълта ми е, че на теб ти е известно обстоятелството, че би трябвало да има операция, а Луна без курс показва оставане на същото положение. Няма значение, дано се оправи детето и всичко да е наред.  :wub:

*

Divna

« Отговор #4448 -: Юли 12, 2010, 03:25:00 pm »

Не се притеснявай, в такъв момент е нормално. Мисълта ми е, че на теб ти е известно обстоятелството, че би трябвало да има операция, а Луна без курс показва оставане на същото положение. Няма значение, дано се оправи детето и всичко да е наред.  :wub:

Благодаря, Съни!

Това означава, че днес няма да има операция. Така ли да го разбирам?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4449 -: Юли 12, 2010, 03:29:35 pm »
Такъв извод си правя аз. Иначе е категорично, че ще има въобще операция, така ли? Сатурн е в последния градус, ще сменя знак, като един от сигнификаторите това показва промяна в обстоятелствата, а може и дори по отношение на решението за операция. Това при условие, че го броим за управител на негов 8 дом от 11 дом като 1 за детето. Незнам. На мен така ми изглеждат нещата. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4450 -: Юли 12, 2010, 03:32:08 pm »
в 17:30 днес ми предстой среща!
въпроса ми е следния:
ползотворна и удовлетворяваща ли ще бъде срещата и ще доведе ли до ползотворни бъдещи резултати?
16:13 мин. Бургас
12.07.2010

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4451 -: Юли 12, 2010, 03:39:48 pm »
Такъв извод си правя аз. Иначе е категорично, че ще има въобще операция, така ли? Сатурн е в последния градус, ще сменя знак, като един от сигнификаторите това показва промяна в обстоятелствата, а може и дори по отношение на решението за операция. Това при условие, че го броим за управител на негов 8 дом от 11 дом като 1 за детето. Незнам. На мен така ми изглеждат нещата. 

Благодаря, Съни!
Ще пиша, за да ви уведомя какво е станало. А иначе са им казали, че трябва да има операция, защото костите трябва да се наместят (много е раздробена дланта). Но в крайна сметка нищо не се знае до последно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4452 -: Юли 12, 2010, 03:55:31 pm »
Картата по въпроса на Марая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4453 -: Юли 12, 2010, 04:17:57 pm »
Мерси много Съни ,сега остава и някой да се изходи по въпроса.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4454 -: Юли 12, 2010, 04:19:42 pm »
Марайче, каква е срещата бе душата? Любовна или бизнес?
Ако е бизнес среща всичко ще е ОК! Плутон и Венера са в тригон. Луна също тригонира ПФ. Би трябвало да няма никакви съмнения по въпроса. Според мен срещата ще премине много добре и резултатите ще те радват.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4455 -: Юли 12, 2010, 04:21:46 pm »
Писах ти.  :blink: И аз мисля "да".

*

Марая

• 28287
« Отговор #4456 -: Юли 12, 2010, 04:22:11 pm »
Марайче, каква е срещата бе душата? Любовна или бизнес?
Ако е бизнес среща всичко ще е ОК! Плутон и Венера са в тригон. Луна също тригонира ПФ. Би трябвало да няма никакви съмнения по въпроса. Според мен срещата ще премине много добре и резултатите ще те радват.

дано!
мерси много! ще докладвам! :kissd:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4457 -: Юли 12, 2010, 04:34:36 pm »
Да- Венера в съвпад с МЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4458 -: Юли 12, 2010, 04:38:40 pm »
Писах ти.  :blink: И аз мисля "да".

:kissd:

мерси!
тръгвам....

*

Марая

• 28287
« Отговор #4459 -: Юли 12, 2010, 04:39:23 pm »
Да- Венера в съвпад с МЦ.

мерси Уран! :kissd: