Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165381 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4460 -: Юли 12, 2010, 08:03:35 pm »
Само да ви информирам по моя хорар. Току-що приятелят ми се обади, за да ми каже, че синът му е вече в операционната. Значи операцията е факт. Дано всичко мине както трябва.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4461 -: Юли 12, 2010, 09:36:09 pm »
Ще падна, къде го това "да" в тоз хорар.  :rolleyes:
 Ето това пак ме навежда на мисълта, че има значение какво се случва в главата на човек при задаването на въпроса. Затова те питах ти всъщност се притесняваш от операцията или се надяваш да има такава. Защото, ако опасенията са били, че няма да има ето я Луната без курс излишно е да го мислиш, проблема е решен с една дума... И само един аспект разпадащ се в подкрепа на операцията...Луна/Сатурн. Абе незнам. Важното е всичко да е наред с момчето.

Предлагам, който вижда "да" да се включи, да я видим тая карта.

Уран спомена за секстил между Меркурий и Сатурн, но аз не намирам такъв в тия знаци, в които се намират сигнификаторите. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4462 -: Юли 12, 2010, 09:38:39 pm »
Само да ви информирам по моя хорар. Току-що приятелят ми се обади, за да ми каже, че синът му е вече в операционната. Значи операцията е факт. Дано всичко мине както трябва.

значи познах Дивна!
операцията ще бъде лека и успешна ,без последици за детето!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4463 -: Юли 12, 2010, 09:42:08 pm »
Марая, а ти няма ли да споделиш как мина срещата? Надявам се всичко е ОК!

*

Divna

« Отговор #4464 -: Юли 12, 2010, 09:47:34 pm »
 Ето това пак ме навежда на мисълта, че има значение какво се случва в главата на човек при задаването на въпроса. Затова те питах ти всъщност се притесняваш от операцията или се надяваш да има такава. Защото, ако опасенията са били, че няма да има ето я Луната без курс излишно е да го мислиш, проблема е решен с една дума... И само един аспект разпадащ се в подкрепа на операцията...Луна/Сатурн. Абе незнам. Важното е всичко да е наред с момчето.

Уран спомена за секстил между Меркурий и Сатурн, но аз не намирам такъв в тия знаци, в които се намират сигнификаторите. 

Съни, въпросът ми беше дали момчето ще бъде оперирано. Проблемът единствено се оказа, че не съм уточнила кога ще бъде оперирано. Не се знаеше дали лекарите ще го оперират днес или ще го отложат за друг ден. А иначе за операцията беше ясно, че ще има (дланта е много надробена и няма как да се оставят костите да се калцират така).
Всъщност чакам приятеля ми да се обади когато операцията свърши и взех да се притеснявм, че още не го е направил. Нещо много дълго стана ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4465 -: Юли 12, 2010, 09:48:25 pm »
Марая, а ти няма ли да споделиш как мина срещата? Надявам се всичко е ОК!

сега влизам!
и първо те прочетох....
по моя въпрос :
Среща имаше с високопоставена личност. както винаги :(/плутон на МЦ/ , утре след обяд имам обаждане от него...
очаквам отговор!
мисля ,че ще свършиме работа.... :blink:
ако някой погледне по-така картата ще съм благодарна!
мога за другите да гледам и виждам ,доказано е ,но...но за себе си  :( ,работи само интуицията иначе съм 50/50 , а знаете ,че съм от категоричните астролози. :( :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4466 -: Юли 12, 2010, 09:55:16 pm »
Всъщност чакам приятеля ми да се обади когато операцията свърши и взех да се притеснявм, че още не го е направил. Нещо много дълго стана ...

Дивна, това го разбирам относно въпроса ти и всичко останало. Все пак нещо остава неясно за мен, доста объркващ е факта, че питаш дали ще има операция, а знаеш, че ще има такава, как да ти го обясня...
  На теб този факт ти е бил известен към момента на задаване на въпроса. И днес си се питала ще има ли операция с надеждата да има, това ми е мисълта. Това се забелязва и в други хорари, скоро го говорихме. И понеже се твърди, че няма отношение нагласата на питащия, но аз смятам, че има. Според мен и тук се оказва така. Ако някой вижда нещата по друг начин, би било добре да сподели, тази карта искам да я разнищим.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4467 -: Юли 12, 2010, 10:01:38 pm »

Дивна, това го разбирам относно въпроса ти и всичко останало. Все пак нещо остава неясно за мен, доста объркващ е факта, че питаш дали ще има операция, а знаеш, че ще има такава, как да ти го обясня...
  На теб този факт ти е бил известен към момента на задаване на въпроса. И днес си се питала ще има ли операция с надеждата да има, това ми е мисълта. Това се забелязва и в други хорари, скоро го говорихме. И понеже се твърди, че няма отношение нагласата на питащия, но аз смятам, че има. Според мен и тук се оказва така. Ако някой вижда нещата по друг начин, би било добре да сподели, тази карта искам да я разнищим.  :blink:

Съни , имам директен въпос към теб ,пиша го във форума , а не на лични по причини ,коитопосле ще искам да обясня и за себе си и за вас!!!!
ти си директно и мъжко момиче и мисля ,че ще оговориш директно на въпроса:
според теб ,аз познавам ли в прогностиките си?
има касателство към хорара....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4468 -: Юли 12, 2010, 10:20:02 pm »
Марая, знаеш отговора - ти познаваш, да.  :blink: Защо имаш нужда някой да го каже?

А относно хорара ще споделя, че незнам, ако визираш конкретния случай, по какво отсъди, че е "да". Предположих, че си заложила на интуиция или друг метод, тъй като не се обоснова, а и в самото начало спомена, че не можеш по него да кажеш, поне аз така го приех.

За мен е повече от очевидно, че ти имаш нужните познания да прогнозираш. Не, че съм някакъв капацитет да изказвам мнение. Мога да допусна защо ме питаш. Подигравателното отношение на никого не е донесло нищо хубаво, остави го зад гърба си. А ако ще сме честни и открити може и ти да ми кажеш, защо искаш да го чуеш от моята уста?  :blink:

« Отговор #4469 -: Юли 12, 2010, 10:54:38 pm »
Цитат

Преди време Скарлет беше казала да не си усложняваме неща и при подобни въпроси в случая на Дивна въпроса:Ще бъде ли опериран Г...? т.е. 7-ми дом Луната без курс или е късно за въпроса или е станало...е вече знаем отговора и все пак картата е интересна.Гледаме 7-ми дом-господар Сатурн в 8-ми операция на костната система Марс в 8-ми също го показва.След като напусне знака прави съвпад с Меркурий и Близнаци-пак към ръцете а в случая Меркурий е и управител на 8-ми дом.Луната и Меркурий са в 6-ти говорят престоя в болница може би.Съни това е моето Да на въпроса
ПС.пожелавам бързо възтановяване на момчето!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4470 -: Юли 12, 2010, 11:00:08 pm »
Да, Луната без курс, така е..но за другото извън знаците аспектите уж не се гледат в хорарите, мислих ги днес, след като Дивна каза, че така или иначе се очаква да има, но явно понякога е показателно. А иначе и по 7 дом и по 11 излизат едни и същи сигнификатори, само разменени за момчето и операцията, но няма аспект между тях. Но утре отново ще я гледам, че сега вече се отнесох.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #4471 -: Юли 12, 2010, 11:46:22 pm »
Марая, знаеш отговора - ти познаваш, да.  :blink: Защо имаш нужда някой да го каже?

А относно хорара ще споделя, че незнам, ако визираш конкретния случай, по какво отсъди, че е "да". Предположих, че си заложила на интуиция или друг метод, тъй като не се обоснова, а и в самото начало спомена, че не можеш по него да кажеш, поне аз така го приех.

За мен е повече от очевидно, че ти имаш нужните познания да прогнозираш. Не, че съм някакъв капацитет да изказвам мнение. Мога да допусна защо ме питаш. Подигравателното отношение на никого не е донесло нищо хубаво, остави го зад гърба си. А ако ще сме честни и открити може и ти да ми кажеш, защо искаш да го чуеш от моята уста?  :blink:

знаеш ли защо?
защото .... , абе да не помислите за луда :-[ :-[ :-[.
ще кажа...
марс във втори дом и юпитер и уран в 8-ми ме впечатлиха на първо четене. марс е нож ,отсреща уран-счупеното и юпитер бая счупеното ;D :(/съжелявам за момчето/ и сякаш нещо изведнъж като уранов лъч ми светна-операция...
наред с това в 12-ти имаше сатурн...
просто картата не я гледах по правилата , а по мой правила ;D ;D ;D,но тя говореше!
не съм луда-повярвайте ми. ;D
и не знам защо но си мисля ,че при хорара ,дори само основното значение на планетите е достатъчно...
затова те питах!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4472 -: Юли 12, 2010, 11:51:43 pm »
Принципно се гледат и символичните управители като в допълнение, да. Гледала си я така, както си я видяла, това си е твое право, всеки си знае как да го прави, що да те пишем луда сега.  ;D
 Аз лично за себе си си извадих извод по отношение на картата. Това по категоричен начин за пореден път ми показа, че има значение нагласата и състоянието на питащия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4473 -: Юли 12, 2010, 11:54:51 pm »
а исках да го чуя от теб ,защото ти си добра в хорара , а все искаш някакво потвърждение!
е Съни -правилата са за това ,да бъдат нарушавани! ;)
интересно ми беше ,как има карти ,които са буквални , абе направо приказват и такива при които от 100 кладенеца вода да носиш не се вижда нищо. аз имах такива случай.
тук наистина бравих по законите на натала и изведнъж видях това , т.е картата я гледах не като хорар , а като натал. :wub:
не се цупи ,въобще нищо от това ,което си мислиш не коренспондира с отношението ми към теб или към темата на Дивна...
не знам що се случи! :( честно ,не знам! а ти ми кажи :-\ :-\ ,да гледаш хорар като натал и  да се извади такова инфо... :o :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4474 -: Юли 13, 2010, 12:01:22 am »
не се цупи ,въобще нищо от това ,което си мислиш не коренспондира с отношението ми към теб или към темата на Дивна...
не знам що се случи! :( честно ,не знам! а ти ми кажи :-\ :-\ ,да гледаш хорар като натал и  да се извади такова инфо... :o :unsure:

Незнам дори как ти хрумна, че се цупя. Известно ми е, че не е свързано с темата или с Дивна или с мен. А ако смяташ, че това работи да гледаш хорар като натал, трябва отново да го пробваш и да кажеш.  :blink: Аз нали знаеш, че обичам да следвам правилата и в същото време понякога да ги нарушавам. Точно днес, като не послушах себе си, сгреших. Но ще ми е за урок.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4475 -: Юли 13, 2010, 12:23:55 am »

Незнам дори как ти хрумна, че се цупя. Известно ми е, че не е свързано с темата или с Дивна или с мен. А ако смяташ, че това работи да гледаш хорар като натал, трябва отново да го пробваш и да кажеш.  :blink: Аз нали знаеш, че обичам да следвам правилата и в същото време понякога да ги нарушавам. Точно днес, като не послушах себе си, сгреших. Но ще ми е за урок.  :blink:

астролога слуша себе си и звездите...а звездите говорят!
книгите не са всичко , е това искам да кажа ,правилата са за това да бъдат нарушавани. няма правила в астрологията , уран и правила ;D тук корелация няма!
слушайй себе си....звездите говорят чрез нас ,важно е да разчетем посланията! :wub: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4476 -: Юли 13, 2010, 08:14:01 am »

Аз определих сигнификаторите като 5-ти от 7-ми-Меркурий за момчето и 8 от 5-ти- Сатурн- операция.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4477 -: Юли 13, 2010, 08:42:31 am »
И казваш, че има секстил между тях, но аз не виждам в рамките на тия знаци такъв, това те питах, иначе за сигнификаторите ясно.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4478 -: Юли 13, 2010, 08:48:16 am »

Преди време Скарлет беше казала да не си усложняваме неща и при подобни въпроси в случая на Дивна въпроса:Ще бъде ли опериран Г...? т.е. 7-ми дом Луната без курс или е късно за въпроса или е станало...е вече знаем отговора и все пак картата е интересна.Гледаме 7-ми дом-господар Сатурн в 8-ми операция на костната система Марс в 8-ми също го показва.След като напусне знака прави съвпад с Меркурий и Близнаци-пак към ръцете а в случая Меркурий е и управител на 8-ми дом.Луната и Меркурий са в 6-ти говорят престоя в болница може би.Съни това е моето Да на въпроса
ПС.пожелавам бързо възтановяване на момчето!

Мдааа, точно така е. Хорара е доста показателен. Съжалявам, че нямах възможност да се включа по този хорар. Наистина е много показателен и няма нищо объркващо. Г. е представен от 7 дом и Сатурн, който е в неговия 8 дом, който има разходящ секстил с Луната в 6 дом. За мен това е показател, че решението за операцията вече е било взето, когато питащата е задала въпроса си. Луната е на трон по знак, а това че не е в курс го приемам като "няма причини за притеснения" или "въпросът е просто излишен". И още нещо - не само Близнаци и Меркурий управляват ръцете. Рак се свързва с костите и ставите на раменете, на лактите, лъчево-китковите и дребните кости на ръката. Вероятно някоя от тях или повече са били натрошени, защото Меркурий /естетвения управител на ръцете/ е в падение и показва лошото състояние на ръката му. А Сатурн в критичен градус показва критичното положение в момента на задаване на въпроса, което изисква моментална операция. Късмета за ръката на момчето е в ръцете на добрия доктор хирург / неговия 7 дом в Лъв - вероятно светило в хирургията / - Слънцето е в секстил с Марс, който си е свършил добре работата. Има и сходящ секстил на Слънцето със Сатурн, което за мен е показател за положително развитие за положението на ръката. Изходът от всичко ще е добър - Венера управлява неговия 4 дом /т.е. 10/, прави сходящ тригон с Плутон и съвпад с Локус Фортуна. Иска се и добра рехабилитация след време. Това е от мен. Дано всичко е минало добре за детето и да няма някакви последици за ръчичката му.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4479 -: Юли 13, 2010, 08:57:29 am »

Хорара е доста показателен. Съжалявам, че нямах възможност да се включа по този хорар. Наистина е много показателен и няма нищо объркващо. Г. е представен от 7 дом и Сатурн, който е в неговия 8 дом, който има разходящ секстил с Луната в 6 дом. За мен това е показател, че решението за операцията вече е било взето, когато питащата е задала въпроса си. Луната е на трон по знак, а това че не е в курс го приемам като "няма причини за притеснения" или "въпросът е просто излишен".

Точно това е. Единствено по разпадащия аспект тук може да се отсъди за операцията, а по Луна без курс въпроса отпада, щото отпадат обстоятелствата, за които се опасява, тоест, че и днес няма да бъде опериран. Това ми беше мисълта.

Показателен е, но ако са ясни малко повече нещата. А Дивна пита ще го оперират ли, а всъщност знае, че ще го оперират. Дори и заради това картата вероятно е такава, без аспекти, които да подкрепят развитие на ситуацията напред във времето конкретно по въпроса, а не резултат или друго.
На мен още нещо ми направи впечатление, но не бях сигурна дали е достатъчен фактор - в дома на края на момчето, за което се отнася въпроса се намира Сатурн, който управлява операцията в неговата карта. Това е другия момент, който подсказва, че такава ще има.