Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167113 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4500 -: Юли 13, 2010, 12:55:58 pm »
Обичам игрички с хорарите, ако ще да дойдат да ме пляскат.  ;D Обаче с таз карта много трудно, не се вижда.
 На пръв поглед, щом въпроса е да анализираме двата сигнификатора - Марс и Венера - две личности, които по някакъв начин са авторитетни, тъй като са се разположили в 10 дом, доколкото виждам. Може би свързани с група, част от елита. Само не разбрах, за да не пиша повече глупости, питащата ти ли си или образно го играем...после ще си въведа данните, че да ми е по-лесно.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4501 -: Юли 13, 2010, 12:56:06 pm »
Тук Луната е без курс, ако гледаме планетите от септенера. Ако гледаме и транссатурновите, предстои опозиция с Нептун.

Ти за този хорар, който аз ли съм пуснала пишеш? Че нещо се омотахме. Луната в моя хорар е на 14 гр.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4502 -: Юли 13, 2010, 12:57:47 pm »
Без дефиниран въпрос няма хорар.
Може да има ситуативна карта.
Ако въпросът се отнася за някой политик или държавен глава, мен лично не ме възпира нищо да напиша името му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4503 -: Юли 13, 2010, 12:59:30 pm »
Тук Луната е без курс, ако гледаме планетите от септенера. Ако гледаме и транссатурновите, предстои опозиция с Нептун.

Ти за този хорар, който аз ли съм пуснала пишеш? Че нещо се омотахме. Луната в моя хорар е на 14 гр.

И е в разходящ съвпад с Меркурий, доколкото виждам. Но не й предстоят други аспекти в знака Лъв, само опозиция с Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4504 -: Юли 13, 2010, 01:00:54 pm »
Обичам игрички с хорарите, ако ще да дойдат да ме пляскат.  ;D Обаче с таз карта много трудно, не се вижда.
 На пръв поглед, щом въпроса е да анализираме двата сигнификатора - Марс и Венера - две личности, които по някакъв начин са авторитетни, тъй като са се разположили в 10 дом, доколкото виждам. Може би свързани с група, част от елита. Само не разбрах, за да не пиша повече глупости, питащата ти ли си или образно го играем...после ще си въведа данните, че да ми е по-лесно.  

На прав път сте и двете, с тази разлика, че става дума само за една личност и не е точно меркурианец, но има по принцип общо с Близнаци, макар и косвено. Вижте сходящите аспекти към сигнификаторите. За мен отговора е "да". Не ги описвайте много с подробности. Аз ви пуснах много точен жокер за сигнификаторите. 1 дом не го разглещам за себе си като питаща, а като 7 дом от 7.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4505 -: Юли 13, 2010, 01:01:20 pm »
Може ли данните - не са ли 13 юли, 13.20 часа, кое не ми излиза, както трябва, защо Асц Везни идва при мен, което е невъзможно, знам... :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4506 -: Юли 13, 2010, 01:02:36 pm »

И е в разходящ съвпад с Меркурий, доколкото виждам. Но не й предстоят други аспекти в знака Лъв, само опозиция с Нептун.

На Луната да, но на основните сигнификатори Венера и Марс???

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4507 -: Юли 13, 2010, 01:03:32 pm »
Може ли данните - не са ли 13 юли, 13.20 часа, кое не ми излиза, както трябва, защо Асц Везни идва при мен, което е невъзможно, знам... :rolleyes:

13,36 часа СФ

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4508 -: Юли 13, 2010, 01:06:09 pm »
В сходящ съвпад са и са сигнификатори на АС и ДС, т.е. може да се каже, че интересите /каквите и да са те/ се срещат. И въпреки това Марс и Венера няма да имат съвпад, докато са в знака Дева, нищо че са в един знак. Съвпадът ще е в знака Везни след ингреса на Сатурн там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4509 -: Юли 13, 2010, 01:06:17 pm »

13,36 часа СФ

Грешка!!! 13,20 часа е.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4510 -: Юли 13, 2010, 01:06:27 pm »
по картата с тайният въпрос на Скарлет: човекът е подложен на голям натиск, успехът ще дойде заради мерка в девети, тригон юпитер и уран, договор в енергетиката или нещо такова..постигнат след преговори с чуждестранни партньори..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4511 -: Юли 13, 2010, 01:07:37 pm »
В сходящ съвпад са и са сигнификатори на АС и ДС, т.е. може да се каже, че интересите /каквите и да са те/ се срещат. И въпреки това Марс и Венера няма да имат съвпад, докато са в знака Дева, нищо че са в един знак. Съвпадът ще е в знака Везни след ингреса на Сатурн там.

Ама, Марс и Венера с в Дева бе, Лиле!!!?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4512 -: Юли 13, 2010, 01:10:16 pm »
Венера гони Марс, но не ще се срещнат, срещата ще е във Везни. Виж в ефемеридите кога е точният съвпад. В Дева съвпад между Венера и Марс няма да има. Точният съвпад се случва във Везни, по време на стационарно-ретрограден Меркурий в Дева, същия ден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4513 -: Юли 13, 2010, 01:10:54 pm »
по картата с тайният въпрос на Скарлет: човекът е подложен на голям натиск, успехът ще дойде заради мерка в девети, тригон юпитер и уран, договор в енергетиката или нещо такова..постигнат след преговори с чуждестранни партньори..

Тази Луна в Лъв за мен направо е висящо неаспектирана, според което доколко си спомням може да стане всичко. Тригоните са разходящи, т.е. това са минали действия, както и съвпада с Меркурий.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4514 -: Юли 13, 2010, 01:11:27 pm »
Еми, що с тоя час в астро.ком ми излиза асц Везни...Може ли някой да провери къде греша?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4515 -: Юли 13, 2010, 01:13:51 pm »
Венера гони Марс, но не ще се срещнат, срещата ще е във Везни. Виж в ефемеридите кога е точният съвпад. В Дева съвпад между Венера и Марс няма да има. Точният съвпад се случва във Везни, по време на стационарно-ретрограден Меркурий в Дева, същия ден.

Добре, но Плутон управлява неговия 7 дом, а аз съм стигнала до извода, че и Уран, Нептун и Плутон дават много показания в хорарите, нищо че ти не ги използваш. На Венера й предстои точен тригон с Плутон. СЛВ е в 8 дом.  :-X

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4516 -: Юли 13, 2010, 01:16:01 pm »
Еми, що с тоя час в астро.ком ми излиза асц Везни...Може ли някой да провери къде греша?

GMT (+ 3) часа

*

Vision

• 3523
« Отговор #4517 -: Юли 13, 2010, 01:16:12 pm »
 Тази Луна в Лъв за мен направо е висящо неаспектирана, според което доколко си спомням може да стане всичко. Тригоните са разходящи, т.е. това са минали действия, както и съвпада с Меркурий.

айде сега де..като не знам какво е висящо неаспектирана..но неаспектирана знам, може да даде внезапни проявления, може човека да покаже някакви емоции, или да заложи на докосване до емоции, за да си помогне, но това в крайна сметка няма да е показателно за изхода на ситуацията, повече ще му помогне марс в дева, като свързан с мерка в девети, значи словесен натиск, но от позицията на аргументираните доводи, а не от позицията на сила или на луна /емоции/ би му помогнало повече..а че ще повлияе на съдбините ни е ясно, замесени са всички тежкари..и аз започнах да се досещам за кого е въроса, а дано да стане, Скарлет.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4518 -: Юли 13, 2010, 01:16:20 pm »
Трите след Сатурн може да дадат независещо от нас обстоятелство, нито от човека, който се визира в хорара.

Ох, моля, ако някой има възможност да въведе данните в астро.ком и да ми каже защо при мен се разминава сериозно...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4519 -: Юли 13, 2010, 01:17:53 pm »

GMT (+ 3) часа

Ми няма разлика. Ауу. Ще се побъркам. Кога е ретро тоя гад, бе... :57: Качвам картата да кажете.