Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164081 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4520 -: Юли 13, 2010, 01:19:32 pm »
А по кой дом е човекът, за който се пита?
И кой респ. е по първи дом?
Няма зададен въпрос, няма яснота.
Помислих си, че става въпрос за отношения между два хипотетични обекта - АС и ДС...
Така и не разбрах какво търсим в хорара... Има си правила относно това как да се формулира въпросът, от това в голяма степен зависи и правилният отговор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4521 -: Юли 13, 2010, 01:20:28 pm »
Внимавайте със Зетките, понякога не отчитат корекцията за лятно часово време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4522 -: Юли 13, 2010, 01:24:11 pm »
Еми, що с тоя час в астро.ком ми излиза асц Везни...Може ли някой да провери къде греша?

GMT (+ 3) часа

Ми няма разлика. Ауу. Ще се побъркам. Кога е ретро тоя гад, бе... :57: Качвам картата да кажете.

Сега погледнах пак картата....не нам кво стаааа....но асцендента наистина е Везни. А като съм направила първия път картата с този час как е станал Скорпион?  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #4523 -: Юли 13, 2010, 01:25:47 pm »
Еми, що с тоя час в астро.ком ми излиза асц Везни...Може ли някой да провери къде греша?

GMT (+ 3) часа

Ми няма разлика. Ауу. Ще се побъркам. Кога е ретро тоя гад, бе... :57: Качвам картата да кажете.

Сега погледнах пак картата....не нам кво стаааа....но асцендента наистина е Везни. А като съм направила първия път картата с този час как е станал Скорпион?  :-\

да не е заради кох/плацидус??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4524 -: Юли 13, 2010, 01:26:05 pm »
Направих си експеримент и направих нарочно със зимното часово време картата, т.е. +2 часа GMT и пак е асц. Везни. Как, по дяволите, е станал този асц. Скорпион в първата карта, която пуснах????  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4525 -: Юли 13, 2010, 01:26:28 pm »
Ако тази от астро.ком е вярната, нещата се променят, но сигнификаторите са същите, което е интересно.  :blink:

Тук вече по 7 дом, ако гледаме личността, доколкото разбрах за една говорим, тя е свързана с далечната чужбина и й предстои съвпад със Сатурн, но в този знак той няма да се състои. Сатурн като управител на края и знаем още с какво се свързва да не би да става дума за някаква смъртна опасност, но сякаш ще го размине, поне, съдейки по този аспект.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4526 -: Юли 13, 2010, 01:27:07 pm »
Направих си експеримент и направих нарочно със зимното часово време картата, т.е. +2 часа GMT и пак е асц. Везни. Как, по дяволите, е станал този асц. Скорпион в първата карта, която пуснах????  :unsure:

ти си я направила по кох и е показателна..сега ще видя и по плацидус..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4527 -: Юли 13, 2010, 01:27:44 pm »
Как, по дяволите, е станал този асц. Скорпион в първата карта, която пуснах????  :unsure:

Да пуснем хорар по случая, направо изпаднах в потрес и аз. ;D Въртях, ги суках, не виждам Скорпион...аз ви казвам наближава тая малката гадина да се обръща и почва с номерцата отсега.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4528 -: Юли 13, 2010, 01:30:18 pm »
Как, по дяволите, е станал този асц. Скорпион в първата карта, която пуснах????  :unsure:

Да пуснем хорар по случая, направо изпаднах в потрес и аз. ;D Въртях, ги суках, не виждам Скорпион...аз ви казвам наближава тая малката гадина да се обръща и почва с номерцата отсега.  

Ама, е я, бе, няма шменти капели. Три пъти я гледах - няма грешка. Направена е по Кох, за час 13,20 (+3) GMT. Как стана тая работа...не мога да си го обясня.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4529 -: Юли 13, 2010, 01:31:19 pm »

Не, независимо от системата за домификация ъглите не мърдат, леко могат да мръднат само куспидите на неъглови домове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4530 -: Юли 13, 2010, 01:31:37 pm »
Луната е в 10 дом, в Лъв. Питаме за някакъв авторитет, властимащ, който да отсъди ли...Мен само не ми стана ясно по 1 дом кого гледаме? В смисъл не е друга личност, какво е...?

*

Vision

• 3523
« Отговор #4531 -: Юли 13, 2010, 01:32:57 pm »

Ама, е я, бе, няма шменти капели. Три пъти я гледах - няма грешка. Направена е по Кох, за час 13,20 (+3) GMT. Как стана тая работа...не мога да си го обясня.

ама и в картата на Сънрейн могат да се видят доста интересни неща..миналото на въпроса и как протичат енергиите сега във връзка с миналото..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4532 -: Юли 13, 2010, 01:34:03 pm »

Ама, е я, бе, няма шменти капели. Три пъти я гледах - няма грешка. Направена е по Кох, за час 13,20 (+3) GMT.

Е вече нищо не разбирам, честно.  ;D Няма начин да е от домовата система, такова разминаване не може да има. Това по въпроса на Вижън. А иначе незнам на какво се дължи, не ми се е случвало досега. Вижте пак тази от астро.ком, ако там нещо грешно съм въвела, но сто пъти я проверих и аз, да му се не види.  :-\  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4533 -: Юли 13, 2010, 01:34:39 pm »
Ако тази от астро.ком е вярната, нещата се променят, но сигнификаторите са същите, което е интересно.  :blink:

Тук вече по 7 дом, ако гледаме личността, доколкото разбрах за една говорим, тя е свързана с далечната чужбина и й предстои съвпад със Сатурн, но в този знак той няма да се състои. Сатурн като управител на края и знаем още с какво се свързва да не би да става дума за някаква смъртна опасност, но сякаш ще го размине, поне, съдейки по този аспект.

По 7 дом е личността, по 7 дом са .....другите /да не го пиша директно/....но ако асц. е Везни нещата не са същите. В първата карта той е представен от Венера в падение и е на МЦ. Показва си високото му положение, но и лошата ситуация, по отношение на него. А Плутон с какво се свързваше....нали помниш? /да не го пиша/  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #4534 -: Юли 13, 2010, 01:34:45 pm »

Не, независимо от системата за домификация ъглите не мърдат, леко могат да мръднат само куспидите на неъглови домове.

ами аз нали не разбирам от кох и плацидус, само съм запомнила от това, което казвате, че хорарни карти е по- добре да се правят по Кох..иначе си гледам като теле в железница и на двете.. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4535 -: Юли 13, 2010, 01:36:25 pm »
По 7 дом е личността, по 7 дом са .....другите /да не го пиша директно/....но ако асц. е Везни нещата не са същите. В първата карта той е представен от Венера в падение и е на МЦ. Показва си високото му положение, но и лошата ситуация, по отношение на него. А Плутон с какво се свързваше....нали помниш? /да не го пиша/  ;D

Разбирам.  ;D Само дето тотално се обърках с тия карти, спирам до тук, докато не изясним проблема.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4536 -: Юли 13, 2010, 01:36:51 pm »

Ама, е я, бе, няма шменти капели. Три пъти я гледах - няма грешка. Направена е по Кох, за час 13,20 (+3) GMT.

Е вече нищо не разбирам, честно.  ;D Няма начин да е от домовата система, такова разминаване не може да има. Това по въпроса на Вижън. А иначе незнам на какво се дължи, не ми се е случвало досега. Вижте пак тази от астро.ком, ако там нещо грешно съм въвела, но сто пъти я проверих и аз, да му се не види.  :-\  

май си въвела 1.20, а това е през ноща, а не 13.20, което е на обяд??не е това, ПМ е , сега видях

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4537 -: Юли 13, 2010, 01:37:03 pm »
ама и в картата на Сънрейн могат да се видят доста интересни неща..миналото на въпроса и как протичат енергиите сега във връзка с миналото..

Не се мори да гадаеш миналото.  ;D Гледай напред - сходящите /предстоящи/ аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4538 -: Юли 13, 2010, 01:38:13 pm »
само съм запомнила от това, което казвате, че хорарни карти е по- добре да се правят по Кох..

Аз пък съм чувала за Региомонтанус. Наскоро научих, че било "по-добре" по Кох. Относителни са нещата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4539 -: Юли 13, 2010, 01:38:24 pm »

май си въвела 1.20, а това е през ноща, а не 13.20, което е на обяд??не е това, ПМ е , сега видях

И това не е. Хрумна ми, проверих. Е тука как да не му теглиш една вече... :rolf:

Въведох данните в Зет 7, там също излезе асц Везни.
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 01:42:25 pm от sunrain »