Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163449 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4540 -: Юли 13, 2010, 01:41:03 pm »
В случая интересното е, че Венера няма да има нито съвпад с Марс, нито със Сатурн преди да напусне знака, ако се отчита реалното движение на планетите по еклиптиката.
Иначе хипотетично може да се приеме, че се движи към тях, тъй като се намират в един знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4541 -: Юли 13, 2010, 01:43:47 pm »
ама и в картата на Сънрейн могат да се видят доста интересни неща..миналото на въпроса и как протичат енергиите сега във връзка с миналото..

Не се мори да гадаеш миналото.  ;D Гледай напред - сходящите /предстоящи/ аспекти.

ами за бъдещето какво..ако става въпрос за национални съдбини, гледам сатурн май, нали..той като влезе във везни, и направи густото на венера на МЦ, може тогава да окончателното разрешаване..не мисля, че ще е отрицателно, защото той влиза излиза няколко пъти, или по- малко от везните и каквото е имало да мачка, го е направил, сега ще донесе успеха..ама вече съм малко пристрастна, може и да греша.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4542 -: Юли 13, 2010, 01:43:56 pm »
По 7 дом е личността, по 7 дом са .....другите /да не го пиша директно/....но ако асц. е Везни нещата не са същите. В първата карта той е представен от Венера в падение и е на МЦ. Показва си високото му положение, но и лошата ситуация, по отношение на него. А Плутон с какво се свързваше....нали помниш? /да не го пиша/  ;D

Разбирам.  ;D Само дето тотално се обърках с тия карти, спирам до тук, докато не изясним проблема.

Има извънземни около мен явно.  :P Няма обяснение за случилото се и това е. Както и да въртя картата сега, все е Везни асц. В такъв случай и аз не мога да тълкувам нищо на сляпо, защото това за мен е намеса на външни сили. Значи не трябва да знаем предварително нищо.  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4543 -: Юли 13, 2010, 01:44:24 pm »
Първата карта на Скарлет е с час 13 и 20, но за друга часова зона - (GMT) - тоест точно по Гринуич. Отбелязано е в скобичките, нищо че пише София.

Напоследък зетката ги прави тия номера, и трябва всеки път да си избираш изрично града от падащото меню или от Атласа. Иначе се прави, че не знае за къде става дума и си го праска GMT. Да го имате предвид.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4544 -: Юли 13, 2010, 01:45:16 pm »
Луна без курс иска да ни подскаже нещо подобно, да не тълкуваме, поне според правилата на класиците.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4545 -: Юли 13, 2010, 01:46:26 pm »

май си въвела 1.20, а това е през ноща, а не 13.20, което е на обяд??не е това, ПМ е , сега видях

И това не е. Хрумна ми, проверих. Е тука как да не му теглиш една вече... :rolf:

Въведох данните в Зет 7, там също излезе асц Везни.

понякога е нещо съвсем очеизвадно, ама като сме замесени сега всички в ситуацията, не можем да го видим по друг начин..ще дойде някой с чисто съзнание след половин час и ще я види веднага разликата, нема се плашиш.. ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4546 -: Юли 13, 2010, 01:47:04 pm »
Луна без курс иска да ни подскаже нещо подобно, да не тълкуваме, поне според правилата на класиците.  :blink:

Каква Луна без кур...с , бееее?  :57: Явно не трябва да я тълкуваме, щом е по Гринуич.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4547 -: Юли 13, 2010, 01:47:43 pm »
Иначе се прави, че не знае за къде става дума и си го праска GMT. Да го имате предвид.

Аз защо ич не са ми на сърце тия Зет-ища.  :57: Правят си, квото знаят, а аз все трябва да ги сверявам, че като въведеш данните на някой и тръгнеш да се занимаваш, после се оказва, че нищо общо няма. Коя ли не версия пробвам вече, е не могат да ми паснат и това си е. Макар, че са супер удобни в някои отношения, но...куцат като цяло.    

*

Vision

• 3523
« Отговор #4548 -: Юли 13, 2010, 01:48:07 pm »

Каква Луна без кур...с , бееее?  :57: Явно не трябва да я тълкуваме, щом е по Гринуич.  ;)

добре, сега коя да гледаме, на Сънрейн ли??  :blink:
я да започнем на чисто, а??

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4549 -: Юли 13, 2010, 01:48:51 pm »

май си въвела 1.20, а това е през ноща, а не 13.20, което е на обяд??не е това, ПМ е , сега видях

И това не е. Хрумна ми, проверих. Е тука как да не му теглиш една вече... :rolf:

Добре, че се появи Диана да ни светне, че нЕма нищо в скобките.  :57:

понякога е нещо съвсем очеизвадно, ама като сме замесени сега всички в ситуацията, не можем да го видим по друг начин..ще дойде някой с чисто съзнание след половин час и ще я види веднага разликата, нема се плашиш.. ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4550 -: Юли 13, 2010, 01:49:19 pm »

:93: Ох, не ми говори, добре се посмяхме поне. Че днес, както ми е заспало...  

*

Vision

• 3523
« Отговор #4551 -: Юли 13, 2010, 01:50:23 pm »

Добре, че се появи Диана да ни светне, че нЕма нищо в скобките.  :57:

Дияна се оказа спасителят в ръжта и то много бързо ни оправи.. ;D

Дияна,  :58:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4552 -: Юли 13, 2010, 01:55:00 pm »

добре, сега коя да гледаме, на Сънрейн ли??  :blink:
я да започнем на чисто, а??

Айде да я мъдрим сега твойта карта. Но не ми Аресва....този Марс - управител на 7 дом /човека, за когото питам/ върви към съвпад със Сатурн - управител на неговия 10 дом. Но въпроса колкото касае 7 дом, толкова и 7 от 7 /т.е. 1/. Затова все се узяпвам в това, че предстои тригон на Венера към Плутон, защото касае по-скоро извършващия /7 дом/ и крайната цел /8 дом/.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #4553 -: Юли 13, 2010, 01:59:16 pm »
добре..мисля..по картата на Сънрейн:

тук вече слънцето е в десети, на МЦ- много важна фигура трябва да си каже тежката дума за да се разреши въпроса..по- важна от този, за когото се отнася въпроса..тук вече имаме съвпад на меркурий с луната в десети и емоционалните думи вървят повече..венера като показателна за асц. е в 11- да се заложи на дългогодишни връзки и приятелство..венера опозиция нептун- да не се замъглява и използва никаква подвеждаща информация..венера тригон плутон, ако е за това, за което си мисля, то е показателно за предмета на въпроса, че ще го улесни, но и че пак ще ни ''опрашат'', но и че има нужда точно от това..и пак си остава това за сатурн като влезе окончателно във везни, че може да е тогава..блага дума железни врати отваря..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4554 -: Юли 13, 2010, 02:03:39 pm »
Е, да, ама Слънцето върви към секстил със Сатурн. Верно, че дава едно "да", но Сатурна не управлява 8-я му дом, т.е. 2 в картата.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4555 -: Юли 13, 2010, 02:05:03 pm »
Първата карта на Скарлет е с час 13 и 20, но за друга часова зона - (GMT) - тоест точно по Гринуич. Отбелязано е в скобичките, нищо че пише София.

Абе чудех се аз що в скобите не е посочено -3 или -2, а само (-). Помислих си, че това може да е UT, но пък зетките не знам преди да са правили такива номера, само бъркат корекцията за лятно време...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4556 -: Юли 13, 2010, 02:05:53 pm »

тук вече слънцето е в десети, на МЦ- много важна фигура трябва да си каже тежката дума за да се разреши въпроса..по- важна от този, за когото се отнася въпроса..тук вече имаме съвпад на меркурий с луната в десети и емоционалните думи вървят повече..венера като показателна за асц. е в 11- да се заложи на дългогодишни връзки и приятелство..венера опозиция нептун- да не се замъглява и използва никаква подвеждаща информация..венера тригон плутон, ако е за това, за което си мисля, то е показателно за предмета на въпроса, че ще го улесни, но и че пак ще ни ''опрашат'', но и че има нужда точно от това..и пак си остава това за сатурн като влезе окончателно във везни, че може да е тогава..блага дума железни врати отваря..

Сичкото сиганЕ разбрааа за важната фигура.  :57: Съвпада на Луната с Мерка е отминал. Гледаме какви предстоящи има на Марс, Венера и Луна.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4557 -: Юли 13, 2010, 02:06:58 pm »

Абе чудех се аз що в скобите не е посочено -3 или -2, а само (-). Помислих си, че това може да е UT, но пък зетките не знам преди да са правили такива номера, само бъркат корекцията за лятно време...

Никога досега програмата ми не е правила такъв номер. Затова ви думам, че извънземните са объркали работата нарочно.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #4558 -: Юли 13, 2010, 02:10:05 pm »
Е, да, ама Слънцето върви към секстил със Сатурн. Верно, че дава едно "да", но Сатурна не управлява 8-я му дом, т.е. 2 в картата.  :-\

сатурн е в 12-ти, може да има паралелни, тайни преговори, които да бъдат осветени от слънцето като стане секстила??

Сичкото сиганЕ разбрааа за важната фигура.  :57: Съвпада на Луната с Мерка е отминал. Гледаме какви предстоящи има на Марс, Венера и Луна.

ми нали наново да я гледам, все едно я виждам за пръв път вее..а за предстоящите аспекти мога да кааж след една година, като разбера повече по въпроса..сега си зяпам възторжено, защото все още не знам колко не знам.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4559 -: Юли 13, 2010, 02:10:26 pm »
Да де, и аз като видях тоя минус в скобите, чудех се дали цифричката не се е затрила от само себе си... Викам си, туй е невъзможно да стане, програмата да не посочи корекцията за време.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.