Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162505 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4560 -: Юли 13, 2010, 02:17:36 pm »
Аз предлагам да кача по-добре картата с прогресии и дирекции, и отделно солара в темата за прогнозите за 2010 или в затъмненията. Ще изтрия данните /не че вие няма да разберете кой е/, но заради външните. Ако искате, разбира се. Иначе, аз ги знам вече наизуст. Любопитна съм и за вашето мнение.....ше ядем негде бой с това любопитство.  :57:

ясно..с прогресии и дирекции минавам на режим ''четене'', но наистина заради слънчевото затъмнение може да се каже кога ще има отговор на въпроса, нали действа повече след това.. а кога сатурн влизаше окончателно във везни??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4561 -: Юли 13, 2010, 02:21:26 pm »

ясно..с прогресии и дирекции минавам на режим ''четене'', но наистина заради слънчевото затъмнение може да се каже кога ще има отговор на въпроса, нали действа повече след това.. а кога сатурн влизаше окончателно във везни??

На 22 юли влиза във Везни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4562 -: Юли 13, 2010, 02:21:53 pm »
Скарлет, а външните какво ще ни направят?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4563 -: Юли 13, 2010, 02:22:46 pm »
Скарлет, а външните какво ще ни направят?  ;D

Ша ни изклюкарят на бате.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #4564 -: Юли 13, 2010, 02:27:11 pm »

На 22 юли влиза във Везни.

то дошло..до края на другата седмица ще имаме резултат ;)
тогава ще можем ли да го обсъждаме явно?? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4565 -: Юли 13, 2010, 02:28:05 pm »
И какво, батето ще спре форума?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4566 -: Юли 13, 2010, 02:31:25 pm »
И какво, батето ще спре форума?  ;D

Батето да земе да ни организира в един астро щаб, професионални оплаквачки /не на друго, а на съдбата си да сме толкова далече от него физически и чувствено/..и да сме на заплата, щото нали все казвате, че сиренето било с пари, а на мен ми го подаряват..наистина ми го подаряват, това не е сарказъм.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4567 -: Юли 13, 2010, 02:32:35 pm »
Мислех, че го няма тоталитарния режим вече, че в демокрация живеем, но явно съм се заблудила.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4568 -: Юли 13, 2010, 02:35:01 pm »
Ти не разбираш ли, че и Овчата Луна отвреме на време се притеснява да говори ачик ачик? Не може да се споменават имена, иначе можем да дадем фира.  :-X

няма да споменаваме тогава..макар че лично за мен- аз стигнах до положението да възприемам като жест на учтивост и милост всеки опит да бъда гръмната, но не налагам мирогледа си на никого.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4569 -: Юли 13, 2010, 02:41:09 pm »
Мислех, че го няма тоталитарния режим вече, че в демокрация живеем, но явно съм се заблудила.  ;D

Стига се праихте на луди!  :P В която и демократична държава да живееш, навсякъде има ..... да не споменавам какви служби.  ;D
Бъди уверена, че по ключови думи, хвърлят по едно око и тук- за всеки случай да видят що чини раята. ;D ;D
Това горното ти го заявявам съвсем сериозно!

« Отговор #4570 -: Юли 13, 2010, 08:16:14 pm »
Ще продаде ли дъщеря ми колата - 20,57 ч.  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4571 -: Юли 13, 2010, 09:04:08 pm »
Качвам картата по един по-тежък хорар. Ако имате възможност и след въпроса на Стреличка, ще се радвам да се включите с коментар. Благодаря!

"Ще излезе ли от кома М.?"

Данните са 13 юли 2010, Бургас, 21.05 часа.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4572 -: Юли 13, 2010, 09:12:13 pm »
ето и моята карта, който има желание и свободна време :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4573 -: Юли 13, 2010, 09:24:59 pm »
Качвам картата по един по-тежък хорар. Ако имате възможност и след въпроса на Стреличка, ще се радвам да се включите с коментар. Благодаря!

Предполагам, че виждаш хорарния АСЦ е в Козирог
и в последните градуси на знака. Положението не е лесно,
но на Сатурн му предстои промяна на знака, може да има надежда,
но е още рано да се каже. Луната е неаспектирана мажорно и
не и предстоят никакви тригони, тъй като огнените знаци са празни.

Все пак действието на един хорар е в кратък период от време,
а за такава ситуация може би е нужно по-дълъг период - желая му
да се оправи и много съжалявам....

Ако е удобно да кажеш на каква възраст е и от какво е в кома?
Естествени минерали и амулети

*

Divna

« Отговор #4574 -: Юли 13, 2010, 09:26:43 pm »

Преди време Скарлет беше казала да не си усложняваме неща и при подобни въпроси в случая на Дивна въпроса:Ще бъде ли опериран Г...? т.е. 7-ми дом Луната без курс или е късно за въпроса или е станало...е вече знаем отговора и все пак картата е интересна.Гледаме 7-ми дом-господар Сатурн в 8-ми операция на костната система Марс в 8-ми също го показва.След като напусне знака прави съвпад с Меркурий и Близнаци-пак към ръцете а в случая Меркурий е и управител на 8-ми дом.Луната и Меркурий са в 6-ти говорят престоя в болница може би.Съни това е моето Да на въпроса
ПС.пожелавам бързо възтановяване на момчето!

Мдааа, точно така е. Хорара е доста показателен. Съжалявам, че нямах възможност да се включа по този хорар. Наистина е много показателен и няма нищо объркващо. Г. е представен от 7 дом и Сатурн, който е в неговия 8 дом, който има разходящ секстил с Луната в 6 дом. За мен това е показател, че решението за операцията вече е било взето, когато питащата е задала въпроса си. Луната е на трон по знак, а това че не е в курс го приемам като "няма причини за притеснения" или "въпросът е просто излишен". И още нещо - не само Близнаци и Меркурий управляват ръцете. Рак се свързва с костите и ставите на раменете, на лактите, лъчево-китковите и дребните кости на ръката. Вероятно някоя от тях или повече са били натрошени, защото Меркурий /естетвения управител на ръцете/ е в падение и показва лошото състояние на ръката му. А Сатурн в критичен градус показва критичното положение в момента на задаване на въпроса, което изисква моментална операция. Късмета за ръката на момчето е в ръцете на добрия доктор хирург / неговия 7 дом в Лъв - вероятно светило в хирургията / - Слънцето е в секстил с Марс, който си е свършил добре работата. Има и сходящ секстил на Слънцето със Сатурн, което за мен е показател за положително развитие за положението на ръката. Изходът от всичко ще е добър - Венера управлява неговия 4 дом /т.е. 10/, прави сходящ тригон с Плутон и съвпад с Локус Фортуна. Иска се и добра рехабилитация след време. Това е от мен. Дано всичко е минало добре за детето и да няма някакви последици за ръчичката му.

Благодаря, Скарлет!
Вчера операцията е минала благополучно. Момчето е добре, има болки (след като е минало действието на анестезията), но всичко за сега е ОК!
А за състочнието му преди операцията, аз вече писах. костите на дланта му са биле смлени, в буквалния смисъл на думата. Без операция е било немислимо възстановяването на дланта. Операцията е извършена в хубава болница с добри специалисти. Сега само може да се очаква скорошното му възстановяване.
Доволна съм, че всичко е добре, защото и бащата на момчето (приятеля ми) днес е много по-спокоен. Напрежението и при него беше голямо тези дни.

Благодаря на всички, взели участие в хорара ми вчера  :kissd:!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4575 -: Юли 13, 2010, 09:31:52 pm »

Предполагам, че виждаш хорарния АСЦ е в Козирог
и в последните градуси на знака. Положението не е лесно,
но на Сатурн му предстои промяна на знака, може да има надежда,
но е още рано да се каже. Луната е неаспектирана мажорно и
не и предстоят никакви тригони, тъй като огнените знаци са празни.

Да... Единствената надежда, която съзряха моите очи е взаимната рецепция на Луна и Слънце.
 На Луната не й предстоят аспекти или само един с Нептун, ако ползваме и него, но е опозиция и управлява негов 8 дом. На Слънцето му предстои, което е диспозитор, но пък със Сатурн...понякога това не е достатъчно.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #4576 -: Юли 13, 2010, 09:37:29 pm »
Стреличка, според мен отговора е ДА. Дъщеря ти ще продаде колата, защото Меркурий (У5 дом-дъщеря ти) е в тригон с управителя на нейн 8ми дом (Юпитер).

*

Nebesna

« Отговор #4577 -: Юли 13, 2010, 09:44:41 pm »
ето и моята карта, който има желание и свободна време :blink:

Ти питаш за дъщеря си, а в такъв случай преномерираме домовете - 5-ти дом става първи и дъщеря ти ще се управлява от Меркурий. Меркурий също така управлява и транспортните средства, така че има надежда. Обикновено, когато проблемът и човекът за когото се пита се управляват от една и съща планета ситуацията има положителен изход. Обаче трябва да гледаме за потенциален купувач и дали има връзка между двамата, а купувачът ще се управлява от господаря на 11-ти дом (неин седми дом). меркурий е в разходящ тригон с Юпитер, който показва минало действие, странно.

« Отговор #4578 -: Юли 13, 2010, 09:44:48 pm »
Благодаря ти, Дивна и аз натам се насочих,дано,

Благодаря ти, Небесна купувач има,днес я е видяла и харесала,
 утре ще видим ;)
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 09:49:47 pm от strelicka »

« Отговор #4579 -: Юли 13, 2010, 09:47:08 pm »

Мисля, че за сега не  :'( У1ви е в 8ми, а Луната У6ти е без курс /остава само опозицията /простете, бях написала друг аспект/ с Нептун, но той няма отношение като сигнификатор/.
Хорара може да се разгледа и като нерадикален т.е. за сега положението няма да се промени.
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 09:51:14 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.