Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170104 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4720 -: Юли 29, 2010, 06:09:49 pm »
Зависи на каква възраст е питащия. Казва се по-скоро, че кверентът знае отговора на въпроса, а не че не е радикална.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4721 -: Юли 29, 2010, 06:10:37 pm »
Май заради асцендента. :-\

да , заради асц-то! и аз мисля така!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Феникс

« Отговор #4722 -: Юли 29, 2010, 06:17:35 pm »
Зависи на каква възраст е питащия. Казва се по-скоро, че кверентът знае отговора на въпроса, а не че не е радикална.
Здравейте,
за първи път срещам интерпретация,че има значение възрастта на питащия в хорара,както и че тя определя донякъде радикалността.Кабала,ако може да поясниш повече

*

Vision

• 3523
« Отговор #4723 -: Юли 30, 2010, 03:58:27 am »
Добро утро на всички
имам нов въпрос и той е Ще ме наемат ли на работа скоро?
Относно въпросът от вчера и новата вълна от събития .... взех решение и то е да сложа  край!
Ето ми картата за въпрос относно работата
http://prikachi.com/images.php?images/867/2373867x.gif

Благодаря на всички за отзивчивостта! :blink:
Ако има нужда от пояснения ще обясня - напуснах старата си работа и се преместих в софия заради приятелят си . Постоянно кандидатствам за свободни места ; за почти всякакви позиции само и само да започна от някъде... но засега нищо.... Поради факта че взех окончателно решение да сложа край на тези отношения искам да запазя самостоятелност и да не ми се налага да разчитам на него за абсолютно нищо! Така че е много важно за мен да започна работа.

Аз не мога да ти помогна относно хорарния ти въпрос,но понеже проследих отговорите в тази тема относно връзката ти миналия път единственното,което мога да кажа е,че смятам,че щом е имало неразбирателство и постоянни караници е по-добре,че си взела решение да се разделите,така ще си по-спокойна,а и съм сигурна,че ще откриеш нова любов!
Поздрав!  :blink:
Благодаря ти за милият коментар; благодаря на всички ви
А на този въпрос никой не ми е отговорил; а днес ходих на 4 интервюта...... 2 седмици никой не ми звъня а днес на на цели 4.... моля ви отговорете ми

ще започнеш, не се притеснявай и не се отказвай..нещо по луна в шести, може би заради нептун и хирон там има някакво забавяне..меркурий в 12-ти- не трябва да допускаш някаква измама да има в документите и представянето ти, да не си служиш с хитрост, бъди честна..луна в шести- за каква работа си кандидатствала??нещо, свързано с храни??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4724 -: Юли 30, 2010, 06:13:11 am »
Здравейте,
за първи път срещам интерпретация,че има значение възрастта на питащия в хорара,както и че тя определя донякъде радикалността.Кабала,ако може да поясниш повече
Ако кверентът е да речем на 27-28 години или над тази възраст,картата е радикална. Ако самият асц. на кверента е в тези градуси27,28,29, то картата е радикарла и както казах, обикновено при тези градуси се казва, че кверентът знае отговора.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #4725 -: Юли 30, 2010, 10:58:59 am »
   Ще успея ли да се освободя от оковите си с голямата ми и невъзможна любов ?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4726 -: Юли 30, 2010, 12:04:01 pm »
Ако стане възможна, няма да е толкова голяма.
Може би нещото, което те държи окована в тази любов, е невъзможността да я изживееш реално и възможността да я преживееш в сърцето си такава, каквато само ти искаш да бъде.
Значи единствения начин да се освободиш е да разбереш, че това към което се стремиш е твоята представа и тя може би много ще се различава от реалността, а начините са 2 - чрез непосредствена опитност или директно чрез осъзнаване.
 :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #4727 -: Юли 30, 2010, 12:38:10 pm »
Ако стане възможна, няма да е толкова голяма.
Може би нещото, което те държи окована в тази любов, е невъзможността да я изживееш реално и възможността да я преживееш в сърцето си такава, каквато само ти искаш да бъде.
Значи единствения начин да се освободиш е да разбереш, че това към което се стремиш е твоята представа и тя може би много ще се различава от реалността, а начините са 2 - чрез непосредствена опитност или директно чрез осъзнаване.
 :blink:

Непосредствена опитност - живяхме заедно - 2 години, приех това за подарък от съдбата и понеже Х е женен си тръгнах, пожелавайки им семейно щастие....в дъното на душата си знам, че душите ни се търсят......
  Директно чрез осъзнаване - как става това ? Осъзнавам толкова много неща и представите ми са много реални, защото след време се случват. И тогава озверявам, всичко мога да простя и преглътна, но неизживяната любов и пропуснатите мигове - НЕ ! Жертвам тази любов, за да са щастливи те - само че - не са...Защото жена му го е стиснала за гъркляна с ултиматум, но не може да стигне до душата му чрез психонасилие, а той също се жертва - заради морални ценности....И всъщност един триъгълник - където енергията е раздвижена отпреди 18 години - и след като аз съм била заедно с този мъж само 2 - при положение, че години не сме се виждали и не сме се чували - и този триъгълник продължава да съществува в умовете на 3-та, какво означава?
   Толкова ли съм замаена, заблудена, колко време да ме държи тоз Нептун....или как се късат кармични окови...Наистина имам нужда от помощ, много съм зле.......сърцето ме боли ужасно...

*

Uran

• 6041
« Отговор #4728 -: Юли 30, 2010, 01:06:14 pm »
Дейзи, и по 5 дом, и по 7 дом- връзката е тайна- сигнификаторите са в 12 дом и Ти- Венера ще направи съвпад с тях. Няма начин да стане явна. Ако гледаме 4 дом като край, то управителят му Сатурн също е в 12 дом т.е. или нещата остават такива, каквито са или Ти трябва да сложиш край.
Парс Фортуна е в 8 дом :blink: ;) и ти си знаеш какво означава това.
п.п.Просто се упражнявам.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4729 -: Юли 30, 2010, 01:58:00 pm »
Дейзи, според мен трябва да излезнеш от този триъгълник, 18 години са съвсем достатъчно.
Оковите сама си си ги сложила и само ти можеш да се освободиш от тях. Освен това ти си много слънчев човек и може да се окажа, че покрай теб има някой, който очаква да бъде забелязан.
Съжалявам, ако звуча грубо, но това, което пишеш, на моменти е много Нептуново.
Също искам да ти напомня, че ние нямаме само по една сродна душа. Всички сме се инкарнирали много пъти, били сме щастливи и сме обичали различни души.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #4730 -: Юли 30, 2010, 03:22:48 pm »
   Кали, не си никак груба, аз усещам. Даже имам нужда от яко стръсване, та да се събудя от този дълбок Нептунов сън...
   Благодаря и на теб Уран ! Никога не съм искала нищо друго освен, жена му да приеме, че да обичаш не е грях и че не го искам за себе си, както тя, а просто да изживея любовта си...НО, в някой следващ живот може би...Как да я накарам да разбере, че приемайки това, няма кво да загуби...Как да й кажа, че благодарение на 2-те години, в които съм била с него, съм укротила опърничавия....но тя го знае, щото вместо като преди да яде шамари, той се обръща с внимание към нея, като се опитва да не я нарани по никакъв начин....и с това още повече злобее срещу мен...
   Просто не искам сърцето да ме боли....

*

Nebesna

« Отговор #4731 -: Юли 30, 2010, 03:34:12 pm »

Миличка, за съжаление луната е без курс, което показва, че положението засега остава такова каквото е.
мен повече ме притеснява, че Луната е в 6-ти дом, т.е. ти си загрижена повече за здравето си, въпреки, че питаш за любов.

« Отговор #4732 -: Юли 30, 2010, 03:48:07 pm »
   То е така, защото аз усещам как линея, как чезна....Това ми е за втори път, пак заради него, преди вече нямам спомен преди колко години може и 15 - пак така бях залиняла.....Това не е нормално....след като си мислиш, че си развързал кармичен възел, след като си си тръгнал с добри помисли и вяра за ново бъдеще....как може всичко така - наново да ме удря като бумеранг....защо? Къде съм сбъркала....кво не съм изживяла още....

*

Nebesna

« Отговор #4733 -: Юли 30, 2010, 04:29:24 pm »

Миличка, за съжаление луната е без курс, което показва, че положението засега остава такова каквото е.
мен повече ме притеснява, че Луната е в 6-ти дом, т.е. ти си загрижена повече за здравето си, въпреки, че питаш за любов.
А то едното не е ли свързано с другото мм?
Няма как емоционалния свят да не рефлектира някак, било то на физическо ниво..

Каквам само какво издава Луната. Естествено, че е свързано, не възразявам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4734 -: Юли 30, 2010, 05:54:21 pm »
лагодаря за куража ; на две от интервютата има много общо с храна ;  но на мен ми се иска да ме оканят на другите две интервюта да работя.

картата е изчезнала..иначе може би има начин да се каже след колко време ще имаш отговор на въпроса, само че аз не го знам как става..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4735 -: Юли 30, 2010, 07:33:18 pm »
Загубих си "Тарото", някъде съм го сложила и не мога да го намеря. Последно си спомням, че беше в секцията в едно чекмедже с документи и мои стари снимки, но снощи не го намерих. Мислех че сина ми го е взел, но той казва че не го е пипал. Та въпроса ми е "Къде е тарото".
Марс упр. на 2дом в12д, съвпад Сатурн, прегледах всички стари неща , кутии буклучета, документчета и нищо. Претърсих целия хол, вече незнам къде да търся. Можете ли да ми помогнете?

*

Nebesna

« Отговор #4736 -: Юли 30, 2010, 08:17:27 pm »
Управителят на 2-ри дом - Марс е в 12-ти дом и сочи много скрито и тайно място. Обикновено такава вещ е неоткриваема.

*

Nebesna

« Отговор #4737 -: Юли 30, 2010, 08:28:01 pm »
Таис, ако искаш потърси около нещо, което е предназначено да създава красота (Везни) - гримове, модни списания, а Сатурн показва нещо черно или тъмно място.

« Отговор #4738 -: Юли 30, 2010, 08:36:46 pm »
Значи гримове почти нямам имам алергия, но списания в един шкаф има , е ако съм толкова безмозъчна.. ще проверя. Последния аспект на Луната е с Венера, значи аз последна съм ги пипала...

*

Nebesna

« Отговор #4739 -: Юли 30, 2010, 08:51:47 pm »
Локус фортуна е в 8-ми дом в Близнаци, което показва отново скрито място и около вестник, списание, книги.