Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166248 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4740 -: Юли 30, 2010, 08:55:41 pm »
Безкрайно ти благодаря Небесна, но явно тази вечер няма да ги намеря. В понеделник почивам и тогава ще "разпердушиня" този хол. Ще докладвам като ги намеря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4741 -: Юли 31, 2010, 07:46:37 pm »
Мисля, че нищо не смята да прави.
Неговият сигнификатор е Меркурий и няма аспекти. Съвпад с Венера също няма да има в знака Дева.
Луната в картата няма сходящи аспекти, освен секстил с ретрограден Нептун, но той може и да не се вземе под внимание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4742 -: Юли 31, 2010, 07:48:52 pm »
Мисля, че нищо не смята да прави.
Неговият сигнификатор е Меркурий и няма аспекти. Съвпад с Венера също няма да има в знака Дева.
Луната в картата няма сходящи аспекти, освен секстил с ретрограден Нептун, но той може и да не се вземе под внимание.

Благодаря за отговора!  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4743 -: Юли 31, 2010, 08:32:23 pm »
Загубих си "Тарото", някъде съм го сложила и не мога да го намеря. Последно си спомням, че беше в секцията в едно чекмедже с документи и мои стари снимки, но снощи не го намерих. Мислех че сина ми го е взел, но той казва че не го е пипал. Та въпроса ми е "Къде е тарото".
Марс упр. на 2дом в12д, съвпад Сатурн, прегледах всички стари неща , кутии буклучета, документчета и нищо. Претърсих целия хол, вече незнам къде да търся. Можете ли да ми помогнете?

Възможно е партньора да ги е преместил /ако има такъв/ или просто са покрити /прибрани/ така, че не се виждат. Виж в /около/ нещо светлосиньо - кутия, шкаф или нещо подобно в спалнята или в хола, на място където се разкрасяваш или нещо като работен кът.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4744 -: Август 01, 2010, 06:59:05 pm »
Естествено въпросът ми е : Ф Ще ми върнели личните вещи?

Луната е без курс тук, няма сходящи аспекти с планетите от септенера, освен ако не се отчете секстилът й с Нептун.
Сходящият й аспект с ретрограден Нептун, разположен във 2 дом /личните вещи/, загатва за това, че може и да има мъничко надежда, но ще трябва да се почака. Нептун управлява интерсептирани Риби във втори дом. Не съм сигурна дали правилно го тълкувам, но може би няма да ти бъдат върнати всички вещи, някои от тях може и да липсват... Ако въобще ти бъдат върнати, де.
Осми дом /втори от ДС, т.е. от приятеля ти/ е доста натоварен - предполагам, че това са вещите ти, които той държи, но Луната няма сходящи аспекти с нито една от планетите, както казах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4745 -: Август 01, 2010, 07:05:02 pm »
Лули, хорарните карти се строят по Кох и се добавя ПФ.
Иначе, човекът да не е отишъл за кратко някъде (неговия сигн. Луна е в 3ти дом)?

*

Nebesna

« Отговор #4746 -: Август 01, 2010, 07:11:18 pm »
По въпроса на Лули.
Сатурн управлява едновременно теб и твоите вещи, така че има вероятност да си ги получиш обратно, след известни перипетии. Възможно е човекът ад е в чужбина и затова да не си вдига телефона, както казва Дивна (твоят трети е негов 9-ти дом). Луната ще направи секстил с Нептун във 2-ри дом, преди да напусне знака, така че твоите вещи имат за него сантиментална стойност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4747 -: Август 01, 2010, 07:16:12 pm »
Еми по 9 дом не само чужбина се търси. Да заминеш в провинцията, ако живееш в столицата, също е по 9 дом. А също на вилата си, на село, на морска ваканция някъде, вкл. в страната, както и на отдих в планината.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4748 -: Август 01, 2010, 07:24:06 pm »
Шест градуса делят Луната от точния секстил с Нептун. Това могат да бъдат часове, дни, седмици, месеци и дори години... Иначе Луната е в кардинален знак, което е добре. Но Нептун е ретрограден и управлява интерсептиран във втори дом знак в построената от теб карта, така че бих имала нещо наум... Освен това Нептун е с двойнствено влияние и аспектите с него не дават много яснота, дори ако са хармонични.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4749 -: Август 01, 2010, 07:28:58 pm »
Не знам дали има смисъл да питам. За пръв път да харесам истински един мъж от толкова време, а да не зная нищо за него. Въпросите ми са два: "Женен ли е този мъж?" и "Ще се срещнем ли отново?"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4750 -: Август 01, 2010, 07:36:20 pm »
Ретрограден Нептун в първи дом говори за колебание, съмнение от страна на питащата.
Но виждам, че АС е в първите градуси на знака, което може да означава, че впоследстивие ще разбереш...
Слънцето в 7 дом /сигнификатор на мъжа/ ми се вижда неаспектирано, но пък е в силна позиция по знак. Ако се интерпретира буквално, това може да означава, че е виден ерген  ;D, но необвързан засега.
Иначе отговор на въпроса дали ще се видите отново се затруднявам да дам. Луната няма сходящи аспекти освен с Нептун, който в случая е сигнификатор на питащата и нейните съмнения. Няма сходящ аспект между У1 и У7, а Слънцето ще направи опозиция с Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4751 -: Август 01, 2010, 07:39:42 pm »
Всъщност Слънцето има разходящи аспекти. Сигурно трябва да се разгледат аспектите му от гледна точка на ДС, за да се даде по-ясен отговор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4752 -: Август 01, 2010, 07:46:12 pm »
Това са едни от най-сложните въпроси, понеже асцендента олицетворява едновременно мен (питащата) и евентуалната му съпруга.

Ние се срещнахме по работа - бяхме заедно в една комисия - той работи в икономическа полиция. И каза на колегата си да ми запише телефона, тъй като комисията се раздели на 2, а аз първо с него се видях и с него говорих. Само че той отговарял за другите обекти и тръгна с другата част от комисията. Разбрахме се, че ще трябва пак да се ходи изненадващо в тези обекти, понеже има нарушители...Два пъти повтори на колегата си да ми запише телефона...Освен това една от колежките ме попита дали съм госпожа или госпожица, а аз казах "госпожа" и е много вероятно да съм го въвела в заблуждение за семейния си статус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4753 -: Август 01, 2010, 08:03:01 pm »
Освен това една от колежките ме попита дали съм госпожа или госпожица, а аз казах "госпожа" и е много вероятно да съм го въвела в заблуждение за семейния си статус.

Друг път няма да се правиш на скромна и ще казваш "госпожица".  :P :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4754 -: Август 01, 2010, 08:18:39 pm »
Освен това една от колежките ме попита дали съм госпожа или госпожица, а аз казах "госпожа" и е много вероятно да съм го въвела в заблуждение за семейния си статус.

Друг път няма да се правиш на скромна и ще казваш "госпожица".  :P :72:

Не е от скромност, а по навик...много съм несъобразителна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4755 -: Август 01, 2010, 11:13:44 pm »
ще се договори ли мъжа ми утре и ще постигне ли оптимални резултати от договорката?
01.08.2010 -Бургас

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #4756 -: Август 02, 2010, 07:36:07 pm »
Ще оздравее ли котето? Става въпрос за улично коте и незнам дали производните на 6 дом да гледам. :-\
« Последна редакция: Август 02, 2010, 07:55:10 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #4757 -: Август 02, 2010, 07:41:34 pm »
Май отговорът е НЕ.  :'(

« Отговор #4758 -: Август 02, 2010, 07:45:00 pm »
  Аз пък помислих, че въпроса е много елементарен и без да се заглеждам много, много си казах "ДА" с моите елементарни познания.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4759 -: Август 03, 2010, 12:37:26 am »
Уране, струва ми се, че има шанс за котето. Какво му има?  :-\
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.