Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165516 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4760 -: Август 03, 2010, 10:31:57 am »
   Ще спечеля ли ако напусна работа, за друга подобна ?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4761 -: Август 03, 2010, 04:22:50 pm »

НЕ.

« Отговор #4762 -: Август 03, 2010, 04:34:48 pm »

НЕ.

Ейввъх Скарлет, как го отразя...пък аз се таманя утре да ходя да говоря, с евентуалния нов шеф....та отдалече да си подготвям чергата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4763 -: Август 03, 2010, 04:38:52 pm »

НЕ.

Ейввъх Скарлет, как го отразя...пък аз се таманя утре да ходя да говоря, с евентуалния нов шеф....та отдалече да си подготвям чергата.

Разбираш от астрология!
Излишен хорарен въпрос!!!! :angry:
Снеми му анамнезата и му виж натала и транзитите.... ;D ;D ;D,тогава решавай! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4764 -: Август 03, 2010, 06:20:31 pm »

НЕ.

Аз нямам проблем с отрязването.  ;D Но ти не предприемай нищо, преди да си го обмислила отвякъде, за да не съжаляваш после. Но мисля, че вече си взела решението още преди да ни попиташ. Има един подкрепящ сходящ тригон към Венера /упр. на 2 дом/, но не виждам друго, а и Локус Фортуна я няма....нея все я "изяждате", а тя е важна...Картата е по Плацидус, та не мога да кажа нищо утвръдително и затова така отрязах "не". На днешно време хората не могат с месеци да си намерят работа, а ти решаваш да напуснеш с лека ръка.  :-\

« Отговор #4765 -: Август 03, 2010, 07:39:30 pm »
  Скарлет, благодаря  :blink:. Нали съм боса по хорара, затова все забравям за Парса и че е по Кох...
  Всъщност търсят човек, вероятно ще се почне със същата заплата, която аз в момента взимам, но в последствие ще се дигне леко и като бонус се дават още 3 премии=3 заплати. Разликата е в обема на работата, много повече от досегашната. Но виждам, че нещата при нас не вървят и шефа се озорва при изплащането на заплатата и всяко забавяне ми се отразява зле. Пък и кажи речи нищо на правя, за да претендирам за повече, а в тази криза, все повече портфейла ми го намирам само с жълти стотинки...
  Сега вече поствам нормална карта  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4766 -: Август 03, 2010, 08:38:48 pm »
  Скарлет, благодаря  :blink:. Нали съм боса по хорара, затова все забравям за Парса и че е по Кох...
  Всъщност търсят човек, вероятно ще се почне със същата заплата, която аз в момента взимам, но в последствие ще се дигне леко и като бонус се дават още 3 премии=3 заплати. Разликата е в обема на работата, много повече от досегашната. Но виждам, че нещата при нас не вървят и шефа се озорва при изплащането на заплатата и всяко забавяне ми се отразява зле. Пък и кажи речи нищо на правя, за да претендирам за повече, а в тази криза, все повече портфейла ми го намирам само с жълти стотинки...
  Сега вече поствам нормална карта  :blink:

От разходящата квадратура на Сатурн и Уран /упр. на 6 дом/ е видно положението на сегашната ти работа, както и на заплащането - Венера е в падение /упр. на 2 дом/. Притеснява ме предстоящия квадрат на Марс с Плутон - Марс управлява 8 дом /чуждите пари/, а Плутон заедно с Марс управляват 3 дом /договори и уговаряния,документи/. Не знам, очаквате ли някакви плащания, но вероятно ще има проблеми с такива, както и с договори или някаква документация. Ще подписваш ли нещо до 1 седмица, не разбрах... На Сатурн - упр. на 6 д. също предстои квадрат с въпросния Плутон. Вероятно ще има и съкращения на хора, а може да ги накарат и да напуснат сами, знам ли. Но наистина нещата не са добре в сегашната работа. В 11 дом е другата работа, за която питаш...Луната е добре поставена в Телец, но е във фиксиран знак и в падащ дом, което може да забави нещата. Меркурий е добре поставен на трон в Дева /т.е. ти/, но дали ти не даваш пълна информация или на теб не ти е дадена пълно инфо, но мисля, че има нещо още неизяснено. На Луната й предстои тригон след 15 градуса с Венера в 1 дом /кардинален дом и променлив знак/, така че можеш да очакваш развой на събитията след около 15 дни. Но имай предвид и предстоящите квадратури, които обясних и внимавай с документи и договори в близките дни. После да докладваш.  ;) 

*

Nebesna

« Отговор #4767 -: Август 03, 2010, 08:45:11 pm »
Скарлет, втората работа защо я слагаш в 11-ти дом, не е ли в 8-ми (2-ри от 6-ти)?

« Отговор #4768 -: Август 03, 2010, 09:19:34 pm »
  Ами ако утре ме хареса, вероятният ми нов шеф /козирог/ работата ще я почна някъде в началото на септември, самата работа е свързана предимно с документи, свързана със закона...От това какво точно ще ми предложат утре, ще стане ясно какво ще правя аз. Но ако е това, което очаквам - работата е по-стабилна. Докато още на моя шеф нищо не съм му казала, но мисля че няма да има проблем, ще му олекне от това да се чуди от къде да намира пари за моята заплата, но ще му е тежко, щото има за довършване някои работи, които се правят с програма, пък надали някой ще разбере кво точна аз съм правила....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4769 -: Август 03, 2010, 09:28:23 pm »
Искам да ви споделя по онзи хорар с комата, че човека е излязъл от нея и че все пак тази рецепция, на която се надявах, помогна.
Карта и коментари - стр.237 до 239 вкл. 
« Последна редакция: Август 03, 2010, 09:36:45 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4770 -: Август 03, 2010, 09:50:39 pm »
Искам да ви споделя по онзи хорар с комата, че човека е излязъл от нея и че все пак тази рецепция, на която се надявах, помогна.

супер!! браво..дано да се възстанови изцяло  :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4771 -: Август 03, 2010, 10:03:36 pm »
Това е най-важното от тук нататък. Дано.  :blink: Иначе още продължава с престоя в болницата, вероятно това значи, което показа тарото - изолация.

*

Nebesna

« Отговор #4772 -: Август 03, 2010, 10:13:25 pm »

А, да помня я рецепцията между слънцето и луната. Всички се надявахме на нея.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4773 -: Август 03, 2010, 10:15:32 pm »

с риск да ми се разсърдиш или да ме нахокаш , ама наистина си много добра в хорара! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4774 -: Август 03, 2010, 10:16:10 pm »
Ако е удобно да кажеш на каква възраст е и от какво е в кома?

Средна възраст. Пътен инцидент. Не ме касае лично, но не го прави по-малко неприятен. Затова ми се иска да дадем надежда, но картата май не подсказва нещо такова.

Луна и Слънце са във взаимна рецепция - Луната е в първи дом на М., а Слънцето е в 12-тия му дом (все домове на здравето. Засега животът му виси на косъм, но тази взаимна рецепция ме обнадеждава.

Слава Богу! Дано да няма големи последици за здравето на човека и да се възстанови колкото се може повече.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4775 -: Август 03, 2010, 10:20:37 pm »
Не всички Небесна, аз ви казах, че виждам само нея като надежда в картата, а ти само потвърди и я отбеляза като такава. Да сме точни.   

*

Nebesna

« Отговор #4776 -: Август 03, 2010, 10:21:08 pm »

с риск да ми се разсърдиш или да ме нахокаш , ама наистина си много добра в хорара! :blink:

Хехеее! Защо да те хокам? Забавлявам се с хорара, не ми отнема много психична енергия. Една карта не ми ли проговори, значи няма смисъл да се напрягам. Приговори ли, обаче си е цяло удоволствие да я тълкувам и се зареждам с увереност.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4777 -: Август 03, 2010, 10:21:28 pm »

Предполагам, че виждаш хорарния АСЦ е в Козирог
и в последните градуси на знака. Положението не е лесно,
но на Сатурн му предстои промяна на знака, може да има надежда,
но е още рано да се каже. Луната е неаспектирана мажорно и
не и предстоят никакви тригони, тъй като огнените знаци са празни.

Да... Единствената надежда, която съзряха моите очи е взаимната рецепция на Луна и Слънце.
 На Луната не й предстоят аспекти или само един с Нептун, ако ползваме и него, но е опозиция и управлява негов 8 дом. На Слънцето му предстои, което е диспозитор, но пък със Сатурн...понякога това не е достатъчно.

Хорара може да се разгледа и като нерадикален т.е. за сега положението няма да се промени.

За съжаление.

А имаш ли някаква идея какво може да е взаимната рецепция на двете светила? Това принципно се смята за добър показател.  

Ако е удобно да кажеш на каква възраст е и от какво е в кома?

Средна възраст. Пътен инцидент. Не ме касае лично, но не го прави по-малко неприятен. Затова ми се иска да дадем надежда, но картата май не подсказва нещо такова.

Луна и Слънце са във взаимна рецепция - Луната е в първи дом на М., а Слънцето е в 12-тия му дом (все домове на здравето. Засега животът му виси на косъм, но тази взаимна рецепция ме обнадеждава.

*

Nebesna

« Отговор #4778 -: Август 03, 2010, 10:22:53 pm »
Не всички Небесна, аз ви казах, че виждам само нея като надежда в картата, а ти само потвърди и я отбеляза като такава. Да сме точни.  

ми аз за по-голяма точност съм поставила цитата от стр. 237.
ПП. Нямам навика да чета какво са писали другите преди мен, за да не се влияя, така че...не смятам да се оправдавам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4779 -: Август 03, 2010, 10:23:54 pm »
Мисълта ми е, че другите нищо не коментираха по нея /рецепцията/ и въпроса ми дали ще изиграе положителна роля, само ти. Останалите отговори сочеха "не". Нямаше да се връщам назад, затова написах само страниците, но държа на уточнението, щом ще се прави.