Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163722 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4780 -: Август 03, 2010, 10:25:17 pm »
Мисълта ми е, че другите нищо не коментираха по нея /рецепцията/ и въпроса ми дали ще изиграе положителна роля, само ти.  

да, разбрах те...Аз като се изказах в мн.ч. имах предвид двете ние с тебе. Е, малко се изсилих, като рекох "всички".

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4781 -: Август 03, 2010, 10:27:47 pm »
ПП. Нямам навика да чета какво са писали другите преди мен, за да не се влияя, така че...не смятам да се оправдавам.

Не ми беше това целта, напротив. Много се надявах на тази рецепция и затова и ви споделям резултата, че тя все пак оказа положителна развръзка, но тепърва предстои да се възстановява, да не бързаме да се радваме. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4782 -: Август 04, 2010, 07:56:57 am »
Скарлет, втората работа защо я слагаш в 11-ти дом, не е ли в 8-ми (2-ри от 6-ти)?

Въпросът й доколкото си спомням беше за нова работа, не за втора /допълнителна/. Нека тя да уточни.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4783 -: Август 04, 2010, 08:11:32 am »
Искам да ви споделя по онзи хорар с комата, че човека е излязъл от нея и че все пак тази рецепция, на която се надявах, помогна.

Много се радвам за момчето. Дано се възстанови напълно.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #4784 -: Август 04, 2010, 08:24:15 am »
Скарлет, втората работа защо я слагаш в 11-ти дом, не е ли в 8-ми (2-ри от 6-ти)?

Въпросът й доколкото си спомням беше за нова работа, не за втора /допълнителна/. Нека тя да уточни.

Не бе, питам, защото не знам...А защо новата работа е по 11-ти дом? как ги броиш?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4785 -: Август 04, 2010, 08:26:05 am »

Не бе, питам, защото не знам...А защо новата работа е по 11-ти дом? как ги броиш?

6-ти от 6-ти.

« Отговор #4786 -: Август 04, 2010, 07:29:52 pm »
По въпроса за изгубеното "Таро", намерих го в раклата на дивана във всекидневната. Там стоя най-много, нещо като мое място, където стоя.
Много благодаря за насоките.

« Отговор #4787 -: Август 04, 2010, 10:30:54 pm »

Да, за нова работа се отнася, днес бях на нещо като интервю, съвсем искрено си изложих мотивите, оказа се че двамата ми шефове много добре се познават, което в началото ме притесни /щото човека явно не иска да прави сечено/. Говорих и с моя шеф, който даже изяви желание да ми ходатайства...Само трябва да изчакам бъдещият ми шеф, да прегледа и другите кандидати за работата....Та по-всяка вероятност, ако ме е харесал /имаме съвпад на слънцата БТВ/ септември ще съм на новата работа...Ще стане ясно до 1 седмица.

« Отговор #4788 -: Август 05, 2010, 11:37:29 am »
Имам здравословен проблем ще се наложи ли операция  :'(

*

abroad

« Отговор #4789 -: Август 05, 2010, 11:42:18 am »
romantica, може ли да изпишеш дата и час на задаване на въпроса, че на този компютър не мога да отварям прикачените карти

« Отговор #4790 -: Август 05, 2010, 11:48:59 am »
Благодаря ти, abroad
Страшно съм притеснена  :'(
днес, 12:15 pm
« Последна редакция: Август 23, 2010, 05:15:03 pm от romantica »

*

abroad

« Отговор #4791 -: Август 05, 2010, 12:01:08 pm »
гинекологичен ли е проблема
доколкото знам хорарната астрология не е сред най-удачните за здравословни допитвания, макар и в случая, струва ми се, въпросът е много ясно показан в картата

« Отговор #4792 -: Август 05, 2010, 12:01:30 pm »
  Подвъпроса ти е - ще ми се размине ли? Така ли да го разбираме - не претендирам че разбирам от хорари, но с моите елементарни познания има вероятност. Явно си получила внезапна криза - предполагам бъбречна, или нещо което свързано с тънките пътища /визирам жлъчни канали и други, не разбирайте тънки черва/ в коремната кухина. Но мисля, че ще отмине - поне за сега.

« Отговор #4793 -: Август 05, 2010, 12:04:08 pm »
abroad - изпратих ти ЛС.

*

Nebesna

« Отговор #4794 -: Август 05, 2010, 07:35:23 pm »
Не знам дали има смисъл да питам. За пръв път да харесам истински един мъж от толкова време, а да не зная нищо за него. Въпросите ми са два: "Женен ли е този мъж?" и "Ще се срещнем ли отново?"

Има развитие по този хорарен въпрос. Да, срещнахме се отново. Женен (нещо бракът му не върви,; не че се оплаква, но съдя по косвени признаци. Например, че е от три години не е ползвал отпуска и е натрупал сумати и дни извънреден труд, само исамо де не се прибира в къщи, за да не "ставал крив"). Интересът му към мен е подчертан и чувствата ни са взаимни. Такова привличане се случва рядко в живота....Не е само сексуално, но в негово присъствие се чувствам спонтанна и естествена и "вдигам" портите на крепостните стени, които бях издигнала след последната си раздяла. Благодаря на бог и на съдбата, че ме срещна с този човек, защото получих шанс да се влюбя, но аз няма да наруша принципа си да не поддържам неравностойна връзка. Енергията, която ще изразходвам за примиряване на вътрешния ценностен конфликт бих могла да вложа в нещо по-градивно, да я насоча в обич и други полезни неща, вместо да се "жертвам" в името на любовта. Този път съм склонна да жертвам любовта, вместо себе си в името на нея. Зная, че това ще бъде възнаградено един ден...в този или в някой друг живот. И още нещо....ако аз трябва да се съобразявам с неговия семеен статус няма да мога да дам най-доброто от себе си в тази връзка,  и пак няма да съм щастлива..предпочитам да се наслаждавам на свободата си, докато срещна подходящия за мен човек. Леле, цял ферман стана...

« Отговор #4795 -: Август 05, 2010, 07:44:21 pm »
 ;D Небесна, как беше израза - "Добре дошла в отбора" !   Не знам какво точно да ти кажа, ма и ти си май самарянка  :wub: - виж кво не вярвам Господ да иска да жертваме нещо, което искрено го желаем и го заслужаваме...Не съм в състояние да разсъждавам в момента...Но искрено вярвам, че когато 2-ма си принадлежат /дълбоко и искрено обичат и душите и телата си/, то Вселената им помага да бъдат заедно и премахва всички прегради пред тях. Но може да ги тества с времето, за да се шлифоват и да оценят истински любовта, дарът който им се поднася. 

*

Nebesna

« Отговор #4796 -: Август 05, 2010, 07:48:04 pm »
;D Небесна, как беше израза - "Добре дошла в отбора" !   Не знам какво точно да ти кажа, ма и ти си май самарянка  :wub: - виж кво не вярвам Господ да иска да жертваме нещо, което искрено го желаем и го заслужаваме...Не съм в състояние да разсъждавам в момента...Но искрено вярвам, че когато 2-ма си принадлежат /дълбоко и искрено обичат и душите и телата си/, то Вселената им помага да бъдат заедно и премахва всички прегради пред тях. Но може да ги тества с времето, за да се шлифоват и да оценят истински любовта, дарът който им се поднася.  

И аз имам чувството, че Вселената ни помогна днес да бъдем заедно, защото на 2 пъти ни оказа подкрепата си. Мислех си, че трябва да положа усилие, а то стана от само себе си. Извинете, но не мога да споделям подробности, понеже човекът е на важна служба и затова говоря с недомлъвки. за пръв път съм сигурна на 100% в чувствата си и на 100% зная какво искам и няма да отстъпя. Ако той реши да бъде с мен, ще трябва да "разчисти" пътя пред нашите съвместни взаимоотношения, като приключи брака си. Няма да свиря втора цигулка.

ПП. Аз отдавна съм в отбора, Дейзи, имала съм неравностойна връзка с години и говоря от опит. Решението ми да не поддържам повече такива е изстрадано.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4797 -: Август 05, 2010, 08:01:28 pm »
Небесна ,как е адашката на щерка ми? :blink:
всичко наред ли е ?  ;) или....,ще тропкаме скоро хорце! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4798 -: Август 05, 2010, 09:18:30 pm »

Добре мина прегледа. Хорцето ще го отложим засега.... ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4799 -: Август 05, 2010, 09:26:32 pm »

Добре мина прегледа. Хорцето ще го отложим засега.... ;)

Нема лошо ;D ;)! радвай се ,пак ще си млада баба ;D, като ,мен! наште си живеят заедно! мани-мани....тцц-тццц, а се чувствам на 20. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците